Pouštíte lidi k vám domů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
17.12.17 22:13

Nevím, jeslti je myšleno děti, či dospelý, ale můžu říct, že v okolí jsem jediná já a ještě moje známá- ta občas, co pouští domů kamarády děti, což mi přijde smutné.. ale prostě je to tak..
Děti máme 3 tř.. malé městečko.. běžně chodí ke kamarádům.. takže je to tak, že zvonek, jeden zazvoni, za chvilku, druhý a někdy i třetí, protože knim děti nesmí a kde mají kluci být, když třeba venku je hnusně.. NO ale mě to už taky přestává bavit- takto, štve mě, že takto se k nám chodí dva roky a prostě maminky pošlou dítě k nám, že venku nesmí být, že domů ok, ale občas by to mohlo být i naopak..
Pak se tu sejdou tři kluci a bohužel, musím klukovi říct, jen jeden, pak toho mám totiš už plné zuby..protože jeden z nich řekne, že je po nemoci a ven nemůže, když je chci vyhnat ven na hřiště..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.12.17 22:13
@murkyf píše:
K nám se taky nechodilo.. teda moje kamarádky ne.. maminy a tátovi ano.. mamka měla ráda klid asi, nevím..

Nikdy jste o tom nemluvili? Proč si nemůžeš pozvat kamarády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30632
17.12.17 22:14

@Bábrdl Dcera občas jde ke kamarádce, jen zřídka jsou holky u nás.
Vím, že to asi vyzní blbě, ale sedět u kávy a vykládat si, mi přijde jako ztráta času.
V práci dělám s lidmi, tam mi to nevadí, ale doma jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.12.17 22:15
@Janasas píše:
Nevím, jeslti je myšleno děti, či dospelý, ale můžu říct, že v okolí jsem jediná já a ještě moje známá- ta občas, co pouští domů kamarády děti, což mi přijde smutné.. ale prostě je to tak..
Děti máme 3 tř.. malé městečko.. běžně chodí ke kamarádům.. takže je to tak, že zvonek, jeden zazvoni, za chvilku, druhý a někdy i třetí, protože knim děti nesmí a kde mají kluci být, když třeba venku je hnusně.. NO ale mě to už taky přestává bavit- takto, štve mě, že takto se k nám chodí dva roky a prostě maminky pošlou dítě k nám, že venku nesmí být, že domů ok, ale občas by to mohlo být i naopak..
Pak se tu sejdou tři kluci a bohužel, musím klukovi říct, jen jeden, pak toho mám totiš už plné zuby..protože jeden z nich řekne, že je po nemoci a ven nemůže, když je chci vyhnat ven na hřiště..

Tak tam jde ale taky o to, že ne každý chce hlídat tlupu kluků, ne?
Nebo nepustí ani když by přišel třeba jeden za kamarádem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

A na odecty nikoho domu poustet nemusim, ze elektriku si odectou u garazovych vrat.
A vodu mame pred barakem v najezdu udelanou. Takze si to otevrou a nikdo nemusi domu. Manzel to chtel, kdyz se stavilo. Plyn nevlastnime vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
@Bábrdl píše: ˇ

Řekli ti vaši proč? [/citace

Prý jim to prostě vadí. Mají rádi svůj klid. Ale proč jsem si tam nemohla vzít kamarádky po škole, když byli v práci? Netuším. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
17.12.17 22:16

@Bábrdl nepouštínikoho, a proto nemají kde a většinou se sejdou u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.17 22:17

KDYŽ JSEM BYLA MALÁ, NIKDO K NÁM NESMĚL. jEDNAK MÁMA NEBYLA MOC NA ÚKLID A TAKÉ ARGUMENTOVALA „PROČ BY NÁM KDO MĚL OČUMOVAT BYT“ :mrgreen: bylo mi to dost líto, nesměla jsem si pozvat kamarádku, neměla jsem oslavu narozenin pro kamarády… Dnes jsem přesnej opak, úplně bez problému zvu k nám domů známé, příbuzné, kamarádky dcery… Přiznám se ale, že raději dospělé nebo děti o kterých vím, že se umí chovat a není jich moc.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30632
17.12.17 22:17

@robinka Neohlášené návštěvy mají smůlu úplně, máme vypnutý zvonek a „nejsme doma“.
V době mobilů by neměl být problém, dát vědět dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149426
17.12.17 22:18

Když jsme byly děti, k nám domů kamarádi nesměli, nikdy jsme neměly oslavu narozenin s kamarády, návštěvy nic. Máma nám i zakazovala chodit k někomu domů. Říkavala tomu lézt po barákách. Běda jak nás nachytala u někoho i jen na zahradě, to bylo zle že otravujeme. Když už jsem byla dospělá a měla už sama děti, tak vždycky měla řeči když se jen doslechla jak jsem byla u někoho na kafi, nebo tak.Ani táta k nikomu nesměl, máma mu vynadala, že otravuje.Byla hrozná když to tak po sobě čtu. Ona sama nesnesla být někde jinde než doma a spát někde. Zvláštní povaha no.
K nám návštěvy chodí a smí :lol: i oslavy narozenin s kamarády dětem děláme. Ale zase tak normálně. Návštěvy denodenně by mi taky asi vadily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.12.17 22:18
@Janasas píše:
@Bábrdl nepouštínikoho, a proto nemají kde a většinou se sejdou u nás

A ty se s těmi lidmi neznáš? Kdybys zavolala a řekla náš Petr by si chtěl u vás hrát s Jardou, tak by nepustili?

Protože chápu, že ne každý chce neplánovaně přijmout tlupu kluků, když se venku rozprší. zvláště, když existuješ ty, co to uděláš.

Ale co plánované návštěvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
17.12.17 22:19

Zajímavé téma..kdyz jsem byla mala, tak k našim nikdo nesměl, i když mi někdo třeba přinesl úkoly pri nemoci, stal mezi dverma..do ted k našim nikdo nechodí..mne návštěvy nevadí, preferuji ohlasene, rada pohostim, tak aby tam bylo aspoň neco na, zub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.12.17 22:19
@Anna766 píše:
Když jsme byly děti, k nám domů kamarádi nesměli, nikdy jsme neměly oslavu narozenin s kamarády, návštěvy nic. Máma nám i zakazovala chodit k někomu domů. Říkavala tomu lézt po barákách. Běda jak nás nachytala u někoho i jen na zahradě, to bylo zle že otravujeme. Když už jsem byla dospělá a měla už sama děti, tak vždycky měla řeči když se jen doslechla jak jsem byla u někoho na kafi, nebo tak.Ani táta k nikomu nesměl, máma mu vynadala, že otravuje.Byla hrozná když to tak po sobě čtu. Ona sama nesnesla být někde jinde než doma a spát někde. Zvláštní povaha no.
K nám návštěvy chodí a smí :lol: i oslavy narozenin s kamarády dětem děláme. Ale zase tak normálně. Návštěvy denodenně by mi taky asi vadily.

Právě. TI lidé to tak ironicky komentovali „lézt po barák“, „všechno by nám očumovali“… Kde se to asi vzalo?

Je dobře, že tys ten bludný kruh prolomila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
17.12.17 22:20

Já jsem ta, co nepouští kvůli herberku. Osobně proti lidem nic nemám, naopak, ale holt nejsem zrovna uklízecí typ a stydím se. :mrgreen: :oops: Takže touha se s někým vidět u mě doma je menší, než vůle uklidit, aby mohli přijít. Do herberku nepouštím, no.. ale když se ohlásí odst předem, dokopu to do stavu, že mi to nevadí a jde to. :mrgreen: Pak může na pár dní přijet i papež :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.12.17 22:20
@mapu píše:
Zajímavé téma..kdyz jsem byla mala, tak k našim nikdo nesměl, i když mi někdo třeba přinesl úkoly pri nemoci, stal mezi dverma..do ted k našim nikdo nechodí..mne návštěvy nevadí, preferuji ohlasene, rada pohostim, tak aby tam bylo aspoň neco na, zub.

A vysvětlili ti to nějak? Proč k vám nikdo nesmí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová