Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
25.5.15 13:55

Mně už se ozývá břicho. Dneska mám nějakou lítačku na záchod :roll: Před chvilkou jsem letěla taky a chytla mě při tom děsná menstruační bolest :roll: No to mě čeká zase nádhernej týden :cert:

• Citovat
  • Upravit
34
25.5.15 13:57

Děvčata nevíte je to normální přes víkend jsem jeN tak light spinila a to MS čekám až v pátek bolí mě podbrisek jakoby to měla dostat. A furt nic jinak 2 měsíc jsem bez prášku ze by se ještě srovnavalo tělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.5.15 14:14

@Tanka89 To se může v blbým případě rovnat i rok. :? Každopádně nemůžeš počítat s klasickými 28 dny.

• Citovat
  • Upravit
2316
26.5.15 20:48

@Tanka89 to mohlo byt uhnizdovani, ale taky nemuselo.

U me stale MS nedorazila, tak snad brzy dorazi, at se to neprodluzuje. Samozrejme, i kdyz vim, ze na 99% to neklaplo, tak kvuli tomu 1% jsem testla, abych si potvrdila tech 99%, nepoucitelna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.5.15 21:08

@Ellienka To dělám pokaždý taky a jsem z toho akorát zdeptaná :roll: Přesně, jak říkáš. Neponaučitelná :roll:
Ale ještě nekrvácíš. Pořád špiníš?

• Citovat
  • Upravit
2316
26.5.15 22:06

@RadkaCh nene, uz nespinim. Proste klasickej prubeh :mrgreen: Po spineni mam vzdy tak den dva cisto, pak se to rozjede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.5.15 22:08

@Ellienka A kolikátý máš dneska den?

• Citovat
  • Upravit
2316
26.5.15 22:44

@RadkaCh 26DC. Cykly mam posledni dobou tak 25-26 dni, ale neni vyjimkou 24 nebo 28.
Ty jsi kolikaty DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.5.15 22:48

@Ellienka Já dneska 27.
Neházej to hned do žita. Nikdy nevíš ;) Já se taky pořád chlácholím tím, že mám zase klasicky nějaký ty příznaky :mrgreen: No, jsme všechny stejný. Naděje umírá poslední :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
357
27.5.15 13:57

Ahoj holky, tak jsem 27 DC a pocitam ze mrcha doraz zitra. A priznaky? Pocita se mezi priznaky i absence priznaku :))? Jinak vubec tento mesic nemam pms stavy, zadna depka, zoufalstvi a beznadej. Tak to pricitam tomu ze piju kontryhelovy caj denne pul litru. @Ellienka na test mohlo byt jeste brzo! Dokud neni cervena je nadeje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
27.5.15 14:15

@Irees nene, cervena uz dorazila ;)
A tvoje at nedorazi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.5.15 14:30

@Ellienka :( Naklusej si pro ten utroš do foroty ;)

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
27.5.15 14:32

@Irees Já zatím nic. Žaludek mě trápí pořád, ale hloupá jsem si samozřejmě dělala test a ten samozřejmě negativní. Tak bude čekat, až se to zase spustí. Dneska jsem 28. Už jsem jednou letěla na záchod, že je to tady a zatím planej poplach. :roll:

• Citovat
  • Upravit
357
27.5.15 14:47

Devcata vy uz jste obe testovaly :)) 8o? No to cumim. Ja netestuju, nemam je radsi ani doma. Pekne si na ni pockam az dorazi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.5.15 14:51

@Irees Náhodou to tvoje bezpříznakování může být taky nadějný :lol: No jsme případy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex