Předškolák 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30965
12.11.23 18:03

@Bubla Bůčková tak jsme dnes byli v Letňanech v tom světelném parku. No teda, vstup za 1400 Kč a za hodinu a půl jsme byli pryč. Byli jste tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
12.11.23 18:07
@Oriseka píše:
Hezky :mrgreen:. Syna ted toto vubec nebere. Chce porad jen tvorit, vyrabet. S lekarskym kufrikem, prackou, mikrovlnkou si hral, kdyz mu byli 3 roky. Kazde dite je jine a bavi ho jiny veci. Ale verim, ze opravdicky kufrik muze byt pro nektere deti zajimavejsi.

Vím, že jsi z Prahy, určitě taky najdeš nějaký rukodělný kroužek. Tady mají profi vybavenou dílnu, chodil tam od předškoláka, tvoří ze dřeva ( jak já říkám, pilka, kladívko. l, vrtačka, různé Pily, gravirivacka, 3d tiskárna).), pracují se skutečnými nástroji. Tvoří už většinou dle svého návrhu a fantazie. Nejlepší hračky jsou ty, co si vytvoří ;)

• Citovat
  • Upravit
12.11.23 18:08
@Amandine píše:
Jaké hry vaše předškolní děti baví a jaké zvládnou?

Náš hraje Carcassonne, asi od 4 let, plnohodnotně, Ubongo (to porazí I dospělého), zjednodušené Dostihy a sázky. Pak klasika člověče, Jožin z Bažin, Prší, pexeso (v tom není moc dobrý).

Pak mi přijdou super SmartGames, máme víc vydání od nich. Podporují logické myšlení.

Máme taky hru Kluster, spojování magnetů, úplně jednoduché ale bojí se to hrát kvůli tomu zvuku :oops:

To Ubongo vypadá suprově! Děkuji za tip, asi to pořídíme synovi k Vánocům. Jen jsem koukala, že jsou různé druhy… V čem se to vůbec liší? Asi to budu muset nastudovat. :think:
Náš dostane k Vánocům Nintendo Switch se hrou Just Dance a Mario Kart, pak nějaké Lego - Lego Technic Monster Jam auto, Lego classic kreativní box s koly, větší lyže, auto na dálkové ovládání, dinosaura na dálkové ovládání, nějaké encyklopedie, oblečení Minecraft a asi to Ubongo. Jsou to teda dárky i od babiček… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.11.23 18:09
@Cuddy píše:
@Bubla Bůčková tak jsme dnes byli v Letňanech v tom světelném parku. No teda, vstup za 1400 Kč a za hodinu a půl jsme byli pryč. Byli jste tam?

Chceme jít ve čtvrtek, lidi kolik? S hodinou max 2 počítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
12.11.23 18:26

Lidí minimálně, na těch atrakcích bylo obsazeno tak 1/2 míst. V týdnu tam budete sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
12.11.23 18:28
@Oriseka píše:
A to druhe dite je mladsi, ze? Pak si asi hraji s hrackami vic. Mikrovlnka, pracka, lekarsky kufrik, tak na to seda prach pod posteli.

Ano, druhé je mladší. Ale myslím si, že i to starší na tyhle hračky prostě je. Možná je to tím, že si dokážou společně hezky vyhrát. Nebo je to dědičný, já dávala pryč panenky v šestnácti. Jako rozhodně se běžně stává, že se holka projíždí na kole nebo koloběžce a kluk vozí kočárek a stará se o miminko. Minule to miminko vozil venku nahý a vysvětloval mi, že má speciální kočárek, který má kolem sebe pole, aby miminku nebyla zima a přitom mohlo být pohodlně nahé. :zed: A třeba teď má hodně rád hraní na školu a na to si dcera vůbec nehraje. Tak k tomu používá mě, vždycky mi přinese plyšáky a dá mi instrukce, jaký který plyšák je, který chyběl minule na hodině, takže nezná odpovědi, který se má vyptávat na podrobnosti… Asi ho tyhle sociální hry opravdu baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.11.23 18:29
@Cuddy píše:
Lidí minimálně, na těch atrakcích bylo obsazeno tak 1/2 míst. V týdnu tam budete sami.

Počasí už je na prd, budu doufat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
12.11.23 18:36

Já jsem si zase vzpomněla, že se blíží prosinec a v divadle bude Louskáček. No v Národním už je vyprodáno, tak půjdeme jinam. Raději jsem koupila lístky, pak by to mohlo dopadnout stejně jako Národní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.23 18:37

Se zblázním - minulý týden jsem byla s dcerou doma - kašel, dnes kontroluju druhé hlavu (přišel nám dnes mail od učitelky, že máme všichni zkontrolovat, že se objevily ve třídě vši) a tadááááá - má je tam. Takže zase další týden doma :roll: :lol: Naštěstí tam jsem našla jen dvě a neměla tam hnídy, ale… :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4979
12.11.23 18:45
@Hlaholice píše:
Ano, druhé je mladší. Ale myslím si, že i to starší na tyhle hračky prostě je. Možná je to tím, že si dokážou společně hezky vyhrát. Nebo je to dědičný, já dávala pryč panenky v šestnácti. Jako rozhodně se běžně stává, že se holka projíždí na kole nebo koloběžce a kluk vozí kočárek a stará se o miminko. Minule to miminko vozil venku nahý a vysvětloval mi, že má speciální kočárek, který má kolem sebe pole, aby miminku nebyla zima a přitom mohlo být pohodlně nahé. :zed: A třeba teď má hodně rád hraní na školu a na to si dcera vůbec nehraje. Tak k tomu používá mě, vždycky mi přinese plyšáky a dá mi instrukce, jaký který plyšák je, který chyběl minule na hodině, takže nezná odpovědi, který se má vyptávat na podrobnosti… Asi ho tyhle sociální hry opravdu baví.

Syn tuhle taky v obchodě popadl dětskou pračku a že jí chce… taky ho to baví. Má i zmrzlinářsky vozík, pokladnu, ovoce a zeleninu. Celkem často to vytáhne a hrajeme si.
A nedávno si hrál na hřbitov… prvně resuscitoval plyšáka, pak ho vezl na traktoru na hřbitov a pak mu tam chodil dávat kytky a zapalovat svíčky :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4979
12.11.23 18:47
@Anonymní píše:
Se zblázním - minulý týden jsem byla s dcerou doma - kašel, dnes kontroluju druhé hlavu (přišel nám dnes mail od učitelky, že máme všichni zkontrolovat, že se objevily ve třídě vši) a tadááááá - má je tam. Takže zase další týden doma :roll: :lol: Naštěstí tam jsem našla jen dvě a neměla tam hnídy, ale… :zed: :lol:

To je moje noční můra, syn je měl dvakrát :zed:. Přeji ať se toho brzy zbavíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
12.11.23 18:54

@Fiveone národní je vyprodané hned, kam půjdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
12.11.23 18:56
@Anonymní píše:
Se zblázním - minulý týden jsem byla s dcerou doma - kašel, dnes kontroluju druhé hlavu (přišel nám dnes mail od učitelky, že máme všichni zkontrolovat, že se objevily ve třídě vši) a tadááááá - má je tam. Takže zase další týden doma :roll: :lol: Naštěstí tam jsem našla jen dvě a neměla tam hnídy, ale… :zed: :lol:

Týden doma? Já to tedy vždy nastikam tím sprejem, pak pořádně vycesu a pak vyčesávání každý den. A za týden zase pro jistotu nastikam. Být týden doma snad není nutné, ne? Ono je to opravdu zabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
12.11.23 18:57
@Cuddy píše:
@Fiveone národní je vyprodané hned, kam půjdete?

Divadlo na Vinohradech mělo ještě pár míst, tak jsme koupili lístky tam( přes jejich stránky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.23 19:04
@berua13 píše:
To je moje noční můra, syn je měl dvakrát :zed:. Přeji ať se toho brzy zbavíte.

Na to, že holky mají vlasy do pasu a ve školce už několik let po sobě neustále vši mají, tak jsem mile překvapená, že je donesly až teď - a má je jen ta starší. Ale trošku se bojím, jak to bude probíhat. Jsem ve zkušební době (podlední měsíc) a už teď jsem byla týden doma :roll: No nedá se nic dělat…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML