Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Neurazej se, o poucovani to vubec neni. Jde o to, ze zena, ktera odejde, ma sama pochybmosri dost a doat a jakakoli neduvera ci (pro nezucastneneho) nevinne rejpnuti, ji muze hodit zpatky a k agresorovi!
@Britana píše:
Jasně…už to neřeším…poučila jsi mně.
Já se do zamčené diskuse ráda přidám.
Jinak co se týč Aot, možná si to prostě potřebuje srovnat sama v hlavě, tady se na ní nahrnulo strašně moc názorů a příspěvků a asi víme, jaký zmatek musí mít v hlavě, vždyť to bylo celé pro ní strašně rychlé.
holky tak ji někdo založte a musíte mi říct, jak se tam pak „zve“ a přidává, protože já nevím, jen jednou jsem žádala o vstup do uzavřené diskuze ohledně tajemna - mám zkušenost s duchem atd a žádná rekace - asi to už bylo passé, asi starší či co ![]()
Tak dejte nejaky tip na nazev, zalozim ji ![]()
Treba: Agresor za nami, lepsi zivot pred nami
nebo jen Lepsi zivot pred nami ![]()
Život je pes
Klub nejen opuštěných žen
Hoď starosti za hlavu, užívej si zábavu
Jednou jsi nahoře, jednou dole
Skupina správných bab… a to, co jsi vymyslela je taky dobrý
![]()
Co se týče mě, já se světu otevírám. Dlouho jsem žila ve velmi uzavřeném světě, ve světě, které bylo mým vězením. Uzavírat se nebudu, leda by šlo o zajištění bezpečí. Já se totiž učím nebát se.
Příspěvek upraven 18.06.13 v 21:39
@poučená píše:
Co se týče mě, já se světu otevírám. Dlouho jsem žila ve velmi uzavřeném světě, ve světě, které bylo mým vězením. Uzavírat se nebudu, leda by šlo o zajištění bezpečí. Já se totiž učím nebát se.Příspěvek upraven 18.06.13 v 21:39
však můžeme tu být dál, akorát některý věci, třeba kontakty a domluvy a jiný osobní info semka dávat je dost nahouby.
@kočička Evička Lepsi pozde, nez-li pozdeji je super
mam ho teda zalozit?
@Háta_x píše:
@kočička Evička Lepsi pozde, nez-li pozdeji je supermam ho teda zalozit?
za mě ano ![]()
@kočička Evička píše:
však můžeme tu být dál, akorát některý věci, třeba kontakty a domluvy a jiný osobní info semka dávat je dost nahouby.
Souhlasím, je to to zajištění bezpečí. Ale to jsem si myslela, že jde dělat pře SZ.
to jo, ale zase když tam můžou vidět ostatní, tak je to daleko jednodušší, než SZ a pořád dokola posílat SZ jedna druhé, třetí, čtvrté…
Tak uz jyem to zalozila, ale nevim, jak to zamkout! ![]()
Tady jsme:
https://www.emimino.cz/…deji-154606/
Edit: tak jsem to udelala blbe
uz jsem zalozila skupinu uzavrenou, az mi ji admin schvali, dam sem odkaz a pozvanku ![]()
https://www.emimino.cz/…ikdy-154610/
Tak tady máme uzavřenou diskuzi. Vstupte, mělo by mi to hodit váš nick a odkaz na povolení vstupu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat