Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kočička Evička píše:
@poučenáaha
takže si tě zařazuju na listinu slezinovou
Teda holky, clovek se na chvili vzdali a hned jsou tady kurzy rumby (krasnej tanec!), litani na kosteti (to bych chtela umet, platit benzin me nebavi!!) a organizuje se hromadny odlet do Kanady!!!
muzu vzit s sebou i kamosku? Kanadu miluje, pomohla mi od agresora a bude levnejsi letadlo ![]()
Uz se vrbi nejake datum?
mam v Brne i par tipu, kam jit…
@Háta_x píše:
Teda holky, clovek se na chvili vzdali a hned jsou tady kurzy rumby (krasnej tanec!), litani na kosteti (to bych chtela umet, platit benzin me nebavi!!) a organizuje se hromadny odlet do Kanady!!!muzu vzit s sebou i kamosku? Kanadu miluje, pomohla mi od agresora a bude levnejsi letadlo
Uz se vrbi nejake datum?
mam v Brne i par tipu, kam jit…
pokud se rozhoupe slezinová skupina teďka v létě, mohli bysme být u mě na zahradě, grilovat, koupat se (né ve vaně samozřejmě) a celkově mám dost velkej prostor, jo a taky pro případ přespání mám dva pokoje pro hosty včetně úžasných postelí, psiska, která vás oblaží svojí přítomností a můžu pozvat úžasňáckýho kamaráda, profimuzikanta, kterej krásně zpívá a skvělě hraje na kytaru, co vy na to?
@kočička Evička píše:
@Háta_xpokud se rozhoupe slezinová skupina teďka v létě, mohli bysme být u mě na zahradě, grilovat, koupat se (né ve vaně samozřejmě) a celkově mám dost velkej prostor, jo a taky pro případ přespání mám dva pokoje pro hosty včetně úžasných postelí, psiska, která vás oblaží svojí přítomností a můžu pozvat úžasňáckýho kamaráda, profimuzikanta, kterej krásně zpívá a skvělě hraje na kytaru, co vy na to?
Húúúúúúúú to zní jako sen ![]()
![]()
@poučená píše:
Húúúúúúúú to zní jako sen![]()
![]()
![]()
že jóóóó…už se těším, jsem zvědavá, kolik se vás přihlásí…
jo a budete mít výhodu, že kamarád zahraje jenom vám, tak málopočetné publikum
nemívá, budete mít výhodu „první řady“, kdo by chtěl kouknout do čeho jde, najdete jej tady: schválně, kterej to je…sakra, nejde sem zkopírovat odkaz, takže na stránkách TITANICBAND.CZ
A holky, to ještě nevíte, jak dobrou domácí pálenku mám, po ní budete spát jako Budulínci ![]()
@kočička Evička píše:
TITANICBAND.CZ
Už jedu -TITANICBAND- ale hele kočičko, přežije on ten tvůj profi ten náš babinec?
Já už byla v rock klubech, mně se to líííííbííííí, líííííííbííííííí, ale já jsem já ![]()
@kočička Evička píše:
A holky, to ještě nevíte, jak dobrou domácí pálenku mám, po ní budete spát jako Budulínci
Příspěvek upraven 18.06.13 v 19:00
@Háta_x píše:
Misto slov chystejte sklenicky![]()
![]()
Já přivezu svůj smích. Holky, já se tak ráda směju ![]()
Vypadá to, že mě po 2,5letech brečení čeká sladká odměna, že se zbytek života budu smát. AHÓÓÓJ ![]()
Takhle se chci zbytek života radovat, jó jó, já se panečku umím radovat! Vždyť jsem vylezla z vězení, co z vězení, takřka z hrobu. No a s kým jiným bych to měla oslavit, když ne s vámi!
https://www.youtube.com/watch?…
Příspěvek upraven 18.06.13 v 19:10
Myslim ze aot se vratila. Cely vikend se neozvala a ted byla
bez elanu a bez planu do samostatne budoucnosti. Uz nekomentovala kocky a pejsky. Jen mejte se. ![]()
Příspěvek upraven 18.06.13 v 19:09
@poučená jééé já chci taky na slezinu
akorát to k vám asi budu mít dost z ruky no ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat