Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
káťa
14.6.13 17:01

Aot, děláš mi radost, jsi třída :kytka:

A můžu ti něco poručit??? :mrgreen: Koukej jet!!!

Jinak maily nečti, ani na ně nereaguj, napdalo mě, že by si potom třeba mohl zjistit IP adresu, odkus jsi to posílala a najít kde bydlíš. Myslím, že pro ajťáka by to nebyl problém…

• Upravit
Aot
149

Tak ja jdu brnknou Martovi a zacnu a vybalim kufry a sbalim se na hory. Vubec se mi nechce, chtela jsem truchlit, ale na to bude pripadne cas :) Budete mi chybet ten vikend :hug: :hug:

• načítám...
561

Jeď!! nebudeš mít aspoň čas přemýšlet co by kdyby, budeš mít možnost seznámit se s novými lidmi a určitě si to užiješ!

• načítám...
4123
14.6.13 17:03

Aot, určitě jeď :palec:. Bude to teď složité období, ale zvládneš to :hug:. Mazlík je super nápad :palec:. Drž se!

• načítám...
Aot
149
14.6.13 17:04
Tak ja jdu brnknou Martovi a zacnu a vybalim kufry a sbalim se na hory. Vubec se mi nechce, chtela jsem truchlit, ale na to bude pripadne cas :) Budete mi chybet ten vikend :hug: :hug:
@káťa píše:
Aot, děláš mi radost, jsi třída :kytka:

A můžu ti něco poručit??? :mrgreen: Koukej jet!!!

Jinak maily nečti, ani na ně nereaguj, napdalo mě, že by si potom třeba mohl zjistit IP adresu, odkus jsi to posílala a najít kde bydlíš. Myslím, že pro ajťáka by to nebyl problém…

8o To je taky pravda. Psat mu urcite nebudu, ted uz kort ne.

• načítám...
6726
14.6.13 17:10

@Aot teda 8o 8o 8o ciste ze zvedavosti jsem rozklikla tvou diskuzi…a uz se od ni neodtrhla..cetla sem teda jen tve prispevky…vydej svuj pribeh knizne a vydelas mjlant..ja se od tohonemohla odtrhnou, chvilema sem snad ani nedychala… a moc MOC sem ti fandila :hug: :hug: jsi hrdinka, ze jsi zvladla odejit…a ver ze hur uz bylo :hug: :hug: ted uz zvladnes vsechno :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
6726
14.6.13 17:14

Ted jsem docetla nove prispevky :) uzij si vikend :palec:

• načítám...
12667
14.6.13 17:15

@Aot TERAZ mas asi najhorsie obdobie ‚truchleni‘, hory ti hodne pomozu! Urcite jed s Martinem, pomoze ti to hodne a hodne! Drzim palce. Urcite zas zacnes normalne zit a uzivat zivota!

• načítám...
7576
14.6.13 17:17

No jezis!!! Upaluj balit :pankac:

@Aot píše:
Tak fakt mem jet? :) ja to odmitla, ale kdyz rikate :)
  • načítám...
6661
14.6.13 17:17

Aot, sbal si věci a jeď na hory, přijdeš na jiné myšlenky, volně se nadechneš a znovu se budeš bavit a smát se s ostatními, jseš volná a svobodná. Plánuj, raduj se, užívej si. Žij svůj život. Nic z toho bys s tím despotou neměla. Byla bys otrokem, hračkou, loutkou v rukách psychopata, to by nebyl život, ale peklo. A kočka nebo pejsek - skvělý nápad :kytka: :hug:

• načítám...
14.6.13 17:33

@Aot

hezky jeď na hory, to je úplně to nejlepší, ale né, že se neozveš, napiš aspoň z mobilu ty liško podšívko. Já tady už tejden sedím na emiminu ve dne v noci a číhám na každej tvůj příspěvek co a jak a teď mám mít dva dny půst? ;)
Nééé, to byla sranda…vyraz ven, dej si pár panáků na uvolnění a užívej si nabyté svobody. :hug:

• načítám...
7006
14.6.13 17:34

Aot, určitě jeď. HOry jsou nějak úzdravný, nevím proč, ale nikdy mi tam není tak zle jako ve městě. Je to lék. :)

Jenom ještě k tý lítosti - já nemyslela litovat ho a chtít mu pomoct, ale myslet na něj spíš v takovým smyslu „je mi líto, že to máš v hlavě takhle strašně pomotaný, přála bych ti, abys dokázal žít s druhými a sám se sebou, aniž bys je musel ovládat a uzurpovat, abys dokázal ustát, že lidi mají své vlastní potřeby.. doufám, že se ti to někdy podaří, ale já u toho nebudu, už mě tvůj způsob zacházení poškodil dost“. Mně tohle hrozně pomáhá, když myslím na některý lidi, který fakt ublížili - mně nebo někomu blízkýmu. Pomáhá mi to zbavit se nenávisti a dalších negativních pocitů, který tíží nakonec stejně hlavně mě.

• načítám...
54030
14.6.13 17:34
@Aot píše: :lol: martin chce, abych s nema jela na vikend do hor, abych se netrapila doma. Popremyslim o tom. Jede se dnes odpoledne :think:

Nemohla jsi dostat lepší nabídku :dance: :dance: :dance: a kočička nebo pejsek je taky skvělej nápad :srdce: :srdce: :andel: :hug:

• načítám...
54030
14.6.13 17:40
@Háta_x píše:
UZ MAS SBALENO??? :lol:Příspěvek upraven 14.06.13 v 16:46
:mrgreen: :dance:
  • načítám...
54030
14.6.13 17:41
@lianah píše:
@Mirii proc proboha kupovat? utulky jsou plne vsude. budete si navzajem vdecni:)
:potlesk: :srdce: :andel: :hug:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová