Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Aot
149
14.6.13 16:08

Ja si myslim, ze vic nez poradna mi pomahate vy. K vam mam duveru, nechci to uz povidat dalsim cizim lidem. :|

• načítám...
14.6.13 16:10
@Aot píše:
Ja si myslim, ze vic nez poradna mi pomahate vy. K vam mam duveru, nechci to uz povidat dalsim cizim lidem. :|

moje řeč :kytka:

• načítám...
sophinka1
14.6.13 16:11
@Aot píše:
Ja si myslim, ze vic nez poradna mi pomahate vy. K vam mam duveru, nechci to uz povidat dalsim cizim lidem. :|

jaké si měla zájmy a pak už si je nemohla dělat? Jaké si měla sny?

• Upravit
5200
14.6.13 16:12

Hato, ja myslela kratkodobe…ja takto rvala asi dva dny..a pak uz dobry. behem toho jsem si to nejak poskládala, hodne cokolady padlo,.pak jsem zacala delat všechno to, co jsem nemohla předtím. jasne ze porad to ve me dobihala, bylo to e me.ted uz zvladnu projet mistem jeho vyskytu aniz bych mela pocit na zvraceni ci nabeh na prujem. vsechno chce cas.

ja ted byt na aotine miste, neikam bych ted nelezla…třeba tyden, popremyslela, uklidnila se. a a z bych se na to citila, tak bych zacala delat to co by se mi zrovna chtěla. ta nabyta svoboda je něco uzasneho.

• načítám...
Aot
149
14.6.13 16:13
@pannacotta píše:
@Aot A teda máš teď tu dovolenou?

Mam dovolenou, ale od pondeli jsem slibila, ze co pujde tak udelam z domu. Ale nejradsi bych letela domu do Cech.

• načítám...
Aot
149
@pannacotta píše:
@Aot A teda máš teď tu dovolenou?

Mam dovolenou, ale od pondeli jsem slibila, ze co pujde tak udelam z domu. Ale nejradsi bych letela domu do Cech na dovolenou.

• načítám...
5200

Aotko, bez tam. nestyd se. pomuzou ti jinak..jinym zpusobem.vim,co rikam.mam to odzkousene

• načítám...
1823
14.6.13 16:15

@Aot tak leť do čech na dovču!..to je už fuk, ze kterýho domu budeš pracovat ne? ;)

• načítám...
31
14.6.13 16:16

Musím říct Aot, že ti naprosto rozumím. Ale v téhle diskuzi je pro mě Háta zatím nezpochybnitelná autorita a co řekne to platí. Možná že to budeš vidět za pár dnů jinak. A hlavně tvoje noční můra pravděpodobně ještě neskončila. Ty potřebuješ načerpat síly a informace, co dál. Co až půjdeš do práce nebo z práce a on tě někde překvapí??? Co budeš dělat. Musíš se na to připravit a tamnější organizace znají kanadskou legislativu mnohem lépe než ty. V tom ti neporadíme.

• načítám...
7576

To je dobre, od toho tu jsme :kytka: co rodina, podrzeli te, jste v kontaktu? A Martin, podporuje te?
PS: stejne, jako k tehle diskusi, si casem vybudujes duveru i k dalsim a umeli by ti pomoct v realu :hug:

@Aot píše:
  • načítám...
237

Aot, je jasné, že máš takové pocity, že se ti nikam nechce a už vůbec to někomu vykládat. Tady jde hlavně o tvoji případnou ochranu před Marcem. V intervenční poradně ti mohou poradit případné kroky, právní pomoc a tak.Tady nikdo neví, jak to chodí v Kanadě. Může ti to dát i psychickou podporu pro případ, kdy nebudeš vědět kudy kam a to se vždycky hodí.

• načítám...
561

@Aot Vybreč se, klidně buď zalezlá v posteli celý den a plakej. Potřebuješ to. Do centra či poradny můžeš zavolat zítra. Bylo toho teď na tebe moc a všechno se seběhlo ve strašně rychlém sledu. Ale bude líp, uvidíš :hug: Jsi silná a statečná.
Pokud tě to táhne domů do Čech, nemůžeš se domluvit se šéfem, že bys odjela a práci dělala z Čech? Teda pokud to jde skrz to vízum.

• načítám...
5199
14.6.13 16:19

@Aot
Klid, holka :hug: Než mít dítě s magorem a trápil by vás oba, buď ráda, že jsi odešla sama a můžeš založit rodinu s někým, kdo tě bude opravdu milovat a ne VLASTNIT, kdo ti dá volnost a bude tě mít rád se vším všudy. Takovou, jaká jsi. :D A ne takovou, jako by tě chtěl mít. :hug: :hug: :hug: Časem to uvidíš sama!

• načítám...
Aot
149
14.6.13 16:21
@erinv píše:
@Aot tak leť do čech na dovču!..to je už fuk, ze kterýho domu budeš pracovat ne? ;)

No, vzhledem k tomu casovemu posunu je to na nic. A uz tak mi dost sef vysel vstric az dost. Misto zaucovani kolegyne jsem pryc a on jeste kvuli me je zapleten do toho vseho. Vic uz po nem nemuzu chtit..

• načítám...
1291
14.6.13 16:22

No tak neni nad to se vybrecet na rameni kamosce, nebo nekomu spriznenemu z pribuznych, ze jo…
Moje zkusennost byla (muj ex nebyl az takovej, ale zarlivec a maniplator ano) takov, ze jsem se nastehovala ke kamaradce, prvni vecer ji brecela na rameni a hned na druhej vecer domluvila grilovacku u ni na zahrade kam pozvala nase spolecny spoluzacky, ktery ja roky nevidela. V podstate jsem nemela na takovyhle truchleni diky ni cas, neskutecne mi pomahala a hodne dlouho tam byla pro me - tehdy jsme spolu pracovali a kdyz jsem odesla od ex i bydlely, tak me mela pod stalou kontrolou :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová