Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
janinkacumacek píše:
Hlavně ne ve Vyškově, průběh zmršeného porodu tu nebudu popisovat, nic se tu nezlepšilo k dobrému, stav NEnadstandartu hrůza a děs, větší děs společné 2 WC a 3 sprchy pro maminky novorozenců i ty na rizikovém, sprominutím k zblití. Nadrstandart od 500-900,– krom postele nic moc, krávy sestry na šestinedělí jinak je nemohu nazvat, ulhané, pomlouvačné, nic nevysvětlí, na kojení kašlou,máš problém tak obtěžuješ.
Nikdy ale nikdy už sem nevkročím, syna nechali hladovět, příkrmy prý nedávají, lež jako věž jsem se dozvěděla a malej byl na kapačkách díky nim.Potkala jsem své kámošky ze školy, rodačky rodily tady a dvě z nich málem zabili i s děcky, které vezli rychle do Brna na JIP, nepotkala jsem nikoho kdo by byl spokojen a pěl chválu, bohužel a to maj ták hezký porodní sál. Jediný kdo je tu super je PA Marika a Soňa.
Hrůza Vyškova je MUDr. Houbal, slouží v úterý, sprostý, panovačný,arogantní, dle něj jsme horší jak hadr.Jo a šíleně tu rozlišujou kdo má a nemá titul před jménem, to mě fakt pobavilo" paní inženýrko nechcete to a to, paní magistro co byste ráda, jsou tím fakt trapný jako by ostatní byli póvl.
Zažila jsem ho jednou a naštěstí táhl pryč, ale ten kec ať okamžitě jdu z toho balónu pryč a okamžitě si lehnu na vyšetření, on tady nebude stát a čekat na mě - ze mě valila plodovka a ty křeče, tak mi to trvalo chvilku, ale on zas, že na mě teda vážně čekat nebude (byla jsem tam jediná), tak nic když jste tak neschopná a prásl dveřmi a nasraně odešel debil, zrovna jsem tam byla bez manži.
Bohužel taková je má zkušenost, byla dokonce nutná urgence u primáře ohledně porodu, jinak by mě nechali zdechnout.
Pokud ti to neva, tak pouze na nadstandartech je možnost neomezených návštěv na pokoji a na některých i přistýlka, bohužel je baby boom, tak že nic není zaručeno, i 18 mimin za týden není neobvyklé a těch 10 pokojů není jen pro maminky, ale i po operacích.¨
Jo a já tu rodila taky na té hnus koze, páč vedle byl rojetý porod, takže ani to není zaručeno.
Absolutně souhlasím. V životě bych tam nešla. Švagrová byla taky hotová. Chovali se k ní jak k hovadu a ještě jí nadávali, že malou nemůže vytlačit. Vanu na ulevení jí odmítli napustit a epidurál už se nestine. Hnus fuj. Nikdy nikdy.
Ve Vyškově jsem rodila 2×. Poprvé v roce 2008, tam s Vámi souhlasím byl přístup některých sester z novorozeneckého oddělení poněkud „zvláštní“, ale jinak si na personál stěžovat nemůžu. Ještě bych ráda tady uvedla na pravou míru názory někerých z Vás, kdy si pletete sestry ze šestinedělí a z novorozeneckého.
Podruhé jsem zde rodila v září 2010 a musím konstatovat, že se přístup sester z novorozeneckého změnil a to k lepšímu. Vůbec si nemůžu stěžovat na nikoho z personálu, všichni byli hodní, vstřícní, dokonce mi i několikrát vzali malého na hlídání, když jsem si ještě potřebovala odpočinout - dokonce se sami nabízeli. O sestrách ze šestinedělí a porodního sálu není třeba debatovat - všechny vstřícné, ochotné a moc hodné. Totéž platí i o lékařích jak z novorozenců, tak i šestinedělí.
Pravda je, že ty WC a sprcha jsou trošku problém, ale ten je už v řešení, s nadstandardem jsem byla spokojená. A co se týče návštěv na normálním oddělení, je pravda, že nemůžou na pokoj, ale je to jen pro dobro našich drobečků a myslím, že ani maminkám by se moc nezamlouvalo, kdyby jim na pokoji seděla celá rodina spolubydlící maminky.
Takže ve zkratce - tuto porodnici doporučuji.
Tak já se chystám rodit ve Vyškove v Srpen/Záři, dokonce sem si poležela týden v 5tt, a musím říct že byli super všichni sestry, doktoři. Tak snad se to zopákne po porodu.
Nicollko ahoj
![]()
Já mám termín také v září a pokud vše dobře dopadne a já budu rodit v termínu, tak se chystám taktéž do vyškovské nemocnice. V dubnu jsem tam ležela zhruba 3týdny a velká spokojenost, jak sestřičky, tak i lékaři milí a ochotní.
Ahojky holky, rodila jsem ve Vyškově 2× a moc velká spokojenost. Teď podruhé jsem byla teda na nadstandartu a nemůžu si to vynachválit!
Přeji krásné a rychlé porody! ![]()
Taky jsem rodila 2× ve Vyškově a mohu jen doporučit.
Měla jsem teda vždycky nadstandart a bylo to super.
Tak přeji bezproblémové porody a zdravá miminka. ![]()
Beáto
tak super, třeba se potkáme ![]()
No já bych taky moc chtěla nadstandard, ale hrozně se bojím že bude plno, jak tak čtu kolik zářijňátek se čeká. ![]()
Nicollko - třeba to vyjde!!!
A kdy máš přesně termín? Já až v druhé polovině září. Taky bych byla radši,kdyby to bylo na začátku září.Už teď jsem jak balón a ty nejhorší měsíce mám teprve před sebou. ![]()
Můj termín je 5.9. a 12.9. ale chtěla bych tak 20.8.
asi začnu umyvat zem, sexikovat a okopavat zahradu od poloviny srpna, i když to vůbec nepomáhá
Ale uvidime, dost mi tvrdne břicho, občas mam hnusné MS bolesti. Tak kdo ví
Ahojky. V porodnici ve Vyškově jsem rodila v dubnu 2011, byla jsem zde naprosto spokojená. PA byla kouzelná, hodná. Taktéž paní doktorka a ostatní personál. Do porodnice jsem přijela po 5 hodině ráno a porodila jsem v 13.20 hod., díky skvělému personálu. Sestry na novorezeneckém oddělení byly suprové a moooc hodné. Taktéž sestry na šestinedělí. Porod v této nemocnici můžu jen a jen doporučit. A přeji abyste narazily na tak skvělí personál jako já. Díky nim to byl silný zážitek a naprostá spokojenost.
Ahojte maminy, rozhodujeme se zda rodit ve Vyškovské porodnici a chtěla bych vás poprosit o nějaké aktuálnější „zážitky“. Většina připomínek mi přijde stará a za tu dobu se změní hodně. Děkuji
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.