Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Parninas
prostě nechci…
několikrát jsme se rozešli a sešli mezi tím co jsme spolu nebyly jsem začínala znova chtěla jsem zapomenout a našla si nového přítele to on nemohl překousnout a začal se snažit a tak jsme spolu… bohužel tohle snažení trvá je 14 dní a pak zase na novo na to kašle a chová se tak jak se chová..
@Anonymní píše:
@Parninas
prostě nechci…
několikrát jsme se rozešli a sešli mezi tím co jsme spolu nebyly jsem začínala znova chtěla jsem zapomenout a našla si nového přítele to on nemohl překousnout a začal se snažit a tak jsme spolu… bohužel tohle snažení trvá je 14 dní a pak zase na novo na to kašle a chová se tak jak se chová..
A jakou myslíš, že má tenhle vztah budoucnost?
I kdyby exku úplně odstřihl, tak co z toho vztahu máš?
@unuděná štvě mě to že on se mi snaží podsouvat že je to naprosto v pořádku se s ní bavit mě by to taky přišlo uplně v pohodě kdyby s ní neodjel na dovolenou kdybych mu řekla bud já nebo ona vybere si jí ona přece má přítele a mají to dávno vyřešené mezi sebou tak asi nemají kdyby si byl vybral že mně ztratí kůli tomu
![]()
proč ona je na prvním místě???
@unuděná a budoucnost??? děti zatím nechce a není nám zrovna 25 let ale trošku víc nevím nechápu to ![]()
on ví že já jsem rodinný typ že si rodinu přeji on však nechce
@Anonymní píše:
@unuděná a budoucnost??? děti zatím nechce a není nám zrovna 25 let ale trošku víc nevím nechápu to
Tak právě proto je čas se na to vykašlat. Nežijete spolu, vidíte se málo, nechce rodinu, na dovolenou jede s ex, víc času tráví s ex…jen ti utíká čas.
@Anonymní píše:
@unuděná a budoucnost??? děti zatím nechce a není nám zrovna 25 let ale trošku víc nevím nechápu to
Nebuď trubka a rozejdi se s ním. Tohle fakt nemá perspektivu.
@Anonymní píše:
On s tebou deti mit nikdy nebude.
Ztracis cas.
A s exkou bydlel? Opravdu jsi v tomto vztahu prevoznice, jak ti dal najevo. Po dvou letech se nechce sestehovat, netravi s tebou dovolenou, holka kam jsi dala rozum? ![]()
Ty nechces mit pekny laskyplny vztah, kdy te bude chlap chtit, bude s tebou chtit travit cas?
Skoro 2 roky resis jenom problemy, nedostatek casu, ex, ignoraci, nulove budovani vztahu, nulove planovani budoucnosti, rozchod a navrat. Vazne te to jeste bavi?
Z tohohle uz nic kloudneho nevykreses. A ve chvili, kdy se ex rozejde s pritelem, bude tvuj pritel hned v pozoru a pripraveny prebrat oteze. Nebo jakmile potka jinou, kde se i zem zachveje, tak ex bude pase, a brzo se i sestehuji, cekam, ze i svatba a dite bude v docela kratke dobe.
Tohle je fakt ztrata casu a nervu.
@unuděná
asi jsem protože po těch rozchodech a zase návrtům vždy doufám že to bude jiný když on mi říká jak sem mu strašně chybela jak mu bylo smutno atd
@Anonymní píše:
@unuděná
asi jsem protože po těch rozchodech a zase návrtům vždy doufám že to bude jiný když on mi říká jak sem mu strašně chybela jak mu bylo smutno atd
To říkám i svému hrnku na kafe, když se vrátím z dovolené.
Hele, chlapa dělají činy, ne řečičky. Ten tvůj jezdí na dovolenou s ex, tráví s ní víc času než s tebou a odmítá se sestěhovat. Pořád nic?
Vždycky když se rozejdeme at je to z jeho strany nebo z mé jsem silná a říkám si kašlu na to pak uběhne pár dní a on ze ozve a je to zase ten kolotoč… nevím jak se toho zbavit abych nepodlehla vždy když se on ozve a vrátila se k němu
Kolik vám je?
Jako sorry, ale aby mi někdo po 2 letech chození řekl, že se mnou nechce bydlet, protože je to moc vážný, tak ho kopnu s rozběhem do zadele. Tohle beru max u pubošů, ale u dospělých lidí fakt ne.