Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6638
18.6.13 12:12

@Aot bude to v pořádku, ptala ses šéfa, jak dlouho si máš vzít volno? aspoń budeš mít čas najít byt, zajít do krizového centra, zajít k holičovi, pocourat po obchodech a klidně jeď domů, jestli ti to pomůže.
S šéfem zkus narovinu promluvit, co a jak, a´t víš na čem jsi a nemusíš se domýšlet. Bude zas dobře :hug:

• načítám...
5695
18.6.13 12:14

@Aot - šla nebo jela bych tam, kde bych se cítila dobře a bezpečně. Souhlasím se surikatou, též bych si se šéfem promluvila. Třeba jen má o tebe starost. A hlavně bych nebyla sama :hug:

Příspěvek upraven 18.06.13 v 12:17

• načítám...
300
18.6.13 12:16

@Aot jela bych domů. Myslím, že šef třeba došel k názoru, že raději ted si to na dovolené vše srovnáš a pak budeš schopná pracovat na 100%, než abys teď dělala třeba chyby díky tomu, že budeš mít myšlenky jinde.

• načítám...
5199
18.6.13 12:16

@Aot
Já bych si volno teda nebrala. Nenakecal mu něco Marc? Rozhodně bych mu řekla, že jsem naprosto v pohodě. alespoň pro mě by byla práce teď to pravý ořechový. Domů bych nejezdila, ne dřív, než se zaběhne vše v těch správných kolejích. :palec:

A zeptala bych se ho, jestli mu Marc nenakecal nějaké nesmysly, to každopádně!

• načítám...
5199
18.6.13 12:17

@veru324
domů bych nejezdila už právě proto, že Aot psala, že její maminka je spíš na straně Marca. Akorát by ji přesvědčovala, aby se k němu vrátila. A to teď snad nepotřebuje!

• načítám...
3030
18.6.13 12:19

Trošku nechápu, proč kontaktuje mamku, když postačí si na tebe počkat v práci. Jinak už jsem tady četla více takových seriálů a neměla pochyb. No a ani nevím proč tady tomu nevěřím. Možná proto, že jsou tady kladeny zakladatelkou otázky, na které tady radíte a ona podle nich koná. Př. Kontaktovat Martina jste doporučily a pak jí to někdo vytkl a zakladatelka byla rozčílená, že když jste jí to doporučily, tak co má jako dělat. I když bylo řečeno, že v Kanadě nikoho nemá, najednou se objeví záchranář udělat pro ni vše. Atd. Je to můj názor, tak buďte prosím tolerantí a nevyšilujte, že podceňuji domácí nasílí - to rozhodně ne!!!

• načítám...
6638
18.6.13 12:22

@Pinkie nevím jak v kanadě, ale u nás určuje šéf, kdy bude nebo nebude mít zaměstnanec dovolenou, pokud jí řekl, že ji mít bude.
Ale určitě souhlasím s tím s šéfem promluvit.

• načítám...
2499
18.6.13 12:22

@Aot :nevim: Myslím, že to není dobrý nápad. Mamince to sice vysvětlíš, ale pochopí to? Bude na tebe působit ve směru Marcových naříkajícně-slibovacích keců. Může tě to zviklat.

Svoji budoucnost jsi ještě před pár dny viděla jasně. A najednou šéf, který ti tvůj odchod od Marca usnadnil, už není na tvé straně. Proč asi? Marc ho ukecal. Mamimka se také bude snažit být na tvé straně, ale už teď je na straně Marca. Takhle to vidím já. Nebude to dovolená, nebude to odpočinek, být doma.

Jestli se nechceš vzdát svých snů, zůstaň, kde jsi. A začni znovu. Také začínám každý den znovu. Svoboda je draze vykoupené zboží. Chce to hodně sil. Začíná ti teprve ta opravdu těžká práce. Jestli se ale bojíš :nevim: Je to na každém, jak si to se sebou vyřeší.

Já osobně bych zůstala, našla si „podpůrnou skupinu“ přes help linku - např. tam by mohly poradit, hledala si práci, hledala si byt. A kdyby to opravdu nešlo, tak vrátit se domů k mamince přece můžeš vždycky.

• načítám...
6638
18.6.13 12:28
@poučená píše:
Já osobně bych zůstala, našla si „podpůrnou skupinu“ přes help linku - např. tam by mohly poradit, hledala si práci, hledala si byt. A kdyby to opravdu nešlo, tak vrátit se domů k mamince přece můžeš vždycky.

navíc tam získá kamarády nebo aspoň lidi se stejným problémem, myslím, že je teď důležité být s těmi správnými lidmi, co tě budou chápat a podporovat!

• načítám...
13142
18.6.13 12:33

@jenika1 S tou prácí máš pravdu a vlastně ve většině s tebou souhlasím když se zamyslím :mrgreen:

• načítám...
1291
18.6.13 12:55

Aot taky bych se sefem zkusila promluvit narovinu, uz jenom proto, ze se ti na praci vaze vizum, takze v kanade si na ni existencne zavisla. Si predstav situaci, ze si najdes byt, poridis kocicku a za par tydnu te sef propusti… a klidne bych s nim probrala i tyhle argumenty… jinak domu na dovcu proc ne, ale az budes vedet, ze az odletis zpet budes tam mit porad to zazemi v praci. Jestli se Marc pozene do Cech jako prekvapko, to je uz jeho problem, v Cechach si s nim poradis daleko lip, nez v Kanade - v CR budes ty na domaci pude, on bude mit na sve strane max tvou mamku, i urady by ti tady mohli jit vic na ruku, a to treba i vcetne zakazu pro Marca vsupu do CR atp.

• načítám...
6806
18.6.13 13:05

@jenika1
Já mám stejný názor. Ale hele - zakladatelka umí upoutat, píše slušně, já bych řekla, ať to hodí na papír…

• načítám...
9180
18.6.13 13:11

Myslím, že to co jí zřejmě nechce říct šéf, by si mohla přečíst v emailu, ale to jste vy ostatní-zkušenější radily nečíst :nevim:

• načítám...
2499
18.6.13 13:26
@jenika1 píše:
Trošku nechápu, proč kontaktuje mamku, když postačí si na tebe počkat v práci.

Já ti to ráda vysvětlím. Je to typická manipulační technika: Odříznout svoji oběť od všech, jednotlivě od každého, kdo byl dosud její oporou. Dá si záležet, aby se mu to povedlo.

A kdo byl dosud její oporou? Maminka. Šéf - do jisté míry. O nikom jiném nevíme. Aout nikoho jiného nemá, kdo by jí byl oporou. A to je právě ta velká chyba. Měla by si honem nějaké další opory najít.

• načítám...
2499
18.6.13 13:36
@jenika1 píše:
Jinak už jsem tady četla více takových seriálů a neměla pochyb. No a ani nevím proč tady tomu nevěřím.

Už se tady vyskytlo víc podobných pochybovačů. Co my, co se angažujeme pro pomoc Aot, víme :nevim:. Určitě by bylo lepší, kdyby žádný takový příběh neexistoval. Je lépe se splést, nežli nepomoci.

Důležité je také to, že my, které pomáháme, nejsme vymyšlené, my jsme opravdové a naše příběhy jsou také opravdové. Otevřely jsme se, poodhalily jsme svoje soukromí, za které se mnoho žen stydí, a proto raději trpí. Myslí si totiž, že je to jejich ostuda, to, co se jim děje, že ony za to mohou. Protože do tohoto nesebevědomí je jejich tyran zadupal. Vzedmula se zde díky Aot - ať už opravdické, anebo vymyšlené, vysoká vlna odporu proti tomuto společenskému jevu.
Přeji všem ženám, které z příběhu Aot čerpají pro sebe sílu, aby ji našly :srdce:

Příspěvek upraven 18.06.13 v 13:40

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová