Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, můžeme ten konec června udělat takovou generálku a v červenci pro její velký úspěch ji zopakovat ve formě přímého přenosu, prostě kdo kdy bude moct, musíme se sjednotit, protože jak říkali komunisti - v jednotě je síla, a to nekecali, to je jasná věc ![]()
jé a ty zpíváš, nebo hraješ? To se těšíme tedy…a jestli hraješ někde i v ČR, tak bysme tě mohly s holkama navštívit někde na muzice
(muzika = na Moravě prostě hraní).
Nooo, je fakt, ze ja to mam do Brna, Phy i Plzne tak zhruba stejne daleko…takze kdyz vezme Evicka zachranare s sebou, muzu tady zajistit prima penzionek a ty nam zahrajes ![]()
Jen podotykam, ze ten posledni vik se do Brna chystam i tak, mam tam kamarady. Tak proto jsem ten termin navrhka ![]()
@veru324 píše:
No já to mám dost blbé, téměř celé léto plné a jeden z mála volných víkendů je někdy okolo té půlky července. Mám taky kapelu, takže taky dost akcí, obávám se, že volná budu v záříale neva, můžem udělat sleziny po republice ne? jednou u Evi, pak u nás, pak u Háty
já myslela, že jsi brňačka, ono to tak nějak vyplynulo z těch příspěvků. ![]()
Evička musí vzít i toho muzikanta ![]()
@kočička Evička tady jen zpívám, ale jinak i hraju (piáno, baskytara) - jsem si mohla šplnout u tvého muzikanta, baskytaristek tolik není
vždy jsem měla zaručený obdiv (než sem začla hrát a zjistili, že umím prd
). Na Moravě jsme hráli loni na soukromý akci, ale než se začnete těšit, hrajeme takovej folk-pop, něco ve stylu Alison Krauss dejme tomu. Né každého gusto ![]()
Holky co byste rikaly uzamcene diskuzi?
zaciname si tu rikat i dost osobnejsi veci, navic to tu trosku zaplnujem zakladatelce.. ![]()
@veru324 píše:
Evička musí vzít i toho muzikanta
@kočička Evička tady jen zpívám, ale jinak i hraju (piáno, baskytara) - jsem si mohla šplnout u tvého muzikanta, baskytaristek tolik nenívždy jsem měla zaručený obdiv (než sem začla hrát a zjistili, že umím prd
). Na Moravě jsme hráli loni na soukromý akci, ale než se začnete těšit, hrajeme takovej folk-pop, něco ve stylu Alison Krauss dejme tomu. Né každého gusto
júúú, jsi dobrá…mně se kromě techna a dechovky líbí všechno, hudba je krásná
bez ohledu na žánr, žánry jsou už jen věcí oblíbenosti toho či jiného člověka, tak se těším, až tě někde uslyšíme a uvidíme, buď tady, anebo jinde ![]()
@Háta_x píše:
Holky co byste rikaly uzamcene diskuzi?zaciname si tu rikat i dost osobnejsi veci, navic to tu trosku zaplnujem zakladatelce..
zakladatelka mě trošku mrzí, že kvůli nějakému, pro její oko zrovna nehodícího se příspěvku, se odmlčela. Ale snad se vrátí… s tou diskuzí, jak myslíš, můžeme udělat uzavřenou, záleží, co holky na to, abysme tam nebyly samy dvě ![]()
@kočička Evička Dejme Aot cas, co my vime, v cem se placa a nak to snasi
doufam, ze bojuje a nepolevila…a treba se k nam do pripadne uzamcene diskuze pripoji a budem ji moct dal podporovat ![]()
Holky, věřila jsem Aot, i jsem psala.Ale jak jsem se dostala k vláknu:„Hraje komedii nebo je vše jinak?“ zakladatelka Tullamorka, tak mně to trochu zarazilo, ten příběh je psaný podobným stylem…a tak jsem začala také pochybovat jestli je toto pravda. Také mně zarazila jakási"drzost" Aot k holkám, co napíši jiný názor…např. co sem lezete apod. Takto ani z psychologického hlediska by se neměla vyjadřovat holka, co zažívá to, co zažívá a neví si de facto rady.
A co. Ať Aot si přečte, že jsme normální ženy. Vždyť jsme tady toho o sobě už řekly… Vždyť tím, že tady plánujeme setkání, i na ni myslíme. Přeji si, aby sem brzy přišla, aby nezůstala dlouho sama.
S termínem setkání se přizpůsobím. Odřekla jsem všechny dlouhodobější akce kvůli své Lucerně. Ale na víkend si mohu odskočit z tělocvičny kdykoli.
@Háta_x píše:
Holky co byste rikaly uzamcene diskuzi?zaciname si tu rikat i dost osobnejsi veci, navic to tu trosku zaplnujem zakladatelce..
@Britana píše:
Holky, věřila jsem Aot, i jsem psala.Ale jak jsem se dostala k vláknu:„Hraje komedii nebo je vše jinak?“ zakladatelka Tullamorka, tak mně to trochu zarazilo, ten příběh je psaný podobným stylem…a tak jsem začala také pochybovat jestli je toto pravda. Také mně zarazila jakási"drzost" Aot k holkám, co napíši jiný názor…např. co sem lezete apod. Takto ani z psychologického hlediska by se neměla vyjadřovat holka, co zažívá to, co zažívá a neví si de facto rady.
Víš co, neřeš to.
Když prožívá člověk krizi, má právo se chovat i tak, že se to normálním lidem nelíbí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat