Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@poučená píše:
To je ale taková rezignující definice. je to smutné. Já se tomu ani zasmát neumím.Příspěvek upraven 18.06.13 v 16:20
ale není to smutné, např. pro mě je to veselé, protože žádného nemám a jsem přesvědčená, že to je to nejlepší, co mám, klid - hahááááááá
@kočička Evička píše:
ale není to smutné, např. pro mě je to veselé, protože žádného nemám a jsem přesvědčená, že to je to nejlepší, co mám, klid - hahááááááá
Jó tááákhle
![]()
@kočička Evička Na jakou plavbu se letos chytáš
Jaké patro tentokrát
. Ale patro je jedno, že, moře je stejně tak nějak bezedné
![]()
Já jsem nedávno napsala do vázy kytek, že bych si přála umět svá traumata převést do grotesky. A holky, moc vám děkuji, já se to tady s vámi nejspíš naučím. Že se začnu smát tomu, nad čím jsem 2,5 roku brečela. No není to legrace
![]()
@poučená píše:
@kočička Evička Na jakou plavbu se letos chytáš![]()
![]()
Jaké patro tentokrát
![]()
![]()
. Ale patro je jedno, že, moře je stejně tak nějak bezedné
![]()
![]()
já letos vypluju na zahradě do bazénu a budu si pouštět po hladině umělý lodičky. Možná ještě nafouknu kosatku, ať mám exotiku. Jedna plavba mi stačila až do konce života. Vloni jsem vyplula na moře též, ale v nepoměrně menší bárce, v Chorvatsku, kam jsem se dostala nedopatřením, protože jsem jej vyhrála v soutěži. Jinak já se řídím heslem že doma je nejlépe a tak nikam jinam nejezdím.
@kočička Evička píše:
však já vím, chtěla jsem být jen vtipná
Vsak se smeju ![]()
@poučená píše:
Já jsem nedávno napsala do vázy kytek, že bych si přála umět svá traumata převést do grotesky. A holky, moc vám děkuji, já se to tady s vámi nejspíš naučím. Že se začnu smát tomu, nad čím jsem 2,5 roku brečela. No není to legrace![]()
Ja se tomu naucila smat. Ale ja na to mela desitky let. Takze si myslim, z e jsi na tom hodne dobre
![]()
@kočička Evička píše:
já letos vypluju na zahradě do bazénu a budu si pouštět po hladině umělý lodičky. Možná ještě nafouknu kosatku, ať mám exotiku. Jedna plavba mi stačila až do konce života. Vloni jsem vyplula na moře též, ale v nepoměrně menší bárce, v Chorvatsku, kam jsem se dostala nedopatřením, protože jsem jej vyhrála v soutěži. Jinak já se řídím heslem že doma je nejlépe a tak nikam jinam nejezdím.
Mas bazen na zahrade? Tak si te vezmu ![]()
@Weru píše:
Mas bazen na zahrade? Tak si te vezmu
jestli myslíš za ženu, tak já už se vdávat nechcí chichííííííííííí
@Weru píše:
Ja se tomu naucila smat. Ale ja na to mela desitky let. Takze si myslim, z e jsi na tom hodne dobre![]()
Psycholog mi řekl -když jsem mu řekla, že to trvá tak dlouho, to jak se trápím a že se tolik snažím, abych si to už konečně odtrápila, odžila, ale že pořád nevidím ten konec a že to je nekonečné- že to nejde urychlit, že to jde se mnou dobře, že ať si představím řeku, že také plyne ve svém břehu a tok urychlit nejde. Ale tady je to s vámi jako řeka při povodni
![]()
vidíš, vidíš, ještě že nás máš ![]()
ještě jsi nenapsala, jakej je tvůj akční rádius v rámci připravované sleziny v rámci Brna a okolí ![]()
@kočička Evička píše:
@poučenávidíš, vidíš, ještě že nás máš
ještě jsi nenapsala, jakej je tvůj akční rádius v rámci připravované sleziny v rámci Brna a okolí
Můj akční rádius je celý svět. Celý svět je ve mně. A já půjdu kam chci.
http://www.karaoketexty.cz/…m-chci-51640
@kočička Evička píše:
jestli myslíš za ženu, tak já už se vdávat nechcí chichííííííííííí
Ale joo, nova zkusenost ![]()
@poučená píše:
Psycholog mi řekl -když jsem mu řekla, že to trvá tak dlouho, to jak se trápím a že se tolik snažím, abych si to už konečně odtrápila, odžila, ale že pořád nevidím ten konec a že to je nekonečné- že to nejde urychlit, že to jde se mnou dobře, že ať si představím řeku, že také plyne ve svém břehu a tok urychlit nejde. Ale tady je to s vámi jako řeka při povodni![]()
![]()
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat