Přecitlivělý muž aneb když musím muže dělat já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1415
26.8.25 19:50
@arinecka píše: Více

Jenže je dost možné, že přesně to mu celý život říkali rodiče "tak já ti dám důvod ". A tohle z něj zbylo. Nebo to může být zase úplně naopak. To se ale nedozvíme. Já když se v jakékoliv diskuzi zeptám na dětství a rodiče partnera, ve většině případů mi zakladatelka neodpoví, protože to asi pro ni nemá váhu a chce opravit to, co je TEĎ. Přitom si myslím, že právě dětství a rodina je ten první a zásadní klíč k pochopení. Taky to, proč je zakladatelka podle svého popisu docela studený psí čumák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.8.25 20:08

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale já tohle vydržela asi 8 let a psychicky mě to skoro zničilo. Co na začátku vypadalo jako konečně super hodný a citlivý kluk přešlo pomaloučku ale jistě do vše se točí kolem něj, není na něj spoleh, když něco pokazí tak plaáč, litování se, vše se muselo točit kolem něj, začala jsem mu něco vyprávět okamžitě stočil téma na sebe atd… každá hádka nebo problém potok slz, no rozvedla jsem se, i přesto že jsme měli v té době 3 leté dítě, byla jsem z něj zralá na psychiatrii a chodila rok k psychologovi, přidal k tomu i to ze se mnou od těhotenského testu několik let nespal, chodil po x psycholozích, koučích, byli jsme i v poradně … totálně se mi zhnusil, vše bylo na mě, donutil mě být chlap a o vše se postarat, nemela jsem nárok na to byt ja smutna, mít já problém, vždy udělal něco aby on na tom byl hůř… byl to teror, důvodem byl jeho psycho otec a zdeptaná matka a jejich psycho výchova… mi se tak brutálně ulevilo po rozvodu… 2 roky mi trvalo dát se dohromady… teď mám úžasného partnera který je normální hodný chlap a já jsem konečně v ženské energii a je to úplně nejlepší co může být. Jsem sama sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.8.25 20:17
@Lissima píše: Více

Mozna, proto jsem psala, aby to brala jako vtip. Ona mi neprijde jako studeny psi cumak, proste nevi jak reagovat. Detstvi a rodina muze byt klic, ale nemusi. Hodne lidi prave nechce aby jejich deti zazivali to co oni, a jedou jinak. Nekdo je citlivejsi, tady je to chlap, ale proste to prehani. Ani u zeny neni zadouci, kdyz buli kvuli kazdy blbine. Nepocitam tehotenstvi, kdy zenu dokaze rozplakat reklama na jar na nadobi. Proste hormony.
Jestli se ten chlap nehodi do klidu, tak je to semele. Budou mit dite, a on bude bulet, ze se zena venuje miminu a na nej uz nema tolik casu? To je zacatek konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.25 22:10
@budoucimamina95 píše: Více

Mně to připomnělo jednoho dávného ex, to byl na chlapa taky drama king slušnej, vždycky se z nějaký kraviny že mu někdo něco řekl zhroutil a třeba 3 dny vůbec nekomunikoval, až to bylo o strach, zda by si nebyl schopnej něco udělat - byla sem mladá a blbá a nedošlo mi, že na to se zase měl rád až moc :zed: :mrgreen: zpětně mi došla spousta věcí pak, i určité manipulativní rysy a chování, kterým mě dostal tam, kam chtěl, takové to že vás ten druhý přesvědčí, že za to, jak se teď cítí špatně, můžete vy. Tak bacha na to…aby to nepřerostlo v nějaké citové vydírání…

• Citovat
  • Upravit
62
26.8.25 23:11

Tohle je citový manipulování u chlapů i žen. Chtějí pozornost tak jsou citově zranitelnější. U čekání miminka by normálně citově vyspělý člověk měl úplně jinou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
27.8.25 00:31
@arinecka píše: Více

Souhlasím. Jen s jedinou větou ne - on nejede v módu „chci to dělat jinak, než moji rodiče“, protože pokud tohle někdo dokáže, tak je v tom racionální. Ale tenhle týpek je všechno, ale racionální fakt ne. To je naprostá obět svých dětských traumat.

Jak tady psala Lady_MB tak já se jí absolutně nedivím. Téměř každá vlastnost může být prospěšná, pokud je to v rámci hranic. Takže citlivý chlap může být výhra. Ale…? Občas dost velké peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13314
27.8.25 06:52

Musím dočíst…ale teď ti to vadí, s přibývajícím časem tě to začne sr@T… Špatná volba partnera. Zbytečně sis přidělala starosti do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.8.25 07:08

Právě, citlivý chlap jo, ale ne ubulenec co si vynucuje pozornost slzama. No, ještě si s ním asi užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
27.8.25 12:03
@Fee-bee píše: Více

To se samozřejmě může stát také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
27.8.25 13:07

Ať si nechá napsat antidepresiva a nechá si doporučit terapeuta. Tohle je pro tebe únavný a až budeš potřebovat oporu po porodu, při porodu, případně pak s miminkem, tak od něho to nečekej. Ty jo, máš co dělat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
27.8.25 13:28

Třeba se ti nedostává odpovědí, protože o jeho/jejím dětství ti partnerky/partneři nic neví. Však dnes spolu lidi mají děti a neznají ani sebe, natož rodinu a jejich dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
27.8.25 14:08

Já bych ho jako těhotná něčím umlátila, v té době jsem v sobě objevila prastaré samičí sklony, kterými jsem předtím nedisponovala( teď si tady dřepnu a budu bydlenkovat, ty nos prachy a dělej chlapáka). :lol: Samotnou mě to překvapilo, ty hormony. Asi by byl spouštěčem ještě větších hormonálních reakcí. Nedovedu si toto představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
27.8.25 14:16
@bjetuschka píše: Více
,, Tady jsem plakal,, to bych umřela smíchy :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11915
27.8.25 15:28

Asi budu divnej, ale za mě lepší chlap, který brečí, než který nadává nebo tříská dveřma. Ale samozřejmě záleží, jak často - aby to nebylo, když má v pokoji o stupínek víc či méně, studenou polívku, prostě pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
27.8.25 15:55
@Ploskutáček píše: Více

Normální člověk nemusí brečet kvůli tomu, že nedostal pusu na dobrou ani třískat dverma kvůli studený polívce. Zakladatelky partner by se měl jít léčit k chocholouskovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí