Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ket88 my byli v úterý. Já si mam udělat test. Pokud to dostanu tak dáme taky další pokus. A pak se uvidí. Brala jsem na podporu ovulace ted letrozol.
@Ledvinka89 si máš sama udělat test? já musím dojet a oni mi udělají test z krve a pak se uvidí co bude dál 🤷 já to měla na rychlo já tam byla v pondělí v úterý sem si musela píchnout injekci a ve čtvrtek měla být ovulace tak sem dojela na IUI a teď čekáme co se bude dít, ale nic tak nepociťuji tak tomu moc nedávám 🙈 snažím se na to nemyslet nebo vždy sem na to myslela a cekala co bude a dělala testy a vždy sem to dostala a byla zklamána teď se snažím nemyslet ![]()
Tak to mám ve zprávě. Ze pokud bude test pozitivni. Mám tam zavolat. Pokud to dostanu. Tak mám zase brát léky na podporu ovulace a přijít nějaký ten 13-14. Den. Jinak teď sem byla 14. Den cyklu. Na ultrazvuku mi řekli folikul 22 mm. Takže píchnout injekci, vzorek od chlapa. A za 2 hodiny přijďte zpátky. Bylo to raz na raz a skoro 6000 Kč jsme tam nechaly. Dneska odjíždíme na dovcu. Tak jsem si říkala jestli ráno testnout, ale asi to nechám až po dovolený. Pokud to tam nedostanu. ![]()
Ja teda byla ve Zlíně a doplatek byl jen 2000kc
Plus teda doplatek za progesteron který byl nejak 250kc a doplatek za ovitrell taky kolem 200kc
Taky by me zajímalo kde se vzala cena 6000kc ![]()
4000 Kč je za tu přípravu spermii pomocí mikrofluidniho čipu, jinak pry už to téměř nedělají. 1500 je za ten katetr k zavedení a nějaký doplatek za to Ovitrelle.
@Ledvinka89 taky jsem se na tohle dívala a přemýšlela zda je to lepší možnost nebo ne..nebo jak opravdu všude čtu tak zatím nikomu to IUI nevyšlo..všeci píšou, že šli pak do IVF tak jsme zvědavá co bude u nás
dělala jsis test nebo si to nechala až po dovolené? Jinak přeji hezkou dovču ![]()
@Ket88 nechám to až po dovce. Ale velké naděje do toho nedávám. Třeba to dostanu už na dovce. ![]()
@Ledvinka89 Tak třeba to dopadne dobře a vyjde to 🙂 já jdu dnes na krev a o půl 3 budu vědět výsledek co a jak 🙂
@Ledvinka89 tak to dopadlo jak jsem si myslela..já v to moc nedoufal, že by to mohlo vyjít..
Jsem sice zklamaná nebo jsem tak trochu marně v duchu jak česká do ordinace zadoufal, ale Dr. hned řekla no bohužel nemám pro vás dobrou zprávu 🙈 ptala se zda chceme ještě jedno IUI nebo zrovna IVF byla sem z toho taká zmatená máme se rozmyslet..šrotuje mi to v hlavě zda jít do IUI ještě ráz a nebo zrovna IVF..
@bonsaj493 bylo to poprvé..já moc v to nedoufala, že by to vyšlo..🙈 jak jsem všude četla tak jsem nikde nečetla, že by někdo psal, že mu to vyšlo přes IUI..teď máme na rozmyslenou zda tento měsíc chceme IVF nebo to necháme až na další měsíc a mezitím zkusíme ještě IUI.. přemýšlím, že dám pauzu a v září dáme zrovna IVF..vůbec nevím co mě čeká 🙈 dostali jsme papíry na prostudování spouta nabídek na to IVF tak se v tom ztrácím a nerozumím tomu co a jak je 🙈 🤣
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.