Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Parninas
Protože s ní ze začátku našeho vztahu trávil více času nežli se mnou a točimo se vše kolem ní obědy večeře a já byla pro něj z mého pohledu vzduch když se se mnou vídal 2 x do týdne a zbytek týdne trávil s ní pak si našla přítele a teošku se to uklidnilo
A proč tomu mezi vámi pořád říkáš „vztah“?
Nezlob se na mě, ale tady vůbec nejde o to, že s ex pracuje, ale že jí prostě evidentně pořád chce a na tebe totálně dlabe
Jako jet na dovolenou ve třech snad nemůže připadat normální nikomu. A moc nechápu, jakou roli tam hraje její nový přítel (pokud tam s nimi skutečně je!) - tomu to nevadí? Že oni dva po sobě jedou je víc než jasné. Já bych si v jeho nepřítomnosti zabalila saky paky a už by o mě neslyšel. Takhle si nechat kálet na hlavu ![]()
@unuděná
noo jako to pro ní není uplně nový přítel bydlí spolu a jsou spolu rok my 1,9 roku
@Anonymní píše:
ten je s touhle situací v pohodě nevadí mu to že to je tak jak to je…
To Ti říkal osobně nebo je to z doslechu? Ale je to fuk, tam to rozhodně nemají uzavřené.
@Anonymní píše:
@Parninas
Protože s ní ze začátku našeho vztahu trávil více času nežli se mnou a točimo se vše kolem ní obědy večeře a já byla pro něj z mého pohledu vzduch když se se mnou vídal 2 x do týdne a zbytek týdne trávil s ní pak si našla přítele a teošku se to uklidnilo
A proc s nim jsi? Kdyz jsi pro nej vzduch.
Exku neres, res to, ze na tebe kasle. Jsi mu celkem ukradena, bohuzel.
@Anonymní píše:
@unuděná
noo jako to pro ní není uplně nový přítel bydlí spolu a jsou spolu rok my 1,9 roku
To není vůbec podstatné. Ty zcela přehlížíš fakt, že na tebe tvůj „přítel“ totálně kašle. A je úplně jedno, jestli výmluvou je exka, dovolená, koníčky nebo třeba moc práce ![]()
@unuděná
a jak to řešit tohle to???
já už mu několikrát řekla že mi příjde že je se mnou protože ona ho nechce (to bylo když ještě přítele neměla) a on že to není pravda že je to 3 roky co spolu nejsou atd
@Anonymní píše:
@unuděná
já už mu několikrát řekla že mi příjde že je se mnou protože ona ho nechce (to bylo když ještě přítele neměla) a on že to není pravda že je to 3 roky co spolu nejsou atd
Jak to řešit? Vážně se ptáš, jak řešit, že na tebe kašle tvůj přítel?? ![]()
@Anonymní píše:
@unuděná
Zbytečná ztráta času, on na tebe vážně kašle.
Já souhlasím s tím, že jsi taková netypická převoznice. On je prostě pořád zaháčkovaný u ní a tebe má, aby nebyl sám. Ty mu jí navíc trpíš, což by moc ženských nedalo. ![]()
Jinak, jak se tu někdo ptal, proč obvykle vadí přátelství s ex. Ono tenhle přechod ze vztahu do přátelství a intenzivní komunikaci moc nedoporučují ani psychologové, protože tam potom není moc prostor se od toho bývalého plně odpoutat a naplno se věnovat jinému vztahu. Což potom negativně ovlivňuje následující vztahy, protože za sebou jako stín táhne bývalého partnera. Případ zakladatelky je naprosto dokonalý příklad, on je prostě pořád částečně u té ex, nedochází mu, že to není úplně ok a narušuje tím vztah nový. Mají v podstatě takový úchylný trojúhelník/čtyřúhelník.
Jako my jeli s byvalym na vikend s jeho ex a jejim pritelem, jako 2 pary, kluci spolu chodili na VŠ a skamaradili se, vztahy s ex mel vyresene. Mne nevadila, byla to fajn holka, jenze ke mne se pritel choval jako k pritelkyni a citila jsem, ze ja jsem pro nej na prvnim miste..tebe necha sedet doma, svoji holku, misto, aby dovcu travil s tebou, tak jede s ex a jejim pritelem. To je divny.. ![]()
@Anonymní píše:
@Parninas
Chápeš, že minimálně ze začátku miloval ji a ne tebe, že jo? Vykašli se na něj.
@Anonymní píše:
@unuděná
Teď jsi uhodila hřebík na hlavičku. Jsi jen náhražka.
@Anonymní píše:
@unuděná
Rozchod, jak jinak bys to chtěla řešit. Tvůj maník tráví s ex čas v práci, čas volna, čas dovolené. Divné je, že to nevadí příteli té ex, ale kdo ví, jak to tam je.
Je škoda, abys dělala náhradnici někomu, kdo si to nezaslouží. Bydlíte spolu? Jestli jo, sbal jemu nebo sobě a než ne vrátí, odstěhuj se. On na Tebe kašle a bude na Tebe kašlat dál.
@K2 8611
nebydlíme a ani nechci chci mít svůj pomyslný klid a pohodu on to má stejný říká že kdyby jsme spolu bydleli tak už je to moc vážný a že z takvých vzahů utíká že má v sobě blok z let minulých
![]()
@catch-22
ten je s touhle situací v pohodě nevadí mu to že to je tak jak to je…