Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7576
18.6.13 21:14

Neurazej se, o poucovani to vubec neni. Jde o to, ze zena, ktera odejde, ma sama pochybmosri dost a doat a jakakoli neduvera ci (pro nezucastneneho) nevinne rejpnuti, ji muze hodit zpatky a k agresorovi!

@Britana píše:
Jasně…už to neřeším…poučila jsi mně.
  • načítám...
300
18.6.13 21:26

Já se do zamčené diskuse ráda přidám.
Jinak co se týč Aot, možná si to prostě potřebuje srovnat sama v hlavě, tady se na ní nahrnulo strašně moc názorů a příspěvků a asi víme, jaký zmatek musí mít v hlavě, vždyť to bylo celé pro ní strašně rychlé.

• načítám...
18.6.13 21:30

@Háta_x @veru324

holky tak ji někdo založte a musíte mi říct, jak se tam pak „zve“ a přidává, protože já nevím, jen jednou jsem žádala o vstup do uzavřené diskuze ohledně tajemna - mám zkušenost s duchem atd a žádná rekace - asi to už bylo passé, asi starší či co :think:

• načítám...
7576
18.6.13 21:32

Tak dejte nejaky tip na nazev, zalozim ji :kytka:

Treba: Agresor za nami, lepsi zivot pred nami :D nebo jen Lepsi zivot pred nami :think:

• načítám...
18.6.13 21:37

@Háta_x

Život je pes
Klub nejen opuštěných žen
Hoď starosti za hlavu, užívej si zábavu
Jednou jsi nahoře, jednou dole
Skupina správných bab… a to, co jsi vymyslela je taky dobrý
:hug:

• načítám...
2499
18.6.13 21:38

Co se týče mě, já se světu otevírám. Dlouho jsem žila ve velmi uzavřeném světě, ve světě, které bylo mým vězením. Uzavírat se nebudu, leda by šlo o zajištění bezpečí. Já se totiž učím nebát se.

Příspěvek upraven 18.06.13 v 21:39

• načítám...
18.6.13 21:39

Jé, už to mám…Lepší pozdě, než-li později… to by taky šlo

• načítám...
18.6.13 21:42
@poučená píše:
Co se týče mě, já se světu otevírám. Dlouho jsem žila ve velmi uzavřeném světě, ve světě, které bylo mým vězením. Uzavírat se nebudu, leda by šlo o zajištění bezpečí. Já se totiž učím nebát se.Příspěvek upraven 18.06.13 v 21:39

však můžeme tu být dál, akorát některý věci, třeba kontakty a domluvy a jiný osobní info semka dávat je dost nahouby.

• načítám...
7576
18.6.13 21:42

@kočička Evička Lepsi pozde, nez-li pozdeji je super :-) mam ho teda zalozit?

• načítám...
18.6.13 21:43
@Háta_x píše:
@kočička Evička Lepsi pozde, nez-li pozdeji je super :-) mam ho teda zalozit?

za mě ano :)

• načítám...
24603
18.6.13 21:46

Holky, doufám že mě taky pak pozvete :kytka:

• načítám...
2499
18.6.13 21:47
@kočička Evička píše:
však můžeme tu být dál, akorát některý věci, třeba kontakty a domluvy a jiný osobní info semka dávat je dost nahouby.

Souhlasím, je to to zajištění bezpečí. Ale to jsem si myslela, že jde dělat pře SZ.

• načítám...
18.6.13 21:49

@poučená

to jo, ale zase když tam můžou vidět ostatní, tak je to daleko jednodušší, než SZ a pořád dokola posílat SZ jedna druhé, třetí, čtvrté…

• načítám...
7576
18.6.13 21:55

Tak uz jyem to zalozila, ale nevim, jak to zamkout! :mrgreen:

Tady jsme:
https://www.emimino.cz/…deji-154606/

Edit: tak jsem to udelala blbe :lol: uz jsem zalozila skupinu uzavrenou, az mi ji admin schvali, dam sem odkaz a pozvanku :kytka:

• načítám...
7576
18.6.13 22:25

https://www.emimino.cz/…ikdy-154610/

Tak tady máme uzavřenou diskuzi. Vstupte, mělo by mi to hodit váš nick a odkaz na povolení vstupu :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová