Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Právě že za málo (400), abych si řekla, že mně to nestojí za to to řešit dále a radši zaplatím. Městská policie která zaměstnává neznalé idioty, kteří dělají podvody na lidi a ti si vydělávají na prémie. Jak se to vůbec může nazývat policie? Pomáhat a chránit? Zakl.
tak k nim nastup, dávají náborový příspěvek ![]()
@Anonymní píše:
Ještě jednou ti to vysvětlím. Přijdeš mně na úplně stejné mentální úrovni jako tihle strážci zákona. Je přestupek stát na kraji vozovky, kde není umístěna značka zakazující tohle jednání a ani vyhláška neupravuje stát na kraji cesty, kde není křižovatka např a je průjezd širší než 3m? Ne není. O čem se tady bavíme? I kdybych tam 200× stála, tak to není a nikdy nebude přestupek. Navíc si při dokumentaci toho nepřestupku neumí ani nastavit čas jak bonus. Zakl.
Bingo. Uz to z tebe vypadlo
![]()
@LightMoron píše:
Nebudeš nejostřejsí tužka v penále že ne? Když z chalupy vyjíždím…
Hehe, Light Moron, po dlouhe dobe naprosto dokonale presny nick
Akorat to Light bych prehodnotila ![]()
@LightMoron píše:
Nebudeš nejostřejsí tužka v penále že ne? Když z chalupy vyjíždím…
Ty jsi anonymní? ![]()
Když jsi muž tak proč diskuzi píšeš jako žena. A ve všech minulých diskuzích ještě čistě slovensky.
@Anonymní píše:
Který skutek se stal? To ze jsem tam stála? Ano ten se stal. Nemůžu stát na kraji cesty, kde není stání zakázáno? Ale rozhodně jsem tam nestála v uváděnou dobu jako bonus. Já to přeháním? Tobě přijde v pohodě šikanovat občany za něco co není přestupek? Nemám čas chodit po magistrátech a dostavovat se ke komisi.
nestála si na zelené travičce?
@Parninas píše:
Ty jsi anonymní?
Když jsi muž tak proč diskuzi píšeš jako žena. A ve všech minulých diskuzích ještě čistě slovensky.
to se zas eman dostal k nicku sestrenice ze ctvrteho kolena ![]()
@matkabagristy píše:
to se zas eman dostal k nicku sestrenice ze ctvrteho kolena
nebo někdo z farníků zase frčí na netu, asi pokojská ![]()
@Anonymní píše:
Ještě jednou ti to vysvětlím. Přijdeš mně na úplně stejné mentální úrovni jako tihle strážci zákona. Je přestupek stát na kraji vozovky, kde není umístěna značka zakazující tohle jednání a ani vyhláška neupravuje stát na kraji cesty, kde není křižovatka např a je průjezd širší než 3m? Ne není. O čem se tady bavíme? I kdybych tam 200× stála, tak to není a nikdy nebude přestupek. Navíc si při dokumentaci toho nepřestupku neumí ani nastavit čas jak bonus. Zakl.
Tak právě proto, že si přesvědčena o své pravdě, bys jim to měla jít vysvětlit ne? Nebo zaplať 400 a ušetříš ten svůj drahocenný čas, já pořád nechápu, co jiného jako chceš dělat ![]()
@Anonymní píše:
Já to právě do správního řízení budu muset nechat dojít, jinak žádné fotky nepredloží a já nemůžu nic rozporovat. Nejde o částku. Jde o princip, kde vás pokutuje pologramotná opice za něco co přestupkem není a ještě si neumí evidentně nastavit ani hodinky. Nemám zájem dotovat odměny MP. Státní by si tohle netroufl. Drzost neskutečná. Zakl.
Co tedy budete dělat?
@matkabagristy píše:
to se zas eman dostal k nicku sestrenice ze ctvrteho kolena
Já chci zpátky Emana! To byla alespoň úroveň.
Tohle je k uzoufání. ![]()
@Uslava píše:
Co tedy budete dělat?
Co by. Nablije jim tam vymysly, pak se odvola. Pak jeste treba poda spravni zalobu. Takova zabava tak na 3 roky.
Jestli neni lepsi priznat chybu a zaplatit usmudlane ctyri stovky ![]()
Mám dobrého kamaráda dopravního policistu, ví moc dobře kde může parkovat, kde ne a za jakých podmínek (autobusové zastávky, zálivy atd…) a přesto neustále nachází pokuty na skle. Věčně chodí na městskou policii vysvětlovat jim vyhlášku a hájit se, že přestupek nespáchal. Měšťáci jsou opravdu opice, s tímto se zakladatelkou souhlasím. Její vyjadřování tady v diskuzi nekomemtuji.
Osobní zkušenost mám také, několikrát se mě snažili pokutovat, za něco co jsem neudělala. Několikrát jsem byla na přestupkové, nikdy nic nezaplatila za něco, co jsem neudělala a i kdybych udělala, musí mi to dokázat, co je v pozadí nikoho nezajímá. Buď policajti mají důkaz, nebo ne. Zkušenost je taková, že měšťáci u přestupkové jen koktají a sami nevědí ani pořádně za co pokutu chtěli dát. Soudkyně bývají zpruzelé, z toho s kým se
musí otravovat a často policajty ještě usadí poznámkou o jejich kompetentnosti. To že mají prémie za vybrané pokuty je pravda a že se snaží precurat neznalé také
Příspěvek upraven 05.08.21 v 13:59
Takže zase jen troll? A ja se tak vztekla nad tou arogancí
Tak jdu raději žehlit.. ![]()
@Big boss píše:Řídím 35 let a nikdy jsem nedostala pokutu za parkování? Jak to děláte, že jste u policie jako doma?
Mám dobrého kamaráda dopravního policistu, ví moc dobře kde může parkovat, kde ne a za jakých podmínek (autobusové zastávky, zálivy atd…) a přesto neustále nachází pokuty na skle. Věčně chodí na městskou policii vysvětlovat jim vyhlášku a hájit se že přestupek nespáchal. Měšťáci jsou opravdu opice, s tímto se zakladatelkou souhlasím. Její vyjadřování tady v diskuzi nekomemtuji.
Osobní zkušenost mám také, několikrát se mě snažili pokutovat za něco co jsem neudělala. Několikrát jsem byla na přestupkové, nikdy nic nezaplatil že něco co jsem neudělala a i kdybych udělala, musí mi to dokázat, co v pozadí nikoho nezajímá. Buď policajti mají dukát, nebo ne. Zkušenost je taková, že měšťáci u přestupkové jen koktání a sami nevědí ani pořádně za co pokutu chtěli dát. Soudkyně bývají zpruzelé z toho s kým se tam musí otravovat a ve finále policajty ještě usadí poznámkou o jejich kompetentnosti. To že mají prémie za vybrané pokuty je pravda a že se snaží precurat neznalé také