Pracuje s ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4705
31.8.21 17:55
@Anonymní píše:
Takže co vykašlat se na něho…Nepsat mu vůbec nic ignorace
Dále bude z jeho strany taky ignorace a pak? Pak zase doleze až uběhne nějaký ten čas vždy to tak bylo a jak mu nepodlehnout vždycky si říkám buď silná buď silná a pak podlehnu snaží se chvilku a pak zase to je na prd chci z toho venku z toho kolotoče já ho ráda mám dle jeho slov i on mě ale já už nemůžu toto tevá už dlouho tento kolotoč nějaké rady??? :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Ano - vykašlat se na něho.
Klidně napsat sms, že to chceš ukončit, není potřeba to zdůvodňovat, prostě nechceš pokračovat ve vašem vztahu.
Jestli má u tebe nějaké věci, sbal je a předej. Ideálně přes někoho, protože jak tě tak čtu, tak by mu stačila minuta a dvě věty mezi dveřma při předání a zvala bys ho dál.

Upřímně si myslím, že s ním tu vaši podivnou hru na vztah ve třech a více osobách budeš hrát dál. Sorry. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
31.8.21 18:18
@Anonymní píše:
Takže co vykašlat se na něho…Nepsat mu vůbec nic ignorace
Dále bude z jeho strany taky ignorace a pak? Pak zase doleze až uběhne nějaký ten čas vždy to tak bylo a jak mu nepodlehnout vždycky si říkám buď silná buď silná a pak podlehnu snaží se chvilku a pak zase to je na prd chci z toho venku z toho kolotoče já ho ráda mám dle jeho slov i on mě ale já už nemůžu toto tevá už dlouho tento kolotoč nějaké rady??? :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Zajímalo by mě, co je na něm tak úžasného, že mu vždy podlehneš, i když určitě dobře víš, že jsi mu slušně řečeno volná. Tomu, že tě má rád, věřím. Ale bohužel asi pořád miluje a zbožňuje ex. Dokud po ní nepřestane toužit, budeš vždycky ta druhá, i když tě jinak bude mít sebevíce rád. Ukončila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová