Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@valkil píše:
Myslíte, že pracuje tady?
http://www.aot-technologies.com/Ale že umím prd anglicky, jestli maj pobočku i v Calgary, nebo kde…
Docela mám obavy
Victoria (ne Calgary) a pak ve Státech - Orlando
@Timinka jestli Tě zná z předešlých přísvěvků, tak to určitě zle nemyslela ![]()
Jsem blba ze takove diskuze ctu a prispivam. Pak me to vzdycky nadlouho sebere. Musim se takovym tematum vyhybat.
Tuto diskusi jsem četla poctivě asi do 130 str. Pak jsem napsala svoji pochybnost. Nejsem žádná provokatérka, jen píšu svůj názor. Zakladatelka hned někdě na začátku, když se objevila první pochybnost, vyhrožovala uzavřením tématu. Pak se sama vyjádřila, že nic uzavírat nebude. Jak už jsem psala, četla jsem už více takových seriálů, ale tomuto nevěřím. Dělá to, co chcete, když někdo napíše, a to podotýkám jen ojediněle, někalou pochybnost, vyzteká se a vyhrožuje, že už nic nebude psát. Pak po velkých prosbách a žádostích jak si vede, svůj příběh rozvine a přidá něco nového. Př. nikdo v Kanadě nebyl, najednou přítel, který pro ni udělá vše. To mě nakoplo jako první pochybnost, je toho víc, ale už to psát nebudu. Prostě ne, nevěřím. Jinak toto téma je poučné, obvzláště pro ty, co to prožívají. Příběhy jiných žen, které tady psaly jistě pomůžou rozhodnou situaci těch, které se v tom plácají. Z tohoto důvodu to vidím jako pozitivní.
@valkil píše:
Myslíte, že pracuje tady?
http://www.aot-technologies.com/Ale že umím prd anglicky, jestli maj pobočku i v Calgary, nebo kde…
Docela mám obavy
Tak to je zajimave co js i nasla. ![]()
Oni maji pobocku ve Victoria BC, Canada. Calagary tam nevidim
Nechápu, proč jí vůbec hledáte
![]()
Vždyť v Calgery být vůbec nemusí… ![]()
No, myslím, že je to moc „snadne“, ze vzdycky nadhodila udicku. Kazdopadne to bylo moc poucne a zajimave a prestoze to pripomínalo produkci tv nova, tak bych rada vedela, zda je vse ok:) Pokud je to smyslene, tak klobouk dolu.
Pokud mate doma nekdo pc schopneho cloveka, tak ip se da snadno overit, odkud aot psala:)
@Timinka píše:
Jsem blba ze takove diskuze ctu a prispivam. Pak me to vzdycky nadlouho sebere. Musim se takovym tematum vyhybat.
Já teda trochu nechápu, proč po ní pátráte
ale možná jsem jen jiná ![]()
Tak to po těch vašich příspěvcích a ještě hledání na netu bych se nedivila, kdyby už Aot ani nepřišla…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat