Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7576
14.6.13 16:27

Jsi rozumna :hug: napsala ych ti hned, at letis, ale nevim, kdybys odletela, co by treba stihnul Marc napachat u tebe v praci, ohledne Martina, jestli by te doma nekdo nezrazoval, at se k nemu vratis…je lepsi, kdyz zustanes, budes pracovat (do prace se vrat co nejdriv, jak se na to budes citit, izolace nepomaha), muzes treba jen volat do centra pomoci, vyhlidnout si nejake to cviceni a stanovit si, od kdy zacnes chodit…

@Aot píše:
No, vzhledem k tomu casovemu posunu je to na nic. A uz tak mi dost sef vysel vstric az dost. Misto zaucovani kolegyne jsem pryc a on jeste kvuli me je zapleten do toho vseho. Vic uz po nem nemuzu chtit..
  • načítám...
1823
14.6.13 16:28

@Aot ja myslim, že by to pochopil.. a myslim, že to jak se hodnotíš, neustále se zavše omlouváš a očekáváš, že od druhých nemůžeš nic chtít.. je možná přesně to, proč te lapila taková osoba jako tvůj bejvalej.. ;)

• načítám...
Aot
149
14.6.13 16:31
@Háta_x píše:
Jsi rozumna :hug: napsala ych ti hned, at letis, ale nevim, kdybys odletela, co by treba stihnul Marc napachat u tebe v praci, ohledne Martina, jestli by te doma nekdo nezrazoval, at se k nemu vratis…je lepsi, kdyz zustanes, budes pracovat (do prace se vrat co nejdriv, jak se na to budes citit, izolace nepomaha), muzes treba jen volat do centra pomoci, vyhlidnout si nejake to cviceni a stanovit si, od kdy zacnes chodit…

Prvni zacnu hledat nejake bydleni, pekne si ho zaridim a poridim si kocicku a nebo pejska. 8) To me ted hodne povzbuzuje.

• načítám...
1823
14.6.13 16:33

@Aot ano ano.. plánuj a raduj se.. udělej si pro sebe každej den nějakou drobnost.. :pankac: :pankac: :pankac: když jsem tu podobně slzela před Vánocema.. tak mi tu někdo napsal, že to není na slzy, ale na pořádnou oslavu.. :mrgreen:

• načítám...
Why
858
14.6.13 16:34

Dobré ráno, Aot! Jojo, brečet pomáhá a čistí, a pak přijde nádech a výdech a bude MNOHEM líp! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
Aot
149
14.6.13 16:40
@erinv píše:
@Aot ano ano.. plánuj a raduj se.. udělej si pro sebe každej den nějakou drobnost.. :pankac: :pankac: :pankac: když jsem tu podobně slzela před Vánocema.. tak mi tu někdo napsal, že to není na slzy, ale na pořádnou oslavu.. :mrgreen:

:lol: martin chce, abych s nema jela na vikend do hor, abych se netrapila doma. Popremyslim o tom. Jede se dnes odpoledne :think:

• načítám...
1823
14.6.13 16:40
@Aot píše: :lol: martin chce, abych s nema jela na vikend do hor, abych se netrapila doma. Popremyslim o tom. Jede se dnes odpoledne :think:

JEĎ!!!

• načítám...
300
14.6.13 16:42

@Aot určitě jeď

• načítám...
Aot
149
14.6.13 16:43
@erinv píše:
@Aot ano ano.. plánuj a raduj se.. udělej si pro sebe každej den nějakou drobnost.. :pankac: :pankac: :pankac: když jsem tu podobně slzela před Vánocema.. tak mi tu někdo napsal, že to není na slzy, ale na pořádnou oslavu.. :mrgreen:

:lol: martin chce, abych s nema jela na vikend do hor, abych se netrapila doma. Popremyslim o tom. Jede se dnes odpoledne :think:

Pardon, vlozilo semto 2× :)

Příspěvek upraven 14.06.13 v 16:45

• načítám...
6569
14.6.13 16:44

Aot, super, jeď!!!

• načítám...
31

Super, hned je pro co žít. Kočičku, mazlíčka do postýlky a všechno co jsi ty chtěla a on by to nedovolil :potlesk: Co alespoň nějaký výlet po Kanadě s Martinem, třeba by tě mohl s někým seznámit, měla bys kámoše. Počkej až přestaneš plakat, tak začneš znovu žííííít. Ten pocit, že se znovu můžeš svobodně radovat a neohlížet se na něčí absurdní požadavky, to bude paráda. :D

• načítám...
7576

:dance: mam z tebe radost…nezapomnela jsi, jaky to je se na neco tesit a delat si radost, jen tak dal, zvladnes to :hug:

@Aot píše:
Prvni zacnu hledat nejake bydleni, pekne si ho zaridim a poridim si kocicku a nebo pejska. 8) To me ted hodne povzbuzuje.
  • načítám...
31
14.6.13 16:45

Jé tak ty jsi mě předběhla. Paráda

• načítám...
7576

UZ MAS SBALENO??? :lol:

@Aot píše: :lol: martin chce, abych s nema jela na vikend do hor, abych se netrapila doma. Popremyslim o tom. Jede se dnes odpoledne :think:

Příspěvek upraven 14.06.13 v 16:46

• načítám...
6942

Víkendový výlet ANO, hledání nového bydlení a pořízení pejska nebo kočičky ANO, kontaktování nějaké té help linky taky ANO, to všechno Ti pomůže :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová