Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@poučená No já myslím, že si Aot to nové bydlení najde brzy, usuzuji podle toho, že i od Marca se odpoutala brzy, je šikulka, takže zvířátko bude mít určo co nevidět ![]()
@Aot píše:
Ahoj devcatka, hlasi se vam jedna zdeptana zenska. Mne je tak na nic. Porad brecim. Ne jen kvuli Marcovi, ale celkove. Vsechny moje plany na rodinu, deti, spokojeny zivot s milujicim partnerem, vse je pryc a ja zas zacinam od znova. Uz bych tak chtela miminko, mam na to vek. A zas budu sama a zacinat od znova a cekat. Omlouvam se, ze se tak lituju, strasne to na me padlo.![]()
![]()
Zas se vetřu… ![]()
Nelituj se, @Aot, anebo jo, ale jen chvilinku a pak šup dál! Plány jsou jen vzdušné zámky, neplánuj nic a nech se jen příjemně překvapovat.
Potkala jsem svého milujícího partnera skoro přesně před 3 lety; k tomu i malého „chlapa“ navíc a teď jsme už čtyři. Takže mám najednou chlapy 3 a je nám moc fajn. Já měla práci jako svůj život, na chlapy nic moc štěstí a moje hlava furt něco řešila. Jenže pak se naskytnul ON a bylo jasno, že dál budeme MY.
Trvalo mi to asi 10 let a těch chlapů, co jsem na cestě potkala…no, bylo jich až dost, většina z nich bylo rande dvě a šlus. A je mi prosím letos 38.
Všecko má svůj čas! Věř si.
Nekde jsem cetla doporuceni pro lidi v tehle situaci - vyhradit si cas na litovani sama sebe, treba hodinu denne, a pak se do toho fakt oprit - mluvit, kricet, mlatit do polstare, psat seznamy krivd a podlosti partnera..
A pak po hodine skoncit a pak zase az druhy den. Prislo mi to jako vtipnej napad. Da tomu litovani nejaky hranice. ![]()
A muze to bejt cokoliv - litovani, smutneni, vztek, rozebirani situace atd.
@Kubula.K píše:
A muze to bejt cokoliv - litovani, smutneni, vztek, rozebirani situace atd.
Vtipny a ucinny ![]()
Na terapii se doporucuje inspirovat se napriklad scenou z filnu „Roman pro zeny“ jak tam Laura breci a breci a pak litost prevede na aktivni vztek a picha nuztickama do fotky na nastence a jeci „ten hajzl, ten hajzl, ten haaaajzllllll“
Nebo kdo aktivne sportuje, vybije se vyborne pohybem (muj pripad, me tenkrat moc pomohlo, ze jsem hodne aktivni sportovec).
@Kubula.K píše:
Nekde jsem cetla doporuceni pro lidi v tehle situaci - vyhradit si cas na litovani sama sebe, treba hodinu denne, a pak se do toho fakt oprit - mluvit, kricet, mlatit do polstare, psat seznamy krivd a podlosti partnera..
A pak po hodine skoncit a pak zase az druhy den. Prislo mi to jako vtipnej napad. Da tomu litovani nejaky hranice.
@Háta_x Mně po rozchodu (normálním, žádný psychopat) hodně pomáhalo číst právě o týraných ženách, domácím násilí - jakože jsem si uvědomila, že se mi děje prd, že jsou na tom lidi mnohem hůř… a bývalému pomáhal florbal 7× do týdne.
Neozvala, už mi to taky přijde divný, nehledě na časovej posun. Tohle se teda nedělá, takhle nás napínat.
Doufám, že je v pořádku a že je to dobrý znamení. ![]()
Ahoj děvčátka
![]()
Jak se mate? Ja jsem si hory moc uzila. Mela jsem „zakaz“ internetu. Tak vam pisu az ted. Nezlobte se. Jdu na skok do prace, musim tam neco vyridit. A jdu dle vasich rad se objednat ke kadernikovi ![]()
Jinak hory byly super, ale na Marca jsem myslela, co asi dela, jak se ma. Znate to.
Navic porad kontaktuje mamcu, hraje ji na city. Ale verim ji, ze neprozradi kde jsem, ani moje cislo. Jen Marc na ni zkousi reci, jak se zmeni a tak, ze udelal chybu. Verila bych mu to i ja, nebyt tady vy.
Zatim se mejte krasne a uzivejte tepla u vas.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat