Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šáruší píše:
zatím co ty jsi co, to by mě zajímalo, čím ty přemýšlíš, že něco takového můžeš napsat. Kontrolní orgány EU rozhodly, že nedodržel zákon a bude dotace vracet, podle předběžných zpráv dokonce ve 100%, a je to konečný verdikt, ať si o tom Babiš blábolí jak chce, tak o čem tady pindáš?
Jen zbožný přání milionového chlívku. Nic není tak horké jak se uvaří. Prej konečný verdikt. Z ničeho nic. To je jako co? Pokud si dobře pamatuji, tak se minulý měsíc rozhodlo nějak jinak ne? A teď najednou prý konečný verdikt…a úplně opačnej. To jako vážně?
@Šáruší píše:
neuvěřitelný. A tohle je volič Babiše. S tím prostě nehneš, už se od něj odklání i někteří vlastní lidé, jen jeho volič, ten má jasno. Nepochopitelný.
Píšu už potřetí, že nejsem volič AB! Jen se mi nelíbí ten hon na čarodějnice. Připomíná mi to taky rejdy SA. To je celé.
@Tecumseh píše:
Tak když mu je přiklepli, tak asi jo. V té slavné EU na to mají armádu odborníků. Jak říkám, dotace jsou jenom zlo! Ale AB si je pokud vím nevymyslel.
A víš, že on na to má armádu úředníků, které ani neplatí? Jen z výše jeho moci?
@Tecumseh píše:
Jen zbožný přání milionového chlívku. Nic není tak horké jak se uvaří. Prej konečný verdikt. Z ničeho nic. To je jako co? Pokud si dobře pamatuji, tak se minulý měsíc rozhodlo nějak jinak ne? A teď najednou prý konečný verdikt…a úplně opačnej. To jako vážně?
minulý měsíc se nerozhodlo jinak, takže ano, pleteš se, přišla předběžná zpráva, na kterou Babiš reagoval a údajně rozporovali každou větu, tím odvoláním se kontroloři zabývali a vydali konečný verdikt, je konečný. A ten říká totéž, co ta předchozí zpráva, je ve střeti zájmu ve 100% ( tohle by snad mohl rozporovat jen blb) a bude se to všechno vracet. Takže se žádný minulý měsíc nerozhodlo jinak.
@Tecumseh píše:
Ale houby, chcete snad polemizovat s rozhodnutím příslušných orgánů EU? Ti celou žádost posoudili a nějak rozhodli. A vy jste jen naočkováná od milionového chlívku a "das ist wenig, tho je málo.
tak to nemáš ani ponětí, jak se získávají dotace..nechceš nám to vysvětlit?
@Katy488 píše:píšete na stránkách patřících AGROFERTU…
aha
to je kvalitní zdroj na čerpání informací
@Tecumseh podle toho co píšeš ti věřím, že nejsi volič Babiše. Tipla bych tě spíš na voliče SPD ![]()
Jinak já jsem teda havloid, sluníčkář z pražské kavárny (i když bydlím na Moravě) a patřím mezi demožumpu.
Za Babiše i Zemana se stydím, ale respektuji volbu většiny. A co jiného se taky dalo čekat. Bohužel je zde hodně lidí, kteří zaprodají budoucnost kvůli levnému jízdnému a devíti stovkám
už se těším na další volby, je naděje na změnu ![]()
@Katy488 píše:píšete na stránkách patřících AGROFERTU…
Taky sem to říkala..
![]()
@Tecumseh píše:
Jenže on byl bohatý už před vstupem do politiky. Až se mu dívím, že tohle podstupuje. Mohl si do konce života jen užívat a na všechny a všechno kašlat. Místo toho se pustil do boje s tou hydrou co nás tady 30 let sužovala. Za to mu patří můj obdiv a dík!
@Lovelytrue píše:
Jinak já jsem teda havloid, sluníčkář z pražské kavárny (i když bydlím na Moravě) a patřím mezi demožumpu.Za Babiše i Zemana se stydím, ale respektuji volbu většiny. A co jiného se taky dalo čekat. Bohužel je zde hodně lidí, kteří zaprodají budoucnost kvůli levnému jízdnému a devíti stovkám
už se těším na další volby, je naděje na změnu
A taky jsme asi chvilkaři, jsem tady dneska četla.
To ještě neznám ![]()
No každopádně, Ty jsi havloid optimista ![]()
Já pesimista, další volby nic nezmění.
Obávám se, že místo Mildy tam bude Andrej.
Když ne hned teď, tak v dalším období.
Kéž se pletu.
@LydiaD píše:
A taky jsme asi chvilkaři, jsem tady dneska četla.
To ještě neznám
No každopádně, Ty jsi havloid optimista
Já pesimista, další volby nic nezmění.
Obávám se, že místo Mildy tam bude Andrej.
Když ne hned teď, tak v dalším období.
Kéž se pletu.
Tomu nevěřím, protože on má svých 30% voličů, možná se přidá nějaký komunista, zbytek ho nesnáší. Takže to nebude jako u voleb, kdy se ty hlasy lidí, co ho nevolí rozmělní do ostatních stran. Minimálně ve druhém kole půjdou lidi volit proti němu. Snažím se býti optimistou a věřit tomu. Nebo ho třeba mezitím zavřou.
@LydiaD jaj na chvilkaře jsem zapomněla
jinak furt lepší Andrej než Tomio nebo takovej Soukup
ani bych se nedivila kdyby jednoho nebo druhýho troubu fakt zvolili
divej, mě už bylo řečeno, že jsem mladá, blbá, nic jsem nezažila a vysoká škola mi vymyla mozek, tak mozná proto jsem ještě optimistická. Jednou musí přijít doba kdy budu stará a chytrá
![]()
@Lovelytrue Šmarjá Soukup… jak jsem mohla zapomenout…
![]()
To nejhorší jsem asi z hlavy vytěsnila ![]()
No, tak já jsem pro změnu zřejmě stará a dávno jsem zapomněla, jak to za komoušů bylo fajn.
Zlatá doba to byla
![]()
@Šáruší
No, jak říkám, kéž se pletu.
Ale tak jednoznačně jako Ty, to fakt nevidím ![]()
Ono je hlavně vtipný, že si „demokratický blok“ myslí, že zbaví-li se Babiše, voliči se vrátí zpátky k nim.
To už se nestane, jen se objeví nové hnutí s charismatickým leaderem (případně opět ANO pod novým vedením). Ten trend je podobný v mnoha zemích, od Itálie po Maďarsko. Anti-establishment hlasy se skoro nikdy nevrací zpět k establishment stranám.
Bývalá volička ODS ![]()