Poukaz do lázní pro učitelku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6412
10.7.26 08:24
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Ja som nedavala nic a ciastky zverejnovat urcite nebudem. Je to nejaky piatok dozadu, vysoko specializovane pracovisko, narocna operacia, vysoko odborny personal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6412
10.7.26 08:28
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Nie, popisom mojho stavu nechce uplatok.
Popisuje moj stav = informuje ma o mojom stave, informuje ma o priebehu liecby a zaroven da informaciu o tom, kolko treba prispiet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11647
10.7.26 09:05
@Mkmkz píše: Více

To je nechutný. Chápu, že když ti jde o život, že ty peníze radši dáš, ale je nechutný, že takoví hajzli můžou takové věci dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.26 09:18
@jita22 píše: Více

tak ono je to bohužel běžné i jinak. Jediná „veřejná“ ordinace v kraji ( fakultní nemocnice), speciální, ordinuje tam primář fakultky. Čekačka přes půl roku. K tomu má soukromou ambulanci, tentýž obor, kam se za peníze dostaneš za dva týdny. Máš bolesti, problémy. Co uděláš, zaplatíš si soukromou. Ovšem vtipné (směješ se až k pláči) na tom je, že hodně z těch problémů ti způsobil právě ten primář, špatný pooperační postup (jiný neurolog ti to přizná, ale rovnou řekne, že nenajdeš nikoho, kdo by udělal posudek proti primáři, protože je to mezi jejich komunitou kapacita).

• Citovat
  • Upravit
15498
10.7.26 09:20
@Mkmkz píše: Více

Mě tedy žádný doktor nikdy neříkal kolik jaky zákrok nebo vyšetření stojí, vždyť to hradí pojišťovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11647
10.7.26 09:22
@Anonymní píše: Více

No ty cekacky jsou hrozné, se všemi problémy čekat 2 měsíce je prostě blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
10.7.26 09:27
@Keyllah píše: Více

Reaguju na příspěvek Snoopy a nepovažuju svoje vyjádření za nijak konfrontacni ani urazlive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6412
10.7.26 09:41

Bolo to v case, ked neboli legalne doplatky/poplatky v zdravotnictve.
Teraz uz mas cenniky, kde su niektore zakroky spoplatnene nad ramec platieb poistovnou.
Chodim bezne k lekarom, kde si uctuju poplatok (rocny) za starostlivost. Najst nejakeho bez je umenie. Alebo mam lekara, kde za osetrenie este navrch zaplatim pri navsteve 40 eur. Pricom si osetrenie vykaze na poistovnu.
Podla analyzy najvyssieho kontrolneho uradu je sk zdravotnictvo zdrojovane platbami poistovni, vyberom platieb podla cennikov a este aj „ciernymi platbami“. Este stale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6412
10.7.26 09:42
@Alušáček píše: Více

Asi preto, ze to jeho „nacenenie“ nebola oficialna platba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.7.26 09:48

Aby jsi mohla děkovat, tak se tam musíš nejprve dostat. Každý podle svého.

A ne nikdo po mně nic nechtěl, prostě jsem chtěla poděkovat, tak jsem to udělala. Stejně tak, jako jsem chtěla poděkovat učitelce a koupila jsem ji dárek podle svého uvážení a je mi jedno, kdo si co o tom myslí. Prostě jsem ji poděkovala za přístup k dětem a nám rodičům. Základ stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
10.7.26 09:53
@Fazulina píše: Více

U dcer jsem za jejich školní docházku zažila, že se řešil dárek pro učitelku, jen když s končily nebo přecházely na druhý stupeň. Jinak ne, kazdy donese něco dle uváženi, nekdo to možná přehání, někdo naopak koupi nejlevnější čokoládu v Lidlu. Mam dvě kamarádky učitelky a vůbec neřeší co dostanou a kolikrát si ani nepamatuji který žák jim co dal. Moc nemusi různé dekorace… Jedna letost dostala čtyři melouny, pět ananasû, tři kila hroznového vína. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.7.26 09:54
@Livi92 píše: Více

Já dávám poděkování v podobě jídla. A ne, nedostala jsem se tam kvůli tomu, že koupím belgické pralinky, ale z důvodu velkého štěstí. Si myslíš, že zavoláš nějakému Dr.,který je vyhlášený a objednáš se? Tvl kde to žiješ, protože v ČR určitě ne😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8264
10.7.26 09:57

No mě flaškou chlastu lidi akorát tak naštvou :) A sladké také neocením. Popravdě co tou flaškou lidi vlastně chtějí říct? Že dotyčný vypadá jak alkáč, co nemá pár korun na flašku lepšího vína nebo whisky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.7.26 10:00
@Babeta_jawa píše: Více

Jak už jsem psala já osobnĕ dávám všem. Učitelům, vychovatelkám, lékařům, řemeslníka a opraváře pozvu v klidu na sváču. Do práce peču 2× do mĕsíce kolegům…atd. Jak na střední tak vysoké jsem pohoštĕní pro zkoušející přinesla a je mi úplnĕ jedno jestli je to jak tu nĕkdo napsal přežitek. Prostĕ nejsem sobec ani kolenovrt dĕlá mi radost nĕkoho obdarovat a učím to i své dĕti. Dokonce bych řekla, že dnešní sobectví a jájinkovství nĕkterých vůbec nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.7.26 10:40
@rmot píše: Více

A odmitnes, pokud tě to uráží? Prostě to chtějí poděkovat, tou lahví chtějí třeba říct i to, že neví jak, takže volí univerzální dárek, který můžeš poslat dál.

Ale tobě přeci nic nebrání říct, že děkuješ, ale nechceš, než se rozhořčeně vyjadřovat v diskusích.

Občas mi to u některých lidí přijde jako póza, ukázat, že jsem lepší. Tak gratulace. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin