Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@carsa494 píše: Více
Jeho otec je starý bručoun. Cesta do práce z práce, pak lahváč na gauči dokud neskončí zprávy a šup spát.. takhle stále dokola. Ale na syna je velmi pyšný a celkem ho psychicky podporuje ve spoustě věcech.
Tady si z toho někdo dělá legraci, ale takoví exoti opravdu existují! Můj bývalý byl taky taková plačka, bylo to hrozný. Hádali jsme se a to bylo vždycky slz. Dokonce jsme se jednou nějak chytli, on si šel sednout na Palačák k té soše Palackého, seděl tam a vypisoval mi hrozný elaboráty. Pak jsme jednou šli kolem a on ukazoval na tu sochu a říkal mi:,,Tady jsem seděl a plakal…"
![]()
Je to už bývalý, no, navíc nám bylo lehce přes 20, doufám, že teď po 15 letech už dozrál.
@budoucimamina95 píše: Více
Ale zkusit bys to mohla. Jen tak sehrát, až zase bude citové vydírat, tak brečet víc. Něco si vymysli jako důvod a uvidíš ![]()
@Anonymní píše: Více
Tam poslední věta je dost důležitá. Často hodně a starostlivě maminky nedovolí svým chlapecickum dozrát, pak se z nich vyklube dospělé otravné mimino.
No vl, tak to bych nedala. Nesnasim ani ufnukany zensjy, natoz chlaoy. Pokud to neni vtip, tak hodne stesti ![]()
Já jsem docela zvědavá, jak s tebou zamávají těhotenské a mateřské hormony
To budeš jak kus ledu i na to dítě?
@Fee-bee píše: Více
To co se dnes nějak jeví (a pro chlapa je to vědomí příchodu potomka a změny s tím spojené také složitější období) může být v budoucnosti přeměněno v moc hezký vztah takového otce s dítětem.
@ibis píše: Více
Nevím, neplánuji si dopředu jak se budu cítit zítra nebo za rok ![]()
@Premek_Orac píše: Více
Anebo naopak, že otec bude hlavní vinu za to, že se cítí být přehlížen a nedostatečně milován, muchlán, hubičkován apod., právě dávat příchodu potomka. ![]()
On to taky určitě neplánoval
Nevím, kdo z vás dvou je horší.