Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
V poslední době se ke mně dostávají jen špatné zprávy od holek, co byly v PFC. Mám to jen zprostředkovaně, ale co jsem četla, to by mě osobně odradilo. A ceny? Tak to už ponechám bez komentáře. Aspoň by mohli dělat genetiku embryí za ty prachy, ale ani to ne.
@MartinaCV spatne recenze jo? Ono si fakt clovek nevybere… ja tam mela kamaradku a ta byla moc spokojena… taky jsme tam chteli jit ale nemaji smlouvu s nasi pojistovnou takze to nakonec padlo… ale mam kamaradky co byli v iscare a spokojene a my vubec a ted je to tam fost strasidelny, uplna zmena sestricek a hodne lidi odeslo…
![]()
@Mis2 píše:
@MartinaCV spatne recenze jo? Ono si fakt clovek nevybere… ja tam mela kamaradku a ta byla moc spokojena… taky jsme tam chteli jit ale nemaji smlouvu s nasi pojistovnou takze to nakonec padlo… ale mam kamaradky co byli v iscare a spokojene a my vubec a ted je to tam fost strasidelny, uplna zmena sestricek a hodne lidi odeslo…
Jo, Iscare je taky hrůza. Já byla moc spokojená v Cube u Dr. Višňové. Dala jsem na recenze, kterých je tu mraky. Má teď i hodně těhulí ve věku nad 40 ze studie.
@Mis2 Jakou máte prosím pojišťovnu? Jinak, četla jsem výše, že jste teď v Gennetu, tam jste stále spokojení?
Naprosto souhlasim. Clovek si opravdu nevybere…v kazdem centru bude nekdo spokojeny/nespokojeny. Z gennetu se bohuzel stava jen “tovarna” na mimina. Omlouvam se ze tento vyraz, ale posledni dobou mi to tak prijde. Maji preplneno, na kontaktni centrum se dovolat je umeni, hodne casto se stava, ze “vas” lekar nema volno, takze neustale jste u nekoho jineho…ale zase naopak musim vyzdvihnout naproste soukromi pri OPU/ET!! Soukrome pokoje za pritomnosti partnera je naprosto neocenitelne! My uvazujeme prave o PFC kvuli Mudr Hulvertovi, ktery je udajne kapacita! Za kazdou dobrou/spatnou recenzi budu moc vdecna, pac to rozhodovani neni jednoduche ![]()
@MartinaCV tak drzim palce! My jsme v Gennetu a musim rici ze super ![]()
@Nicky232 ja mam OZP. Ano v Gennetu jsme stale spokojeni… mam srovnani jen s iscare ale spokojenost stale je. V pondeli nas ceka opu a zatim jsem byla stale u stejne doktorky, vzdy mila a vstricna o sestrickach ani nemluvim. Jsou ochotne a hodne vysvetluji a pamatuji si oblicej coz je male plus
dnes kdyz mi rikali ze pri opu budu mit svuj pokoj kde muze byt partner celou dobu a cekat na me az prijedu ze salu jsem koukala jak blazen - v iscare jsme byli na pokoji 4 a kdyz slysia jak ostatbi maji 20 vajicek a ty jen 3 a pak tam lezi holka co je darkyne a rekne ze uz ma 2 deti a to ji staci ze se vlastne rozhodovala zda si to druhe necha mela jsem chut vrazdit
takze spokojenost zatim opravdu velika!!
Ale je to presne kus od kusu. Nekdo ma spatne zkusenosti nekdo dobre… v tomhle opravdu tezko radit ![]()
@Kuuuuuzi tak ja zase musim rici ze v gennetu jsme od ledna a porad mame svou doktorku. Zatim jsem nepocitila nic co by mi vadilo… vsichni jsou mily a i telefon mi zvedaji… ale je to proste kus od kusu asi jako vsude no…
A ten pokoj pri opu jen pro sebe? Ja neverila vlastnim usim, to je opravdu luxus!! Ne kazdy si chce po odberu povidat a uz vubec slyset kdyz ma 3 vajicka ze darkyne ma 20 a ze uz zadne deti nechce ze ma 2 a druhe se rozhodovala zda si nenecha vzit… ve stavu po odberu ktery nedopadl neni uplne fajn tohle slyset ![]()
@Mis2 Aha, díky. Já mám právě také OZP, tak alespoň můžu jedno centrum vyloučit z uvažování
![]()
@Nicky232 oni mi psali ze planuji uzavrit smlouvu s OZP ale ze nikdo nevi kdy to bude.. to jsem se ptala v prosinci a v unoru jsem koukala a porad ji na strankach nemeli… ono taky neni uplne jednoduche prejit k jine pojistovne je to jen 2× do roka a plati to oak snad za pul roku…
O jkych centrech tedy premyslite?
@Mis2 drzim moc palce na OPU. A ke komu chodis v Gennetu? Uups, tak ja mam taky OZP, takze to je pekne na pytel…pac pak ty ceny si opravdu nedovedu predstavit ![]()
@Mis2 prosim te, kde si nasla s jakymi pojistovnami maji PFC smlouvu. At hledam jak hledam, tak to nemuzu najit
dekuju moc za radu!
@Kuuuuuzi tady je odkaz https://www.pragueivf.com/cs/why-pfc
Sjedes trochu niz a tam je info - uhrada ivf a je tam vypsano vsechno ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.