Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Vždycky když se rozejdeme at je to z jeho strany nebo z mé jsem silná a říkám si kašlu na to pak uběhne pár dní a on ze ozve a je to zase ten kolotoč… nevím jak se toho zbavit abych nepodlehla vždy když se on ozve a vrátila se k němu
Tohle nikdy fungovat nebude.
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych váš názor našla jsem si přítele který je v kontaktu s ex pracují spolu. Dlouho mi trvalo to zkousnout to že si volají atd skrze práci…Jsou však v kontaktu i mimo práci ta jeho ex má přítele…A dnes spolu jely na dovolenou k moři ona její přítel a můj přítel…Chtěla bych prosím vaše názory mě to nepříjde normální a jsem naštvaná z toho, bohužel já se mohu stavět na hlavu jak chci ale stejně jel.
Ps: řekl mi ať jedu s ním ( nemůžu tu holku ani cítit natož abych byla s ní 24 12)ale abych si zaplatila cestu a vzala peníze na útratu tam řekl to za 5 minut 12 takže to nešlo skrz mojí práci.
Děkuji všem za názory
Neni to normalni, asi by mne uz doma nenasel.. Pokud spolu bydlite
@Rouse12345 píše:
@jannina1
ano bydlel
Takže s ní bydlel, myslel to s ní vážně, byl to vztah. S tebou bydlet nechce, protože by to bylo už moc vážný. Opravdu to nevidíš? Ty sedíš tady, on si užívá s ex u moře. Máš to jednodušší v tom, že mu nemusíš balit. Proč se sebou necháš takhle orat?
@Parninas píše:Ja zase nechapu opak
No jako mají nadstandardní vztahy a možná by mi to trochu vadilo, ale tím svým chováním celé té situaci taky nepomáháš. Práci bych neřešila, o nic nejde. Na dovolenou tě pozval, ale tys nechtěla. Prostě jsou dobří kamarádi, jen nejsou pro sebe vhodní pro vztah.A mimochodem ji hluboce nenávidíš čistě z důvodu že je ex? Nebo jste si něco udělaly? Takový ten přístup, že lidé nenávidí ex svých partnerů jen z principu fakt nedávám. Drama na úrovni základky.
@Anonymní píše:
@Parninas
Protože s ní ze začátku našeho vztahu trávil více času nežli se mnou a točimo se vše kolem ní obědy večeře a já byla pro něj z mého pohledu vzduch když se se mnou vídal 2 x do týdne a zbytek týdne trávil s ní pak si našla přítele a teošku se to uklidnilo
A proc si s nim do vztahu sla, kdyz se tohle delo?
@Anonymní píše:A takhle resis vsechny problemy, ze ti on rekne, ze to tak neni a konec
@unuděná
a jak to řešit tohle to???
já už mu několikrát řekla že mi příjde že je se mnou protože ona ho nechce (to bylo když ještě přítele neměla) a on že to není pravda že je to 3 roky co spolu nejsou atd
@Anonymní píše:
@K2 8611
nebydlíme a ani nechci chci mít svůj pomyslný klid a pohodu on to má stejný říká že kdyby jsme spolu bydleli tak už je to moc vážný a že z takvých vzahů utíká že má v sobě blok z let minulých![]()
To snad neni pravda ![]()
Tak jet na dovolenou s ex a jejím novým chlapem, to je snad jeden z největších bizárů, co jsem tady viděla
![]()
Zakladatelko, prosímtě dej si okamžitě pár facek a přestaň tohohle chlapa považovat za svýho přítele. Ten se nezmění ani náhodou, Tebe má úplně u zadku. Bože co se to tu zas za posledních pár dní vyrojilo za onuce bez sebeúcty ![]()
Kdyby tě nechtěl sebou tak by to divný bylo, ale z toho co píšeš, tak původní plán byl, že pojede ona se svym přítelem a ty se svým, na tom nevidim nic špatnýho, je trochu blbý, že jel i bez tebe když ty jsi řekla, že nepojedeš, ale na druhou stranu - ty bys odmítla akci s tvými přáteli jen proto, že by ti on řekl, že je nemá rád tak nejede?
My se taky stýláme s jeho bejvalkou a nahodou je to super holka a má i sympatickýho přítele a teď máme i podobně starý děti, takže si dovolenou s nima dokážu úplně bez problémů představit, ne každý se musí nenávidět až do konce života
@Anonymní píše:
@Venetia čekala jsem že se to zmnění
A jak dlouho hodlás ještě cekat než ti dojde, že se to nezmění?
Tak..ta jejich dovolená ve třech..je opravdu mega trapárna..
..a ty jsi neuvěřitelně hloupoučká že s takovým blbem, kterej na tebe úplně a totálně kálí vůbec jsi.. ženská vzpamatuj se..
![]()
@Anonymní píše:
@Venetia čekala jsem že se to zmnění
Nezmění se, je to ztráta času. Vykašli se na něj a to hned!! Žádné šance už mu nedávej. S tím mořem, to byla poslední kapka. Máš na lepšího. ![]()
@Anonymní píše:
@unuděná štvě mě to že on se mi snaží podsouvat že je to naprosto v pořádku se s ní bavit mě by to taky přišlo uplně v pohodě kdyby s ní neodjel na dovolenou kdybych mu řekla bud já nebo ona vybere si jí ona přece má přítele a mají to dávno vyřešené mezi sebou tak asi nemají kdyby si byl vybral že mně ztratí kůli tomu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
proč ona je na prvním místě???
Ty nejsi normální. Radim Ti vyhledat minimálně kvalitního psychologa.
@Anonymní píše:
@unuděná štvě mě to že on se mi snaží podsouvat že je to naprosto v pořádku se s ní bavit mě by to taky přišlo uplně v pohodě kdyby s ní neodjel na dovolenou kdybych mu řekla bud já nebo ona vybere si jí ona přece má přítele a mají to dávno vyřešené mezi sebou tak asi nemají kdyby si byl vybral že mně ztratí kůli tomu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
proč ona je na prvním místě???
Byla od začátku, stále je a dokud nepotká holku, ze které si sedne na zadek, tak do té doby bude.
Ty to nejsi, promiň. ![]()
Nevážíš si sama sebe a pokud tohle neposuneš, nebude si tě vážit žádný partner.
Když to otočím - teď se rozejdete a seznámíš se s novým Lojzou.
Ty máš plnou hlavu bývalého, na každé jeho písknutí přiběhneš i na dovolenou s ním odjedeš a zároveň na tebe bude oddaně čekat Lojza, který to bude trpět. Občas udělá scénku a tobě to bude naprosto jedno. Stejně dál čeká ve svém bytě, protože do společného s ním nechceš.
Bude mít Lojza tvůj respekt a budeš si ho vážit?
Těžko, že?
Nic si nevyčítej, skoro každý někdy ujel v blbém vztahu - je to super zkušenost, abys už nikdy nikomu nehrála roli čekající zoufalky.
Tak držím palce, ať potkáš fajn kluka, se kterým budete rádi SPOLU trávit čas. ![]()
Bez tyátrů s nějakou ex. ![]()
Prosím o anonym.
Já taky byla letos se svým ex na dovolené
Ale… Máme spolu korektní vztah a hlavně dvě děti. Chtěla jsem, aby viděly, že ani naším rozchodem nepřestáváme být rodiče a dokážeme spolu fungovat. Navíc jsme nebyli sami, byli jsme v partě. Na druhou stranu, kdybych měla dalšího partnera, nejsem si jistá, jestli bych s ex jela. Předpokládám, že by se mu to nelíbilo ![]()
A ještě teda jedna věc. Bohužel ex pochopil společnou dovolenou po svém, takže chtěl po mně sex. Kamarádství s výhodami
Upřímně řečeno, moc mě to zklamalo, takže jsem na to nepřistoupila a žádné další společné dovolené se konat už nebudou.
Takže co vykašlat se na něho…Nepsat mu vůbec nic ignorace
Dále bude z jeho strany taky ignorace a pak? Pak zase doleze až uběhne nějaký ten čas vždy to tak bylo a jak mu nepodlehnout vždycky si říkám buď silná buď silná a pak podlehnu snaží se chvilku a pak zase to je na prd chci z toho venku z toho kolotoče já ho ráda mám dle jeho slov i on mě ale já už nemůžu toto tevá už dlouho tento kolotoč nějaké rady???
![]()