Polské pláže

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7740
7.8.19 17:05

@jopo papugi byłi take fajne. :) Sice hned první mě bez varování cvakl do prstu, ale ostatní byli hodní. :lol: Je tam jedna velká místnost, kde můžeš chodit, dávat jim pamlsky a brát si je na ruku, když ti to dovolí. :mrgreen: Měla jsem i velkého aru na rameni, nechtěl mě opustit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.8.19 19:22

@Fíková
Teda tak ti jsou krásní, ten třetí je nádherně zbarvenej. ;) Tady teď je pěkná buřina a parádně prší, ale jinak celý den moc pěkně. Zas 25000 kroků v nohách, úplně vyřízení. :lol:
No @jopo tady tedy hodně Čechů. :mrgreen: Ale i tak se nám tu líbí, máme to tu na pohodu… Dnes jsme ochutnali uzené ryby na špízu se zeleninou a luxus, asi si koupíme i sebou domů. 8) To balení nezávidím, nám to tu taky pěkně utíká, jedeme v pondělí dom.
Tak děvčata užívejte a pěkný večer. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
7.8.19 19:29

@Adnel tady dneska docela studeně foukalo, tak jsme ani na pláži nebyli. Po příjezdu z papouškova jsme zašli na pozdní oběd a trochu se prošli, večer chcem ještě zkouknout jeden maják tady kousek. Zítra máme v plánu rybářskou vesničku Chłopy a místní muzeum a když bude hezky, tak cestou někde kecneme na pláž. V pátek asi aquapark v Koszalině a v sobotu jedeme dom, máme v plánu ještě se cestou zastavit ve Štětíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.8.19 21:17

@Fíková
No jsem to zakřikla, sotva jsem to dopsala, spustil se takový liják, kroupy a hromy, blesky. Schovali jsme se v hospůdce, ale i tam to teklo proudem. Zatopilo to tu parky, normálně rybníčky jsou z nich! :( Vyjížděli i hasiči, takže síla. Ale asi po půl hodině to přešlo, ale i tak to bylo vody. Už to zas na náměstí u mola žije. No my jdeme spát, nakonec jsme zas nachodili přes 28000 kroků, budem spát jak miminka. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
8.8.19 09:47

Tak holky dnes si užijeme poslední krásný den. Počasí nám přeje a zítra frčíme domů. Večer půjdem někam na dobrou večeři a procházku. Den asi na pláži relaxaci a děti budou stavět hrady z písku. Balit budeme asi az zítra dopoledne dáme oběd a pofrcime. Tak uzivejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.8.19 22:37

@jopo
Díky, tady dnes docela vlny a foukalo, ale teplé moře, takže i na koupání došlo. Máme nachozeno 100000 kroků od pondělka, takže odteď už jen relax. :mrgreen:
Ochutnali jsme uzený rybí špíz a luxus.
Přeji Vám šťastný návrat domů. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
9.8.19 05:54

Tady byly taky veliké vlny, naštěstí jsme našli pláž s ústím pěkné říčky s písčitým dnem, tak se dcera cachtala spokojeně v ní. Odpoledne nás zas vyhnala bouřka
@jopo šťastnou cestu domů
@Adnel hezky užívejte zbytek, my se vracíme zítra. Škoda, ten týden utekl moc rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
9.8.19 06:29

@Fíková ja taky nemusím moc velké vlny ale děti ty to milujou. Jo týden je moc málo. Ale tak zase práce je přednější. Příští rok jedeme od 26.7. Do 8.8. Už se těším. Víc to nedá chci týden i na chatě a jedeme jarní prázdniny. Už balim. V 9 chceme na pláž tak na 2 hodinky pak dáme oběd a jedeme. Tak uzivejte zbytek dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.8.19 07:45

@Fíková
To máte pravdu utíká to tu a jak! My jedeme v pondělí ráno, na mě už je to tu nějak dlouhý a těším se domů. Je tu fajn a moře i jídlo skvělé, Poláci přívětivý, tedy jak kde, jen mě štve, že když promluvime česky, mluví na nás německy, tak jim vždy říkáme ať mluví polsky, že jim rozumíme. :nevim:
Taky přeji šťastnou cestu domů a díky, snad ještě bude hezky, dnes docela zima. Ale ono se to vybere, sluníčko svítí, tak pokud se moře uklidní, jsou i vlny, tak si snad ještě zaplavem. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.8.19 07:50

@jopo
Taky jsem se včera těch vln docela bála, ale manžel se vyřádil jak malé děcko. :mrgreen:
Koukám, že už máte zamluvený termín, ;) kam pojedete? My ještě nevíme co bude příští rok, tak se rozhodneme až po novém roce, až bude mít manžel po té operaci a jak na tom bude. Mějte se krásně a šťastnou cestu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
9.8.19 12:33

@Adnel tak ja mám nejradši dovolenou v polovině prázdnin plus na začátku a na konci nějaké výlety. A taky chlap ma celozavodku tak proto vím termín. Pojedeme asi zase nějak sem. Asi ten Dziwnov nově postavené apartmanove domy přímo u pláže. To se mi teda hodně líbí. Koukala jsem na ne a :palec: Ale to ještě probereme. Jako ten východ me taky láká, ale od nás je to hodně daleko. Jinak už jsme na cestě. 570km uz máme ujeto skoro 100. Tak uzivejte. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.8.19 21:05

@jopo
To máte km jako my do Prahy. Doufám, že cesta byla v pohodě. :)
Dnes vlny a řádili jsme jak malé děti. :lol: Koukala jsem po nějakých suvenýrech, ale nějak mě nic nenadchlo, samé kraviny, tak nevím. :nevim:
My ještě nevíme co bude příští rok, uvidíme.
Tak hlavně vysypat písek, ať se neucpe filtr u pračky. :mrgreen:
Mějte se bezva. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
11.8.19 17:38

@Adnel cesta byla naprosto super. Mám vše vypsáno vyzehleno uklizeno a včera večer jsme jeli na chatu a večer a celý dnešní den trávili ve virivce a bazénu. Venku je 28st. No a teď už jsme doma a zítra směr práce. Přeji pohotovou cestu domů. Jinak ty suvenýry. Ja na to moc nejsem ale děti plyšové tulene a racci chlap malý zvonecek a ja jsem si koupila svicen na čajovou svíčku. Jsou to 2 skleničky v sobě mezi je gel a musle a dole písek. Mám to do barvy obýváku. A ještě jsem si nechala vyfotit děti ná fotku s pozadím miezyzdroje tu si dám v práci na stůl. A teď se jdu podívat na webku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.8.19 19:36

@jopo
Tak to mě teprve čeká, ale to zvládnu levou zadní, myslím to praní, nežehlím, mám tekutou žehličku od Eurony. :mrgreen:
Jinak dnes tady krásně celý den, takže pláž a divoké koupání ve vlnách. Prostě super den, teď sedíme v hospůdce a užíváme poslední večer při hudbě 90tek :pankac: :lol:
Nakonec jsem koupila jen vnučce korálky na ruku, protože kravinek má až až. :mrgreen:
Ale už se těšíme domů. Čechů je tu fakt více, dnes jsme se bavili s jedněmi co už takhle jezdí třetím rokem a moc se jim tu líbí. Příští rok tu bude přeČechováno. :lol:
Užívejte prázdniny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
11.8.19 19:48

@Adnel tekuta zehlicka tak to slyším poprvé, jsem googlila a je to docela fajn typ. To určitě zkusím. Závidím ti dnešní večer. Hned bych se přidala. Tak uzivejte počasí je opravdu super. Ještě mi napiš kudy jezdíte jestli přes německo nebo polsko když jste z prg. To me zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí