Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Organic jsem chtela taky, ale dcera me ukecala, ze chce ten s kravickou tak jsem na nej zvedava
Dnes jsme ho objednali ![]()
My jsme nakonec koupili JET. Je prý nejvzdušnější a musím říct, že je super. Doporučuji!
quinny píše:michamicha píše:
a nevíte někdo z jakého materiálu je ten letní potah?letní potah je froté (předpokládám, že bavlněné).
Jsem asi na potahy maličko blázen, ale mě žádný z potahů autosedačky (a že máme už třetí) nepřišel dostatečně příjemný, abych tam dala dítko jen tak a vždycky jsme měli i letní potah. Dvakrát nám v případě Romeru prokazatelně zachránil sedačku před zloději, takže doporučuju !!
jo, taky jsem si říkala, že bude lepší, když ta značka nebude vidět
a jak jste to věděli, že to chtěli ukrást?
Allee píše:quinny píše:jo, taky jsem si říkala, že bude lepší, když ta značka nebude vidětmichamicha píše:
a nevíte někdo z jakého materiálu je ten letní potah?letní potah je froté (předpokládám, že bavlněné).
Jsem asi na potahy maličko blázen, ale mě žádný z potahů autosedačky (a že máme už třetí) nepřišel dostatečně příjemný, abych tam dala dítko jen tak a vždycky jsme měli i letní potah. Dvakrát nám v případě Romeru prokazatelně zachránil sedačku před zloději, takže doporučuju !!a jak jste to věděli, že to chtěli ukrást?
protože na tom parkovišti co jsme stáli vykradli tu noc vícero sedaček lepších značek a ty naše mezi nimi nebyli, jedno auto stálo přímo vedle našeho a z večera si pamatuju jak tam ta sedačka byla hodně vyzývavá (předesílám, že do našeho auta by bylo bývalo jednodušší se dostat, navíc autosedačky tam byly dvě) takže si myslím, že díky letním potahům naše 2 romerky zůstali netknuté, zatímco ta z vedlejšího auta se svítivými nápisy byla ráno pryč ![]()
ziza1108 píše:
My jsme nakonec koupili JET. Je prý nejvzdušnější a musím říct, že je super. Doporučuji!
Taky přemýšlíme o potahu JET,ale zdá se mi hodně umělý, tak nevím.
Umělý asi je, ale to jsou všechny. Tento je fakt super vzdušný. Neměnila bych. Zatím v něm dcera nějak moc spocená nebyla. Před tím jsme měli jiný takový ten hladký povrch Trendline červeno-černý (název nevím) a ten byl mnohem horší, co se týče pocení.
Prosím vás, nemáte někdo sedačku Romer Kid barva Cowmooflage? Potřebovala bych vědět, jak je to u ní v tomto počasí ohledně pocení. Alternativa o které uvažujeme, je David.
pomoc
kupujeme Romer Duo, nejspíš potah Felix, jste s ním spokojeni ?
díky ![]()
na údržbu je Felix nejlepší, je i dlouhodobě nejprodávanější
steeve píše:
na údržbu je Felix nejlepší, je i dlouhodobě nejprodávanější
díky, ještě se raději zeptám, hodí se Romer Duo do Škoda Octavia, to mě nenapadlo řešit ? Isofix samozřejmě máme.
Ráda bych zjistila,jaké jsou na omak a údržbu tyto potahy..
Greta,Organic Nature
Gretu máme a je na omak strááášně příjemná a to jsem se bála, aby to nebyl nějakej silon.
Jojo,te jsem našla,že je z org. bavlny z části..to se mi líbí a údržba?