Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DeeDee.518 rozhodně zajímavá „teorie“ celkem jsem o tom takovým způsobem taky přemýšlela. Proto to pak na ženy přijde samo od sebe, nějak to je hormony zařízené, aby nezůstalo jen u toho sexu. Ale jak píše @gabrriel dneska už to asi nebude úplně stoprocentní, jak tu pár pánů přímo nebo jejich partnerky napsaly, najdou se muži, kteří skutečně taky touží po dítěti, asi srovnatelně jako ty „hormony zmítané“ ženy ![]()
@Anonymní píše:
Tak já jsem děti nikdy nechtěl, všechny partnerky se se mnou (nejen) kvůli tomu rozešly, teď je mi skoro 37, zůstal jsem sám a ty děti už mít nebudu. Tím vším jsem si musel projít, abych zjistil, že je hrozně chci a neumím bez nich žít. A mám pocit, že je to i fyzický. Jenže to nejde vrátit. Nejhorší je, když se dozvídám, jak ty moje ex rodí jedno za druhým a říkám si, že ty děti měly být moje… Najednou, nečekaně probuzené bio hodiny u chlapa v pozdějším věku?
Já nevím, 37, kort u chlapa asi není žádný věk. Není to úplně ideální příklad, ale můj otec se stal tedy potřetí otcem v 48 letech, s o dost mladší partnerkou. Určitě to není ideální, to rozhodně ne, dítě jim dává oběma dost zabrat, ale spíš bych to neviděla tak černě. Ale mrzí mě, že když už se najde i chlap, který tolik touží po dítěti, tak to zrovna nejde
Život je někdy vážně celkem nefér.
@Anonymní píše:
Tak já jsem děti nikdy nechtěl, všechny partnerky se se mnou (nejen) kvůli tomu rozešly, teď je mi skoro 37, zůstal jsem sám a ty děti už mít nebudu. Tím vším jsem si musel projít, abych zjistil, že je hrozně chci a neumím bez nich žít. A mám pocit, že je to i fyzický. Jenže to nejde vrátit. Nejhorší je, když se dozvídám, jak ty moje ex rodí jedno za druhým a říkám si, že ty děti měly být moje… Najednou, nečekaně probuzené bio hodiny u chlapa v pozdějším věku?
ale v 37 ještě není pozdě. Je teda otázka, jestli bys případně zkousl i cizí dítě? např. můj přítel se se mnou seznámil, když měl 39 a já měla 2leté dítě, nyní je mu 41 a chce své dítě, už jsem to tu psala
ale mimo jiné bez svatby já už do druhého dítěte fakt nepůjdu
ale to je můj příběh - je spousta holek bezdětných, se kterými se můžeš v 37 letech seznámit, nejsi ještě důchodce ![]()