Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terulína1990 píše:
@SlecnaSally
spíš to načli oba.Jak se mám s přitelem pobavit aby u toho neřval?
Bože,,tak rada pro tebe
1.rozejít se s tím nervákem a nevěrníkem
2.Holce říct, at si ho teda nechá a chceš mít klid, vyřešit to s ní(nevíš, co on ji psal, třeba je zamilovaná tak na tebe žárlí)
3.at uděláš první 2 body, tak bude škola v pohodě..
Jsi mladá, vystuduj a chlapů ještě poznáš! Jestli chceš otěhotnět tak se běž léčit, to není normální
@terulína1990 no ja se snazim dozvedet vic, ono to neni jen tak nekomu poradit, kdo tady pomalu vypada na psychiatrickou lecebnu… i kritiku bych vuci tobe volila opatrne.
Zatim na mne pusobis, jako clovek, ktery se zbytecne zene za dospelosti a nema na to… mas cely zivot pred sebou. Kam spechas? ty si dodelej skolu… Nelep se na chlapa, na to mas casu dost… Aby sis jednou o 20 letech nerikala, jak si byla blba… pokud chces rady starsich a zkusenejsich / jako mohla bych byt tvoje mama vekem… tak mi ver, ze prozijes kvalitnejsi zivot, kdyz sklidnis hormon - a to jde VULI… Zacnes se soustredit na veci, co te bavi a v cem by ses videla, ze muzes delat jako zamestnani.
Pokud je pritel nervak, tak at si nervi a je dobre ze je daleko… Ve skole bud pragmatik, na zbytek tridy prd / klidne jak rikaji tady zensky, na ferovku nabonzovat rediteli ucitelce atd / pokud to bude neunosne NEJANCI svet se nezbori, prejdi na jinou skolu…
Kdyz chces byt pecovatelka, tak si najdi brigadu v nejakom senior ustavu, privede te to na jine myslenky… a hlavne pryc z emimina, zij zivot - virtualni svet je fajn, ale jenom se zahrabes… ve tvem veku…
@terulína1990 píše:
@Regina Hero
víšmám taky chuť, ale miluju ho a nevim j se zbavit toho odmilováni. Ješte si založil lidé jako holka píše si
s lezbičkama a oni mu posilají nahé foto.
Ježiši, proboha, tak co řešíš??Zaměř se na školu. Stojí ti za to?
Tak ta prve toho tvyho dementniho pritele bych kopla do riti. Nevazi si te, nemiluje te.Tak to proste je. Casem si najdes nekoho jineho.Za druhe bych promluvila VAZNE s mati a rekla co se deje ve skole. Kazda normalni matka by to resila…
Mému synovi je 17 let a je ve druháku. Odklad neměl. Je konec školního roku, to je normální. V nicku má slečna 1990 pravděpodobně kvůli roku narození přítele.
@terulína1990 píše:
@Regina Hero
víšmám taky chuť, ale miluju ho a nevim j se zbavit toho odmilováni. Ješte si založil lidé jako holka píše si
s lezbičkama a oni mu posilají nahé foto.
ty voe… a to ti nestačí? Máš pocit, že to je normální chování?
Na tvém místě bych neřešila nic dalšího, s radostí ho přenechala té spolužačce, ať si nabije pusinku ona a věnovala bych se škole… a ta „šikana“ by skončila, jestli teda myslíš šikanou to, že je spolužačka na tebe naštvaná, žes jí chtěla zakázat to psaní a pomlouvá tě u ostatních… nebo jak se projevuje ta šikana, kterou zmiňuješ?
@terinka4444 píše:
Prosím tě, nemůžeš mluvit se svou třídní? Nemáte tam nějakého výchovného poradce? Nějaký dospělý dohled, s kterým bys mohla mluvit a řešit tu šikanu?
@nadus
dékuju moc! Snažím se na ně vyprdnout, ale jde to těžce. Nechci otěhotnět v tomhle věku to né…Budu muset najít nejaké řešení :/
@terulína1990 píše:
@Cayse
Nechci se ho vzdát :/ No, budu mít stracený rok, že@
já v 17 letech jsem si neskutečně užívala, užívala jsem si toho že jsem mladá, že mám spoustu možností a poslední, nad čím jsem přemýšlela je, jak si udržet někoho kdo mě deptá. Nedělej to. Není to poslední vztah který máš - to mi věř. Nechci, abys zůstala těhotná, bez podpory, bez rodičů, s hysterickým přítelem na krku co pro ránu nejde daleko. Zvaž své možnosti a zkus se rozhodnout jako dospělý člověk. Nic ti nebrání si v 18 - nebo i dřív najít brigádu, třeba si s přáteli najít byt a bydlet spolu a do toho studovat. Jenže to opravdu není lehké a když člověk nechce, tak se logicky nic nestane. Přestaň tu psát a obhajovat se a JEDNEJ!
@Terezka s Denískem píše:
Já nechápu proč si ty madé holky dělají těžký život už od mala..Je ti 17 let máš být štastná, ale zatím prahneš po chlapovi se kterým nejsi štastná to je asi to první zlo.. Druhé zlo je komunikace s rodiči a o škole ani nemluvím. Prostě jak si kdo život udělá takovej ho má. A já sem taky měla odklad a v 17 jsem v prvním ročníku nebyla
presne tak… a vis v cem to podle mne je? ze hodne rodicu vychovavaji sve holcicky ve stylu PRINCEZNA, vse se toci kolem povrchni krasy… Zeny pak nemaji zadne zajmy a konicky a smerovani… a jedine cim se zabyvaji je sex, chlap - to ze jsou prazdne jak plechovky od coca coly je vec jina… je to unavne… hledala bych chybku v rodine… takovy oslik jak je zakladatelka je toho zivym dukazem / bez urazky, ale je to tak…
@MambaJ píše:![]()
![]()
Mě šikanovala moje češtinářka a představ si že byla i výchovný poradce… co pak dělat?
![]()
![]()
![]()
kopnout ji do xiftu?
@terulína1990 píše:
@nadus
dékuju moc! Snažím se na ně vyprdnout, ale jde to těžce. Nechci otěhotnět v tomhle věku to né…Budu muset najít nejaké řešení :/
Nechceš otěhotnět, ale tohle jsi psala 31.3.
Ahoj holky,
jsem snad 10dní po oplodnění s přítelem jsem spala v plodné dny.
Bolí mě v podbříšku, též na levé a pravé straně.
Prodělala jsem záhnet delohy a močového měchýře brala jsem antibiotika, ale záhnět
močového měchýře mám stále. Pořád mám zvýšenou a poslední 3dny mám 37,3.
Dělala jsem si test a negativní zrejme je brzy.
Ale slyšela jsem, že pri zanetech a dobrání antibiotik je sance na brzke oplodnení, ale to se mi zdá divné ![]()