Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2853
19.6.13 13:32

@Timinka hm, tak to bych nečekala :(

• načítám...
2853
19.6.13 13:34

@Timinka ale je fakt, že mi vždy přišlo, že se tomu centru straní, jako, že se jí do toho moc nechce, ale do hlavy ji nevidím :nevim:

• načítám...
sophinka1
19.6.13 13:34
@mismurka píše:
@Timinka hm, tak to bych nečekala :(

Ja to pochopitelne nevim. Je to muj osobni dojem.

• Upravit
26295
19.6.13 13:38

@Timinka já si nemyslím, že by se hned vrátila. Spíš byla rozladěná z té práce a tady z těch útoků některých pisatelek. Každopádně stranit se není dobrá volba. :( A do toho centra se jí bohužel volat něchtělo, tohle podcenila, určitě by ji tam psychicky dost pomohli…

• načítám...
2853
19.6.13 13:41

@Ha-ni taky jsem to přisuzovala té práci, kdo by z toho nebyl mimo, kdyby se najednou šéf začal chovat podivně, ale myslím, že se ho měla zeptat narovinu, co se stalo, že najednou obrací, aby věděla na čem je.
A ty útoky některých tady, jí teda rozhodně nepřidaly!

• načítám...
sophinka1
19.6.13 13:46

Holky ja nevim. Vlastne delala co se ji tady reklo. Reklo se odejdi, odesla (poslouchala nas stejne jako marca) kdyz se tady prestali byt nazory jednotne viz treba martin stracela hlavu a ptala se co ma teda delat. Pak tady v diskuzi byla rozpolcenost a u ni ze vsech stran tlak at se k nemu vrati. A vcera byla uplne bez dalsi motivace. Rekla sbohem a uz se nepripojila. :?

• Upravit
7576
19.6.13 13:46

Holky, ja doufam, ze Aot byla jen rozladena, jak mela cas premyslet a bylo ji tezko :kytka:

• načítám...
sophinka1
19.6.13 13:54
@valkil píše:
Takže ani do té uzavřené skupiny nepožádala o vstup? :(

Ona se uz vudec neprihlasila.

• Upravit
9180
19.6.13 13:58

Třeba je to silná osobnost a co řekne to platí :nevim:

• načítám...
1823
19.6.13 13:58

Mno.. tak s ohledem na to jak přecitlivěle reagovala na jakýkoli náznak rozporu.. :roll: tak myslim, že třeba ani šéf to nemyslel bůhví jak.. jen vyjádřil starost o ní.. bůhví čím ho bombardoval Marc přes víkend.. :roll:

Nezbývá než držet Aot palce, že to zvládne.. a smířit se i s tím, že každého třeba zchránit nelze.. nebo potřebuje dostat „přes držku“ o něco víc, než si uvědomí, že má problém.. :kytka:

• načítám...
9180
19.6.13 14:05

Ještě bych dodala, že pochybnosti o pravdivosti příběhu se spustily až po určité časové odmlce zakladatelky…chtěly tím možná zakladatelku vyprovokovat k „akci“ nebo k reakci :mavam:

• načítám...
sophinka1
19.6.13 14:13
@amazon píše:
Třeba je to silná osobnost a co řekne to platí :nevim:

Naopak. Dela ce se ji rekne. Vcetne teto diskuze. Kdyz se tady zacaly nazory rozchazet nevedela co delat

• Upravit
9180
19.6.13 14:14

@Timinka ty mi přijdeš taky jako provokatérka :)

• načítám...
6638
19.6.13 14:18
@Timinka píše:
Naopak. Dela ce se ji rekne. Vcetne teto diskuze. Kdyz se tady zacaly nazory rozchazet nevedela co delat

taky už mě to napadlo

• načítám...
sophinka1
19.6.13 14:23
@amazon píše:
@Timinka ty mi přijdeš taky jako provokatérka :)

Prosim tohle neni na miste. Mam o ni strach. Bohuzel s tin nic neudelame. Uz jsem psala driv ze uz jsem neco podobneho na emimi zazila ale tenkrat to byla mamina dvou deti. Ten jeji ji mlatil snad denne. Pak napsala ze ma strach co ji udela a od te doby se uz nepripojila. Je to dva roky a stale na ni myslim.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová