Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše: Více
Jak jsem již psala, předtím takový nebyl. Situace se objevují poslední tři měsíce. Těhotná jsem měsíc. Proto mě jeho nové chování zarazilo. Každopádně chápu Vaši myšlenku. Nad rozchodem zatím neuvažuji. Jak jsem již psala v jiných ohledech je stoprocentní. Děkuji za reakci ![]()
@budoucimamina95 píše: Více
No, pokud si už teď stěžuje, že se mu málo věnuješ, tak si neumím představit, co bude říkat, až bude prcek na světě. ![]()
Ty jsi více v mužské energii, on v ženské…co s tím, nevím, ale jste v rovnováze, jen to chce trochu přehodit ![]()
@MartinL45 píše: Více
Opatrně s tím kategorickým „muži mají rádi“
Já teda po nějaký tý křehký květince, co se rozpláče při každý příležitosti rozhodně netoužím. A myslím, že většina chlapů chce hlavně rozumnou ženskou.
@Svetluska55 píše: Více
Taky mi přijde, že musí mít nedostatek testosteronu. Jinak to snad ani není možné, aby se muž takto choval. Taky se kloním k hormonální příčině, protože i u žen se tímto chováním projevují hormonální výkyvy.
@Ledová káva píše: Více
Ty brďo, že bych také zkusil testosteronovou terapii a budu se koupat ve vodě s ledem jak Langmajer ?
![]()
@pouzitychlap píše: Více
Zaměňovat něhu za přecitlivělost, to už vyžaduje kus práce.
Jako ženu mě snad až uráží označení, že se tímto chováním „mění v ženu“. Spíš na malé dítě.
Pokud takový dřív nebyl, ať si dojde k doktorovi a zkusí zjistit, zda to chování nemá hormonální příčinu. A ideálně co nejdřív. Jestli ti „skála“ a opora chybí teď, po narození dítěte pro tebe bude jak balvan, co tě táhne ke dnu. Jak na ty plačtivé výstupy reaguješ?
Tak on hlavně není jako žena, ale spíš jako labil. ![]()
Osobně to, co přítel předvádí, že pořád pláče a hysterčí, já nepředvádím ![]()
Chová se jako hysterik a to jsou i chlapi, pak to chce spíš navštívit odborníka.
Mohou se mu rozjíždět nějaké psychické problémy anebo to je jeho osobnost, nevíme…
@Ounou píše: Více
Omlouvám se za přirovnání k ženě. Přišlo mi adekvátní to takto vyjádřit. Je pravda, že k lékaři jde až pokud umírá takže je možné, že by to nebylo od věci.
Spíše nereaguji. Většinou jsem strnulá a nevím jak reagovat takže jej pohladím po zádech a říkám, že jsem tady, že s ním mluvím ať nepláče, že k tomu není důvod.
No já nevím, i kdyby za tím vším byly hormony, tak co..To že není dle šablony pro typické muže, tak to z něho dělá nelidskou bytost? Nebo se nutně musí identifikovat jako cokoliv, jen ne muž?
Vrámci variability lidské populace máš doma zjevně originálního jedince, no a buď ti to vyhovuje nebo ne. ![]()
Ja tento typ chlapa nedala a rozesla se s nim. Po nekolika letech a po svatbe, po ktere se jeho chovani zacalo jeste zhorsovat. Deti jsme nemeli a ja jsem kontaktni hodne, to jenom pro doplneni. Hormonalni problemy nemel (byl vysetrovany kvuli necemu jinemu, tak to vim). Proste nemel koule a me pak prestalo bavit, ze jsem nucena je mit porad jenom ja, bez moznosti vydechnout, nebo se o nej moct psychicky oprit. Vsechno jsem mela na hrbu ja. Osobne si myslim, ze za to mohl fakt, ze byl z rozvedene rodiny, rozmazlovany matkou, ktera vsechno zaridila.