Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kdo neví, nepoví…to je heslo, kterého se od jisté doby také držím.
V minulém manželství jsem si občas postěžovala mamince a vždy se to ve finále obrátilo proti mmně. Ona nikdy neuměla udržet jazyk za zuby, všechno dělala v dobré víře a taky většinou opepřila skutečnost svojí fantazií…
V době, kdy jsem se už rozhodovala od bývalého odejít, jsem vše konzultovala jen v poradně a nikdo jiný o tom nevěděl. Bylo to to nejlepší pro moji ochranu i ochranu mých nezůčastněných blízkých.
Takže také bych mamince řekla hlavně to, že jsem se rozhodla a mé rozhodnutí je nevratné. Žádné další detaily nepotřebuje vědět.
A Aot..přeji krásný víkend ![]()
Možná by šlo uvažovat i otce. Třeba by to pro Aot udělal, aby Marcovi zavolal a řekl mu, aby Aot nechal být na pokoji. To by na Marca mohlo zafungovat, že by se stáhl, vypustil by Aot z hlavy a šel si po svých.
@Marika2 píše:
Kdo neví, nepoví…to je heslo, kterého se od jisté doby také držím.
V minulém manželství jsem si občas postěžovala mamince a vždy se to ve finále obrátilo proti mmně. Ona nikdy neuměla udržet jazyk za zuby, všechno dělala v dobré víře a taky většinou opepřila skutečnost svojí fantazií…
V době, kdy jsem se už rozhodovala od bývalého odejít, jsem vše konzultovala jen v poradně a nikdo jiný o tom nevěděl. Bylo to to nejlepší pro moji ochranu i ochranu mých nezůčastněných blízkých.
Takže také bych mamince řekla hlavně to, že jsem se rozhodla a mé rozhodnutí je nevratné. Žádné další detaily nepotřebuje vědět.
A Aot..přeji krásný víkend
PŘESNĚ TAK
![]()
Ahoj. Aot, na horach si to moc uzij! Holky se zkusenostmi radi dobre. A ak uz jsem psala xkrat..pomoc terapeutickou potrebujes.Po modelu v rodine muzes podvedome vyhledavat tyrany..a naopak vysilat prave pro ne pritazlive signaly. Pomoc je dulezita aby ses vyhla dalsi podobne zkusenosti.Moc ti ale gratuluji k tomu jak perfektne jsi to zvladla!!!Moje byvala sefova nas ucila..prijit k zrcadlu..podivat se na sebe..poplacat se po rameni a trikrat si rict:Jsi dobra.Jsi dobra. Jsi dobra! ![]()
AOT, držím palce. Užij si výlet, vyčisti hlavu a udrž si svůj postoj. Maminku jsi prostě informovala, ale na její pomoc bych nespoléhala. Já bych ji teda ještě důrazně požádala, aby opravdu nikomu nedávala Tvůj telefon, ani pod nějakou záminkou. Maminka prostě nemůže mít nadhled, když je sama v podstatě obětí určitého druhu týrání a navíc ji AOT zatím od všech škaredých informací o Marcovi chránila.
@mikalka mozna jsem spatne pochopila, ze jedou na lyze…myslis, ze to je tak strasne podstatne pro tuto diskusi? ![]()
@kabab píše:
Moje byvala sefova nas ucila..prijit k zrcadlu..podivat se na sebe..poplacat se po rameni a trikrat si rict:Jsi dobra.Jsi dobra. Jsi dobra!
To byla osvícená šéfová ![]()
Skvělý nápad
Aot, i my tady jsme teď tvoje zrcadlo a říkáme ti: JSI DOBRÁ
FAKT JSI MOC DOBRÁ
JSI PŘÍMO SKVĚLÁ ![]()
@mikalka
zeptala ses, ja ti odpovedela, abys mela vecer klidne spani ![]()
Mám velkou radost, že naše Aot je v pohodě a že i my tady jsme v pohodě ![]()
V takové pohotovostní pohodě. Máme všechny jasno a jsme spolu zajedno, co s tím dál pro nejbližší Aotiny kroky
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat