Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, byla jsem zalívat ty hromady kvítek, co tady jako magor každej rok pěstuju, nalila jsem si pálenku - mňááám - pak ještě odběhnu dozalívat a bude.
Tak baby, vše, co jsem přislíbila se bude konat, to je jasný, jo a kdyby jste chtěly, můžu pozvat ještě jednoho kamaráda, je záchranář, úžasně milej a hezkej atd atd a před měsícem se jeho manželka zamilovala do doktora ve špitále, kde pracuje, vzala 2,5 letýho synka a je pryč, no a on je teďka smutnej. Kdybyste teda chtěly, mělo by to výhodu, kdyby ste se otrávily třeba z chlastu, tak vám zachrání život, poznala jsem jej, když zachraňoval mě při autonehodě. A kdyby jste některá chtěla vědět, který ten pan božský přijede za váma od těch Titaniců, tak je to ten s dlouhýma černýma vlasama „Džoro“ ![]()
@Timinka píše:
Myslim ze aot se vratila. Cely vikend se neozvala a ted bylabez elanu a bez planu do samostatne budoucnosti. Uz nekomentovala kocky a pejsky. Jen mejte se.
Příspěvek upraven 18.06.13 v 19:09
Timinko, nebuď smutná. Dneska se tady radujeme pro Aot a pro každou, které radost chybí. Ona ta naše radost si je najde. Včera jsem byla na podpůrné skupině, to se teď tak moderně říká skupinové psychoterapii. A jedna paní tam se sotva držela, když přišla, aby neplakala. Minule plakala. A když jsme se pak loučily, nejen že se usmívala, ale dokonce se smála. Aot je potřeba posílat myšlenky radosti, ne myšlenky starosti
.
@kočička Evička Hele, par zachranaru z Brna znam a jsou super
toho berem. Kolik mu je? A je vysokej?
![]()
@kočička Evička no to můžu, přítel si ode mě rád odpočine
a děti krom dvou čtyřnohých hafanů zatím nemáme. A jestli tam bude nějakej muzikant hmmm, tím lépe ![]()
@kočička Evička Evičko Kočičko, už vím, proč máš takový nick ![]()
Nadšení mě neopouští, ba právě naopak. Nechci to tu ale sebou zahltit.
Opouštím do zítřka tento taneční parket, abych uvolnila místo všem, co teď mlčky pouze sledovaly cvrkot
.
@Háta_x píše:
@kočička Evička Hele, par zachranaru z Brna znam a jsou supertoho berem. Kolik mu je? A je vysokej?
![]()
on je taky úžasňáckej no a táhne mu na 40, ale vypadá na 30. Vysokej je tak nějak akorát, spíš vyšší a má nádhernou postavu, prostě záchranář, no ![]()
@veru324 píše:
@kočička Evička no to můžu, přítel si ode mě rád odpočinea děti krom dvou čtyřnohých hafanů zatím nemáme. A jestli tam bude nějakej muzikant hmmm, tím lépe
tak bezva…co máš za hafíky? Já měla tři, ale už mám jenom dvě, baby, krásný, jednu velikou, celou bílou a australačku divočačku, prostě parta hic, kdo je víc, tak nějak. ![]()
Tak to ho urcite pozvi
jeste jsem to tu asi nepsala, ale jsem rozvedena
i vekove akorat ![]()
@kočička Evička píše:
on je taky úžasňáckej no a táhne mu na 40, ale vypadá na 30. Vysokej je tak nějak akorát, spíš vyšší a má nádhernou postavu, prostě záchranář, no
@kočička Evička máme dva vořechy
nevíme, co to je, oba máme z útulku, psa a fenku. Velikostně jsou asi jako střední a malej knírač, krátkosrstý. Jsou to zlatíčka, i když někdy na zabití.
no právě s tím nickem…jméno mám stejné, to je jasný, ale nemohla jsem najít nick, pořád to psalo tohle je, tohle je, tohle je…tak mě napadlo tam dát kočičku a ejhle, šlo to. ![]()
holky já se tak těším na slezinu, bude sranda, kromě plavek ssebou vůbec nic nepotřebujete ![]()
@veru324 píše:
@kočička Evička máme dva vořechy![]()
nevíme, co to je, oba máme z útulku, psa a fenku. Velikostně jsou asi jako střední a malej knírač, krátkosrstý. Jsou to zlatíčka, i když někdy na zabití.
jé, to jsi dobrá, že jste si vzali psíky z útulku, moc vám za to fandím…já se dost angažuju ohledně záchrany týraných, opuštěných psů, jsem i v jednom občanským sdružení celorepublikově působícím, pomáhám i s různými situacemi ohledně třeba trestních oznámení za týrání a tak. Kamarádka co založila tohle sdružení se hodně angažuje v rámci posl. sněmovny ohledně zákonů v této oblasti a tak. Moc mě naplňuje pomáhat, hlavně bezmocným tvorům. ![]()
Je krasny, ze jste si vzali hafanky z utulku ![]()
Kdyz mi umrel hafik, vzala jsem vsechny veci po nem, byl toho plny kufr auta, odvezla to do utulku a pani se rozplakala, ze takovy veci moc potrebuji a nemaji na ne rozpocet.
@veru324 píše:
@kočička Evička máme dva vořechy![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat