Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoóóój, to s tím šéfem je zvláštní, že ti sám naídl dovolenou a přitom předtím chtěl, aby jsi pracovala spoň z domu. Asi bych se jej šla zeptat na rovinu, jestli s tebou počítá i nadále, když je na jeho práci navázané to vízum. Snad jej Marc nějak neoblomil v tvůj neprospěch, třeba to dělá kvůli tomu, že si myslí, že když přijdeš o práci, že si rozmyslíš odchod a budeš ráda za návrat a práci přímo u něj, hmmm, možný to je. Hlavně hlavu vzhůru, domácí zvířátko raději pořiď až později, až budeš vědět co a jak a kde budeš. Budu čekat na tvé zprávy jak se to vyvíjí. A pokud pojedeš do ČR domů, nebála bych se, že Marc pojede semka, aby tě „zastihl“, vyloučit to nejde, ale nevěřím. Však můžeš mamku překvapit a dojet nečekaně a pak jí vše stihneš vysvětlit a tímpádem se Marc ani nedozví… ![]()
Vidim to stejne ![]()
Eliminuj nebezpeci, ze se vratis k agresorovi!!! K mamce nejezdi, se sefem si promluv na rovinu (chce-nechce te tam) a hned kontaktuj pomoc!!! Prave proto, ze lidi nemaj podporu, agresor jim narusi vztahy kde muze a pak nastoupi sebelitost a klapky (vzdyt ono to s nim nebylo tak zly) jsem na tebe apelovala od zacatku, at si pomoc sezeneys hned po stehovani, dokud jsi byla rozjeta, rozhodnuta a videla jsi realitu ![]()
@poučená píše:
@AotMyslím, že to není dobrý nápad. Mamince to sice vysvětlíš, ale pochopí to? Bude na tebe působit ve směru Marcových naříkajícně-slibovacích keců. Může tě to zviklat.
Svoji budoucnost jsi ještě před pár dny viděla jasně. A najednou šéf, který ti tvůj odchod od Marca usnadnil, už není na tvé straně. Proč asi? Marc ho ukecal. Mamimka se také bude snažit být na tvé straně, ale už teď je na straně Marca. Takhle to vidím já. Nebude to dovolená, nebude to odpočinek, být doma.
Jestli se nechceš vzdát svých snů, zůstaň, kde jsi. A začni znovu. Také začínám každý den znovu. Svoboda je draze vykoupené zboží. Chce to hodně sil. Začíná ti teprve ta opravdu těžká práce. Jestli se ale bojíš
Já osobně bych zůstala, našla si „podpůrnou skupinu“ přes help linku - např. tam by mohly poradit, hledala si práci, hledala si byt. A kdyby to opravdu nešlo, tak vrátit se domů k mamince přece můžeš vždycky.Je to na každém, jak si to se sebou vyřeší.
@Háta_x píše:
Vidim to stejneEliminuj nebezpeci, ze se vratis k agresorovi!!! K mamce nejezdi, se sefem si promluv na rovinu (chce-nechce te tam) a hned kontaktuj pomoc!!! Prave proto, ze lidi nemaj podporu, agresor jim narusi vztahy kde muze a pak nastoupi sebelitost a klapky (vzdyt ono to s nim nebylo tak zly) jsem na tebe apelovala od zacatku, at si pomoc sezeneys hned po stehovani, dokud jsi byla rozjeta, rozhodnuta a videla jsi realitu
JÓ JÓ JÓ ROZJEĎ SE, ODŠKRTÁVEJ - pojedeme s tebou. Ještě není čas složit hlavu do dlaní, ještě ne
![]()
Nenech se otravit… hlupaky a netaktni lidi, co nechapou, jen placaj blbosti, budes potkavat porad. Proste to ignoruj a makej na sobe, to jedine je dulezite
Chod sem, jak xasto budes chtit a kdybych ti mohla nejak pomoct, klidne napis SZ ![]()
@Aot píše:
Devcatka, asi se na cas odmlcim. Dekuju vam, co jste tady byly pro me za podporu.Moc si toho vazim. K
Marcovi se nevratim, nemejtebstrach. Jen se chci ted dat trocho dohromady, ne se v tom porad placat. Moc vam dekuju.![]()
Ale jednou týdně se ozvi,,stačí napsat..žiju
at jsme v klidu, jo? díky
![]()
mně to teda jednou týdně nestačí, hele mluv za sebe jo? ![]()
@kočička Evička píše:
@siamka7mně to teda jednou týdně nestačí, hele mluv za sebe jo?
@kočička Evička píše:
no ale do Aše či Košic teda nejedu
No ja teda taky ne, to bych s eprojela ![]()
teďka mě napadlo, zní to asi praštěně, ale když můžou mít sleziny spolužácí plus různé jiné skupiny lidí, taky bysme kdo je z nějakého přijatelného okolí udělat nějaké „setkání“…jupííí, to by byla sranda ![]()
@kočička Evička píše:
@Weruteďka mě napadlo, zní to asi praštěně, ale když můžou mít sleziny spolužácí plus různé jiné skupiny lidí, taky bysme kdo je z nějakého přijatelného okolí udělat nějaké „setkání“…jupííí, to by byla sranda
To by byla
, dokazu si to zive predstavit. Predevsim ja s nizkym sebevedomim ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat