Praha - známí si z nás dělají hotel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
3.11.16 19:29

Taky nemám ráda bratra svého muže a už vůbec ne jeho ženu, ale kdykoliv by potřebovali přespat neváhala bych. Je to prostě rodina a to občasný přespání se prostě přežije. Každopádně tebe bych chtěla domu mám asi 30-ti členou rodinu ( bratrance, sestřenice a jejich děti ) a ani jednomu z nich neodmítnu ubytování. Styděla bych se jim navrhnout ať jdou do hotelu. Je to prostě rodina a ta si má pomáhat. Ale asi tohle myšlení bude pramenit z toho, že jsem z velké rodiny. Jo a to máme taky malý bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
3.11.16 19:37

Jako upřímně mě fascinuje zdejší přirovnání ke koleji a jak se má pomáhat v nouzi. Časté výjezdy za zábavou nepovažuju za nouzi. A pokud je někdo opravdu tak shovívavý, že v bytě s jednou místností je schopen neustále žít s cizím člověkem, budovat v takovém prostředí rodinu a považovat to za normální, tak to je docela hustý. Mě by byla hanba kvůli něčemu takovému obtěžovat lidi, kteří i sami pro sebe mají šíleně malý prostor. Tím spíš pokud by se jednalo o člověka, na kterého bych předtím nadávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
3.11.16 19:42
@Nimie píše:
Jako upřímně mě fascinuje zdejší přirovnání ke koleji a jak se má pomáhat v nouzi. Časté výjezdy za zábavou nepovažuju za nouzi. A pokud je někdo opravdu tak shovívavý, že v bytě s jednou místností je schopen neustále žít s cizím člověkem, budovat v takovém prostředí rodinu a považovat to za normální, tak to je docela hustý. Mě by byla hanba kvůli něčemu takovému obtěžovat lidi, kteří i sami pro sebe mají šíleně malý prostor. Tím spíš pokud by se jednalo o člověka, na kterého bych předtím nadávala.

neustále? Je listopad a zakladatelka psala, že bratr tu byl několikrát… takže jednou za jeden až dva měsíce? Nebo dejme tomu čtyřikrát do roka? Aby se mohl vidět se svým sourozencem? To se mi nezdá jako taková hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
3.11.16 19:53
@Regina Hero píše:
neustále? Je listopad a zakladatelka psala, že bratr tu byl několikrát… takže jednou za jeden až dva měsíce? Nebo dejme tomu čtyřikrát do roka? Aby se mohl vidět se svým sourozencem? To se mi nezdá jako taková hrůza…

Vycházím z toho, že už v březnu psala, že se u nich střídají známí i rodina a až teď v listopadu píše, že se to trochu zmírnilo. Ono bratr samotný tam asi byl jen několikrát, ale pokud fakt celý rok hostili jednoho člověka za druhým, tak se to docela nasčítá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
3.11.16 20:05

@Regina Hero a je pravda, že kdybychom měli sami málo místa, tak takhle časté návštěvy mě taky štvou :think: ne, že bych nechtěla pomoct, jen ve chvíli, kdy se fakt nemáš kam schovat a ruší tě to… tohle je těžké. My jsme s návštěvama v klidu, kamarádi vědí, že tu mohou přespat kdy chtějí, ale můžeme spát ve svém. Pro návštěvy je tu pohovka, jsou schopni se sami obsloužit, když jsou tu delší dobu, tak rádi přispějí třeba nakoupením jídla apod. To je pak úplně o něčem jiném. Na druhou stranu bych přesně kvůli tomuhle radši oželela lokalitu a šla do 2+kk aspoň. Ono bydlet v garsonce i ve dvou může být náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
4.12.16 22:03
@Amerielle píše:
no co, stačí říct, že se vám to nehodí a basta. Příště dá pokoj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...