Povinná návštěva u tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4262
25.12.18 08:29

Uz jsem vyrostla z nucenych navstev a pretvarek. Navstevuji jen ty, ktere chci a je mi tam dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
25.12.18 08:33

Nejsi v tom sama, jedeme taky. Postupně se za ty tři dny protočíme u všech babiček/dědečků (máme toho víc). Ke tchánovcům se mi extrémně nechce, ale jedu, nechci to kazit dětem. Můj chlap si zase nerozumí s mým otčímem. Tátova druhá žena je vyloženě semetrika. Prostě ideální rodinné vztahy :mrgreen: ale kvůli dětem držíme, děti za problémy dospělých nemůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8149
25.12.18 08:34

Zas mi přijde, že je to lepší, když je tam víc lidí, aspoň se s tchýní nemusíš celou dobu bavit. Můžeš střídat lidi, být tam se synem… Jednou za rok bys to mohla vydržet. Horší by bylo, kdybys tam nejela. To by bylo pomluv víc. ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
25.12.18 08:45
@Anonymní píše:
Mluvíš mi z duše, nejvíce mně tam vadí ta přetvářka, každý je před každým samý úsměv a za rohem už drbou :( já mám ráda upřímnost ikdyž není kolikrát hezká. Vždycky vezmu malého a jdu s ním ven, škoda, že není sníh, byla by větší sranda. Muž mě nenutil jenom jedny Vánoce, když jsem se léčila s depresemi, bylo mi zle tak, že jsem nevylezla z postele.

Ja treba letos urcite nepojedu, manzel je nachcipanej a je na nem jak se rozhodne. A kdyby ne, tak ani deti o nic nepripravim, kluci jsou jsou velci, ale ani jako mali tam nejezdili radi, nemeli duvod, tchanovci se o ne nikdy moc nezajimali a necitili se tam dobre. Nemaji mezi sebou zadny vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
25.12.18 08:49

Jee, já to taky neměla ráda, ale zase od doby, co mám děti, tak jsem ráda, vypustím děti do prostoru a sedím někde v rohu a nenápadně pozoruju :lol: a nemusím řešit, že děcka všechno vytahujou, rozbalujou, kramaří, nejezdíme tam často, tak jsou tchánovci rádi, že si je užijou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
25.12.18 08:52
@kacakaca píše:
Bez na ctvrt hodiny na wc. Behem te doby tak trikrat splachni. „Vam nic neni? Tak to mam asi střední chripku. Jesteze jedete k babicce, zachod budu potrebovat pro sebe. Pozdravujte tam, ja to nedam a jeste bych je nakazila. Nechcete jet hned? Tady to nebude pekne.“ Za tchyni jed za par dni s kytkou, az tam nebude naval. :mavam:

Jejda,to sem se zasmala hned po ranu,to není špatný napad,pro jednou se to dá použit.Samo že ne každy rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
25.12.18 08:55

Je to par hodin , neprožívej to tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145
25.12.18 08:58

Me to ceka zitra. Upřímně se mi tam vubec nechce. Muz bude pit a pak zas mit blbi kecy… Hádat se s tchanem taky možná. Navic si s nima nemam co rict, porad cumi na tv i kdyz tam jsme. Navic maji magota psa, a desne smrdí :poblion: Takze mam fakt sto chuti to odpiskat. Muži jsem to rekla, tenchce abych jela. Asi mi bude zitra zle nebo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.12.18 09:00

Já mám stejné pocity, taky se to ve mě pere, ale na druhou stranu, si říkám, že i mě by bylo hodně nepříjemné, kdyby s takovounechutí a nebo nějakou nudnosti , jel manžel k mojí mámě..
Asi by se na to člověk měl dívat trochu jinak, že je to opravdu rodina.. My jedeme dneska, a taky bych byla radši doma.. Ale zase vím, že by to vadilo i dětem, proč nejedu, prostě pojedu, sednu dáme kávu jídlo, podívám se co děti dostanou, prohodím pár slov a bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
25.12.18 09:11

Já se takových akci neucastnim. Letos se nám narodilo mimčo. Ještě ji není ani měsíc tak mám super výmluvu že nejedu já ani malá. Příští rok pojede jen s tatínkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
25.12.18 09:14
@ivoun píše:
Uz jsem vyrostla z nucenych navstev a pretvarek. Navstevuji jen ty, ktere chci a je mi tam dobre.

Přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
25.12.18 09:31
@kacakaca píše:
Bez na ctvrt hodiny na wc. Behem te doby tak trikrat splachni. „Vam nic neni? Tak to mam asi střední chripku. Jesteze jedete k babicce, zachod budu potrebovat pro sebe. Pozdravujte tam, ja to nedam a jeste bych je nakazila. Nechcete jet hned? Tady to nebude pekne.“ Za tchyni jed za par dni s kytkou, az tam nebude naval. :mavam:
:lol: to je boží nápad :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.18 09:33
@kacakaca píše:

Teď jsi mě rozesmála :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.18 09:34
@ivoun píše:
Uz jsem vyrostla z nucenych navstev a pretvarek. Navstevuji jen ty, ktere chci a je mi tam dobre.

To je úžasný nápad, ale manžel ho bohužel nechápe.

• Citovat
  • Upravit
dagmarkaa
25.12.18 09:35
@lachtanice86 píše:
Já se takových akci neucastnim. Letos se nám narodilo mimčo. Ještě ji není ani měsíc tak mám super výmluvu že nejedu já ani malá. Příští rok pojede jen s tatínkem.

To máš daleko krásnější starosti než řešit návštěvu u tchýně :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová