Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děvčata nevíte je to normální přes víkend jsem jeN tak light spinila a to MS čekám až v pátek bolí mě podbrisek jakoby to měla dostat. A furt nic jinak 2 měsíc jsem bez prášku ze by se ještě srovnavalo tělo?
@Tanka89 To se může v blbým případě rovnat i rok.
Každopádně nemůžeš počítat s klasickými 28 dny.
@Tanka89 to mohlo byt uhnizdovani, ale taky nemuselo.
U me stale MS nedorazila, tak snad brzy dorazi, at se to neprodluzuje. Samozrejme, i kdyz vim, ze na 99% to neklaplo, tak kvuli tomu 1% jsem testla, abych si potvrdila tech 99%, nepoucitelna ![]()
@Ellienka To dělám pokaždý taky a jsem z toho akorát zdeptaná
Přesně, jak říkáš. Neponaučitelná ![]()
Ale ještě nekrvácíš. Pořád špiníš?
@RadkaCh nene, uz nespinim. Proste klasickej prubeh
Po spineni mam vzdy tak den dva cisto, pak se to rozjede ![]()
@RadkaCh 26DC. Cykly mam posledni dobou tak 25-26 dni, ale neni vyjimkou 24 nebo 28.
Ty jsi kolikaty DC?
@Ellienka Já dneska 27.
Neházej to hned do žita. Nikdy nevíš
Já se taky pořád chlácholím tím, že mám zase klasicky nějaký ty příznaky
No, jsme všechny stejný. Naděje umírá poslední ![]()
Ahoj holky, tak jsem 27 DC a pocitam ze mrcha doraz zitra. A priznaky? Pocita se mezi priznaky i absence priznaku
? Jinak vubec tento mesic nemam pms stavy, zadna depka, zoufalstvi a beznadej. Tak to pricitam tomu ze piju kontryhelovy caj denne pul litru. @Ellienka na test mohlo byt jeste brzo! Dokud neni cervena je nadeje ![]()
@Irees Já zatím nic. Žaludek mě trápí pořád, ale hloupá jsem si samozřejmě dělala test a ten samozřejmě negativní. Tak bude čekat, až se to zase spustí. Dneska jsem 28. Už jsem jednou letěla na záchod, že je to tady a zatím planej poplach. ![]()
Devcata vy uz jste obe testovaly
? No to cumim. Ja netestuju, nemam je radsi ani doma. Pekne si na ni pockam az dorazi ![]()
@Irees Náhodou to tvoje bezpříznakování může být taky nadějný
No jsme případy ![]()
Mně už se ozývá břicho. Dneska mám nějakou lítačku na záchod
Před chvilkou jsem letěla taky a chytla mě při tom děsná menstruační bolest
No to mě čeká zase nádhernej týden