Pracuje s ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Parninas
31.8.21 09:31
@Anonymní píše:
@K2 8611
nebydlíme a ani nechci chci mít svůj pomyslný klid a pohodu on to má stejný říká že kdyby jsme spolu bydleli tak už je to moc vážný a že z takvých vzahů utíká že má v sobě blok z let minulých :nevim: :?

Kolik vám je?

Jako sorry, ale aby mi někdo po 2 letech chození řekl, že se mnou nechce bydlet, protože je to moc vážný, tak ho kopnu s rozběhem do zadele. Tohle beru max u pubošů, ale u dospělých lidí fakt ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.21 09:34

@Parninas
prostě nechci…
několikrát jsme se rozešli a sešli mezi tím co jsme spolu nebyly jsem začínala znova chtěla jsem zapomenout a našla si nového přítele to on nemohl překousnout a začal se snažit a tak jsme spolu… bohužel tohle snažení trvá je 14 dní a pak zase na novo na to kašle a chová se tak jak se chová..

• Citovat
  • Upravit
53190
31.8.21 09:38
@Anonymní píše:
@Parninas
prostě nechci…
několikrát jsme se rozešli a sešli mezi tím co jsme spolu nebyly jsem začínala znova chtěla jsem zapomenout a našla si nového přítele to on nemohl překousnout a začal se snažit a tak jsme spolu… bohužel tohle snažení trvá je 14 dní a pak zase na novo na to kašle a chová se tak jak se chová..

A jakou myslíš, že má tenhle vztah budoucnost? 8o I kdyby exku úplně odstřihl, tak co z toho vztahu máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.21 09:53

@unuděná štvě mě to že on se mi snaží podsouvat že je to naprosto v pořádku se s ní bavit mě by to taky přišlo uplně v pohodě kdyby s ní neodjel na dovolenou kdybych mu řekla bud já nebo ona vybere si jí ona přece má přítele a mají to dávno vyřešené mezi sebou tak asi nemají kdyby si byl vybral že mně ztratí kůli tomu :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :,( :(
proč ona je na prvním místě???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.21 09:55

@unuděná a budoucnost??? děti zatím nechce a není nám zrovna 25 let ale trošku víc nevím nechápu to :((((((
on ví že já jsem rodinný typ že si rodinu přeji on však nechce

• Citovat
  • Upravit
33598
31.8.21 10:01
@Anonymní píše:
@unuděná a budoucnost??? děti zatím nechce a není nám zrovna 25 let ale trošku víc nevím nechápu to :((((((
on ví že já jsem rodinný typ že si rodinu přeji on však nechce

Tak právě proto je čas se na to vykašlat. Nežijete spolu, vidíte se málo, nechce rodinu, na dovolenou jede s ex, víc času tráví s ex…jen ti utíká čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.8.21 10:06
@Anonymní píše:

Nebuď trubka a rozejdi se s ním. Tohle fakt nemá perspektivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.8.21 10:06
@Anonymní píše:

On s tebou deti mit nikdy nebude.
Ztracis cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.8.21 10:15

A s exkou bydlel? Opravdu jsi v tomto vztahu prevoznice, jak ti dal najevo. Po dvou letech se nechce sestehovat, netravi s tebou dovolenou, holka kam jsi dala rozum? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
31.8.21 10:27

Ty nechces mit pekny laskyplny vztah, kdy te bude chlap chtit, bude s tebou chtit travit cas?
Skoro 2 roky resis jenom problemy, nedostatek casu, ex, ignoraci, nulove budovani vztahu, nulove planovani budoucnosti, rozchod a navrat. Vazne te to jeste bavi?
Z tohohle uz nic kloudneho nevykreses. A ve chvili, kdy se ex rozejde s pritelem, bude tvuj pritel hned v pozoru a pripraveny prebrat oteze. Nebo jakmile potka jinou, kde se i zem zachveje, tak ex bude pase, a brzo se i sestehuji, cekam, ze i svatba a dite bude v docela kratke dobe.
Tohle je fakt ztrata casu a nervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.8.21 10:35

@jannina1
ano bydlel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.8.21 10:36
@Rouse12345 píše:
@jannina1
ano bydlel
:mrgreen: :mrgreen: Ty jsi tak naivní, až jsi hloupá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.21 10:38

@unuděná
asi jsem protože po těch rozchodech a zase návrtům vždy doufám že to bude jiný když on mi říká jak sem mu strašně chybela jak mu bylo smutno atd

• Citovat
  • Upravit
53190
31.8.21 10:39
@Anonymní píše:
@unuděná
asi jsem protože po těch rozchodech a zase návrtům vždy doufám že to bude jiný když on mi říká jak sem mu strašně chybela jak mu bylo smutno atd

To říkám i svému hrnku na kafe, když se vrátím z dovolené.
Hele, chlapa dělají činy, ne řečičky. Ten tvůj jezdí na dovolenou s ex, tráví s ní víc času než s tebou a odmítá se sestěhovat. Pořád nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.21 10:44

Vždycky když se rozejdeme at je to z jeho strany nebo z mé jsem silná a říkám si kašlu na to pak uběhne pár dní a on ze ozve a je to zase ten kolotoč… nevím jak se toho zbavit abych nepodlehla vždy když se on ozve a vrátila se k němu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová