Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9180
19.6.13 14:26
@Timinka však já to nemyslela zle…viz můj příspěvek :
@amazon píše:
Ještě bych dodala, že pochybnosti o pravdivosti příběhu se spustily až po určité časové odmlce zakladatelky…chtěly tím možná zakladatelku vyprovokovat k „akci“ nebo k reakci :mavam:
  • načítám...
1505
19.6.13 14:29
@valkil píše:
Myslíte, že pracuje tady?
http://www.aot-technologies.com/Ale že umím prd anglicky, jestli maj pobočku i v Calgary, nebo kde…
Docela mám obavy :nevim:

Victoria (ne Calgary) a pak ve Státech - Orlando

• načítám...
2853
19.6.13 14:30

@Timinka jestli Tě zná z předešlých přísvěvků, tak to určitě zle nemyslela :kytka:

• načítám...
sophinka1
19.6.13 14:33

Jsem blba ze takove diskuze ctu a prispivam. Pak me to vzdycky nadlouho sebere. Musim se takovym tematum vyhybat.

• Upravit
3030
19.6.13 14:35

Tuto diskusi jsem četla poctivě asi do 130 str. Pak jsem napsala svoji pochybnost. Nejsem žádná provokatérka, jen píšu svůj názor. Zakladatelka hned někdě na začátku, když se objevila první pochybnost, vyhrožovala uzavřením tématu. Pak se sama vyjádřila, že nic uzavírat nebude. Jak už jsem psala, četla jsem už více takových seriálů, ale tomuto nevěřím. Dělá to, co chcete, když někdo napíše, a to podotýkám jen ojediněle, někalou pochybnost, vyzteká se a vyhrožuje, že už nic nebude psát. Pak po velkých prosbách a žádostích jak si vede, svůj příběh rozvine a přidá něco nového. Př. nikdo v Kanadě nebyl, najednou přítel, který pro ni udělá vše. To mě nakoplo jako první pochybnost, je toho víc, ale už to psát nebudu. Prostě ne, nevěřím. Jinak toto téma je poučné, obvzláště pro ty, co to prožívají. Příběhy jiných žen, které tady psaly jistě pomůžou rozhodnou situaci těch, které se v tom plácají. Z tohoto důvodu to vidím jako pozitivní.

• načítám...
46867
19.6.13 14:39
@valkil píše:
Myslíte, že pracuje tady?
http://www.aot-technologies.com/Ale že umím prd anglicky, jestli maj pobočku i v Calgary, nebo kde…
Docela mám obavy :nevim:

Tak to je zajimave co js i nasla. :think:
Oni maji pobocku ve Victoria BC, Canada. Calagary tam nevidim

• načítám...
9180
19.6.13 14:46

Nechápu, proč jí vůbec hledáte :zed: :zed: :zed:
Vždyť v Calgery být vůbec nemusí… :roll:

• načítám...
sophinka1
19.6.13 14:49

Firem kde je slovo aot je spousty. I v cr. :nevim:

• Upravit
7376
19.6.13 14:50

No, myslím, že je to moc „snadne“, ze vzdycky nadhodila udicku. Kazdopadne to bylo moc poucne a zajimave a prestoze to pripomínalo produkci tv nova, tak bych rada vedela, zda je vse ok:) Pokud je to smyslene, tak klobouk dolu.

• načítám...
7376
19.6.13 14:50

Pokud mate doma nekdo pc schopneho cloveka, tak ip se da snadno overit, odkud aot psala:)

• načítám...
2853
19.6.13 14:58
@Timinka píše:
Jsem blba ze takove diskuze ctu a prispivam. Pak me to vzdycky nadlouho sebere. Musim se takovym tematum vyhybat.
:hug: nejsi blbá, ale vím, jak se asi cítíš
  • načítám...
46867
19.6.13 14:59

Tak ja nasla Aot firmu i v Calagarech, ale jinou.

• načítám...
2853
19.6.13 15:04

Já teda trochu nechápu, proč po ní pátráte :zed: ale možná jsem jen jiná :nevim:

• načítám...
9180
19.6.13 15:06

@mismurka já jsem taky jiná

• načítám...
3168
19.6.13 15:06

Tak to po těch vašich příspěvcích a ještě hledání na netu bych se nedivila, kdyby už Aot ani nepřišla…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová