Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
1.5.15 13:08

@Irees dekuji dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
1.5.15 13:12

@Irees další kolo uz nam vyjde ;-) ja jsem se rozhodla že prdim na hlidani ovulace a testovani a necham tomu volny průběh, kdyz to nejde po dobrym tak to pujde po zlym :-D ted budeme mit termin porodu zacatkem února, to je taky hezky :-D

• Citovat
  • Upravit
2316
1.5.15 13:13
@Teereeza píše:
@Ellienka Diky za info :) taky asi pojedu nove kolo. Ms nikde, ale test snehobilej a prsa nafoukly, takze to taky ocekavam :roll: Ty se snazis poprve?

My uz mame dceru, v lete ji budou 3 roky a ted se o druhy snazime od zari. Dcera se taky povedla az na cca 8. pokus, tak verim, ze nase kolo uz se pomalu blizi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
1.5.15 13:16

@Irees jak se rika, mate pohnojeno :hug:

@bobina12 ja bych dalsi kolo neplanovala, kdyz jeste nemas ukonceny tohleto :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
1.5.15 13:49

@Ellienka jsem to testla a nic, bílo, zitra mam mit MS tak myslim ze by to na testu uz videt bylo kdyby něco :lol:

• Citovat
  • Upravit
984
1.5.15 13:57

Můžu se taky přidat??? První den poslední MS byl 5.4. Antiko jsem vysadila na konci února a od té doby se snažíme.. První měsíc to nevyšlo.. MS přišla 34.DC,tak počkám do toho 35.dne cyklu i teď a když to do té doby nedostanu - tj. do příštího pátka, tak testnu a uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.5.15 14:10

@Irees To mě mrzí :(

Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6275
1.5.15 14:18

@Nika Nut Ahoj, to budeme testovat zhruba stejně :) Mi by (ne)měla dorazit ms 9.5. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
1.5.15 17:09

@Lelio Tak já bych taky byla moc ráda kdyby MS nepřišla :) Ale uvidíme.. Každopádně dle BT jsem měla ovulaci minulou středu, takže kdyby se to povedlo, tak by příští pátek už mohlo být něco znát.. Kéž by :) Od kdy se snažíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
1.5.15 17:13

@Nika Nut To já bych byla samozřejmě taky :mrgreen: Podle BT i bolestí byla ovulace 24.4., v pátek, takže jsem dneska 7 DPO, tak uvidíme. Snažíme se od listopadu, a vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
1.5.15 17:52

@RadkaCh @bobina12 @Ellienka a vsichni co jedou dalsi kolo - kveten bude nas :pankac:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
1.5.15 17:54

A holky sakra jak jsme na to statisticky -tehule jsou @lensom a @Keydance ze ano. Takze pocet 2 vysel :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
1.5.15 17:58

Uz mi asi z toho hrabe, taky citim ze by bylo nejlepsi dam tomu volny prubeh a vyprdnout se na veskery mereni a sledovani. Ale ja to nedokazu, mam rada kdyz mam veci pod kontrolou a kdyz uz nemuzu ovlivnit otehotneni, muzu tomu aspon trochu timhle pomoct.
Je teda ale fakt ze tohle druhy dite chci snad jeste vic nez to prvni :). Hlavne chtela jsem mezi nimamaly vekovy rozestup tak do tech 3 let coz uz skoro nestihaaaam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.5.15 18:11

@Irees Já to tedy ještě nevím na 100%, ale čárka tam včera byla. Zítra sjedu pro další test. No nečekala jsem to tak rychle po vysazení. :) :) A na Vás holky myslím, příště se k nám přidáte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
1.5.15 18:25

@Lelio Já jsem tedy asi 9.DPO :) Já jsem vysadila antikoncepci ke konci února a hned jsme se začali snažit.. Je to sice chvíle, ale stejně bych byla ráda, kdyby to klaplo.. první mimi se nám povedlo hned 1. měsíc po vysazení antiko, tak jsem nějaké měření atd vůbec nestihla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí