Přecitlivělý muž aneb když musím muže dělat já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.8.25 10:31
@Ahep píše: Více

Děkuji za milou reakci. :D Každopádně v původním příspěvku píšu, že se toto začalo dít posledních několik měsíců, né že se to děje od začátku našeho vztahu. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37787
26.8.25 10:33
@budoucimamina95 píše: Více

Cibule a trocha hraní? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
26.8.25 10:34
@SOVIČKA93 píše: Více

Muzou byt, neni to nic proti nicemu; ale co si myslet o zenskych ktery si s takovyma ehm chlapama udelaj decko?! To tady vubec nelze napsat, hned by byl ban od adminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
26.8.25 10:37

A co jako? Timhle vzkazem snad vyvinujes svoji hloupost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
26.8.25 10:39

@budoucimamina95 No a zkusila jsi být víc kontaktní, mazlivá??Muži mají rádi ženy, které jsou něžné a jemné.. A ne ženy, které se chovají jako chlap. Takže muž se asi bojí, že i to málo pozornosti, co dostává, tak bude dostávat mimino a on bude jen ten, co tu rodinu bude živit, ale na nic jiného dobrý nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.25 10:41
@Ahep píše: Více

Ptala jsem se pouze na zkušenosti s tímto druhem muže. Rozhodně jsem jsem se nedožadovala uštěpačných poznámek. :) Pokud s tímto druhem muže nemáte zkušenost, nebo mi nechcete nic konstruktivního poradit, žádám Vás ve vší slušnosti zda by jste opustila tuto diskuzi. :-) Děkuji a doufám, že zbytek Vašeho dne bude stejně příjemný, jako jste Vy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.25 10:41
@MartinL45 píše: Více

Děkuji za radu. Určitě vyzkouším. Je pravda, že jsem chladnější povaha. :-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
26.8.25 10:47

@budoucimamina95 Ahoj,
ono jak je zde zmíněno, nadměrná citlivost či přecitlivělost může být v jiných ohledech v partnerství výhodou.
Asi s ním nová situace zamávala, ona to opravdu změna a velká je. Zkusil bych mu jak dopřát větší pocit jistoty (na jeho pozici se existencí dítěte nic nemění, naopak, je to posílení společné vazby, budeš si ho vážit nejen jako partnera, ale jako dobrého táty…) tak ho zkusit vést k racionalizaci jeho postojů.
Ano, s takovými lidmi je třeba víc pracovat a stojí to někdy hodně energie, na druhou stranu pokud svou větší citlivost umí projevit i ke tvým potřebám, tak to může být někdy fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
26.8.25 10:49

Hele tak 1) nemam duvod ti pofoukavat „bebino“,sla jsi jako (snad) svepravna nasledkum sveho pocinani naproti a vysledek na sebe kupodivu nenechal dlouho cekat
a 2)tohle je ver. diskuse a ty jsu sla s kuzi na trh a jen moje rozhodnuti, kde budu prokrastinovat! :jazyk: zrovna jako ty muzes „zadat“, Ale to je tak max vse, sorry jako :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.25 10:52
@Premek_Orac píše: Více

Děkuji za reakci. :-) a zároveň i děkuji za cenné rady. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
26.8.25 10:55
@Premek_Orac píše: Více

Myslím si, že čas a energii bude zakladatelka potřebovat na potomka, ne na foukání bolístek dospělému člověku. To bych nedala ani za nic, mít doma takovou bábovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37787
26.8.25 10:57
@Fee-bee píše: Více

Tak pokud je partnerka studený psí čumák, tak to musí partner nějak kompenzovat, aby byl svět trochu v rovnováze. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.25 11:00
@jege píše: Více

Ach jak já nerada přiznávám svou chybu, ale v tomto případě máte pravdu! Naprosto s Vámi souhlasím. Byla jsem taková od začátku vztahu. Jen mě asi překvapilo, jak se to objevilo až poslední měsíce. Možná už má jen dost! :think: :mrgreen: Děkuji Všem za reakce a rady! Cením si toho, že jsou zde lidé, kteří nemají potřebu jen kritizovat. Ještě jednou děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
26.8.25 11:02
@jege píše: Více

Myslím, že to nad míru pokryje ta 4%ní mužská populace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40512
26.8.25 11:07

Znám tenhle typ chlapů a ženské s nimi posunují, jak potřebují a mají je jako další děcko, fungují takhle roky.

On byl takový i předtím, nezměníš ho, myslím, že vlivem hormonů ho ted vidíš jinak.

Čekáte dítě, tak se asi nebudete rozcházet, že, nezbývá než si zvyknout, když jsi do toho šla dobrovolně a občas si zanaříkat na e-mimi, že je škoda, že není jiný :)

Samozřejmě se můžete rozejít, ale to chce si dobře spočítat, jestli utáhneš bydlení a vše sama, počítat s případnou dnes oblíbenou střídavkou, novými macechami a nevlastními sourozenci, dobře si to rozmysli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí