Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj Aot, je nás tady dost, co Ti věří a drží palce
. Máš to teď strašně těžký, řekla bych, že nevrátit se je těžší než odejít. Já jsem od žárlivce odešla několikrát a pokaždý se vrátila (u nás teda nikdy nedošlo na agresi, jenom blbé poznámky a scény). Ale chápu, jak Ti je, že myslíš na to hezký a že se Ti stýská…Možná by mohlo pomoct, když budeš mít chuť mu třeba zavolat, přečíst si svoje vlastní příspěvky, jak se k Tobě choval…držím moc palce…(já v tom zatím nějak funguju, ale dost mě otravuje neustále vysvětlovat proč někam jdu a kdy přijdu, tak Ti přeju, abys dopadla líp
)
Holky, nic proti, ale trochu se ta diskuze Aot tady zapleveluje. Nezajímá mě úplně, co si tady píšete mimo mísu a nebaví mě to číst. Snažím se vás přeskakovat, ale zase tak moc to nejde, když člověk nechce přehlídnout příspěvky Aot. Neberte to prosím nějak osobně, nebo jako útok, ale prostě je to tak.
@Pinkie souhlasim, take jsem to chtela napsat, ale holky si uz zalozily jinou uzavrenou diskuzi, tak snad uz se tu bude psat jen k veci.
Souhlas, taky jsem to původně chtěla včera přeskákat, ale jelikož jsem zvědavá, tak jsem si ty „plky“ mimo přečetla, abych byla v obraze! ![]()
Ja to tady sleduji od zacatku. Neprispivam, neprozila jsem nic podobneho, ale moc mne osud Aot zajima a soucitim s ni a hlavne ji drzim palce at se osvobodi uplne. Holky jsem taky preskakovala a hledala jen prisoevky od zakladatelky.Ale jak pise @elchirk holky uz si zalozily vlastni skupinu, jsou rozumne a vedi, ze to neni k tematu ![]()
@gabousek píše:
A to už se tedy nedozvíme, jak to pokračuje dál s Aot??
Podle toho co aot psala tak ne. Aspon nejaky cas.
@gabousek píše:
A to už se tedy nedozvíme, jak to pokračuje dál s Aot??
Myslím, že ano, jen si teď Aot dá pauzu od emimina a tím pádem od probírání toho všeho. Myslím, že je to dobře. A tak myslím, že se sem vrátí - aspoň se rozloučit.
@Drovers píše:
Myslím, že ano, jen si teď Aot dá pauzu od emimina a tím pádem od probírání toho všeho. Myslím, že je to dobře. A tak myslím, že se sem vrátí - aspoň se rozloučit.
Já teda nevím, jestli je to dobře, že se odmlčela, vždy psala, jak je ráda, že „nás má“ nebo spíš ty rady, jak jí to pomáhá a drží nad vodou a najednou v tom bude sama, teda jestli nezašla do nějakého toho centra, né že bych ji nevěřila že by to sama nezvládla, ale opora ať už jakákoliv i virtuální, je stále podpora.
Nehledě na to, že je tady určitě spoustu lidí, co se do její situace fakt vžili, upřímně na ní myslí, věří v její lepší život a chtějí jí dál pomáhat, ale samozřejmě je pouze na ní, jak často se za námi příjde podívat ![]()
@Aot Moc mě mrzí, že se tady do Tebe některé pustily.
Držím palce ať vše zvládáš ![]()
@mismurka tak rady ohledne nejakeho centra nikam dle meho nevolala. Pak se neozvala cely vikend a vratila se takova nesva. Uz ani o zviratkach nepsala. Psala ze sef byl divnej. Myslim ze se proste vratila.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat