Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vikend je vybornej napad, vycisti se ti hlava, budes mezi lidma (po jaky dobe, vlastne, kdyz nepocitas praci?!
)a urcite ti to doda silu a energii na dalsi kroky ![]()
@Aot píše:martin chce, abych s nema jela na vikend do hor, abych se netrapila doma. Popremyslim o tom. Jede se dnes odpoledne
Určitě jeď, já jsem po rozchodu sbalila malou, mamku a synovce a vyrazila na týden taky na hory…paráda ![]()
Příspěvek upraven 14.06.13 v 16:50
@Aot píše:
Tak fakt mem jet?ja to odmitla, ale kdyz rikate
jed!
a koupe kocky je super napad! to bude dobra naplast na dusi
ted se jed odreagovat a po vikendu zacni hledat bydleni ![]()
Jed a nepřemýšlej.
. nebudeš mít čas no něčem přemýšlet a aspon na chvilku zapomeneš na starosti. prostě jed
@Mirii proc proboha kupovat? utulky jsou plne vsude. budete si navzajem vdecni:)
Aot, jeď. Je mi jasné, že se Ti teď asi nechce, nejraději bys byla zalezlá pod dekou a truchlila. Chápu to, ale takový víkend v horách k načerpání sil je k nezaplacení. Fakt jestli je to možné, jeď a to i kdyby se Ti moc nechtělo ![]()
@Aot píše:martin chce, abych s nema jela na vikend do hor, abych se netrapila doma. Popremyslim o tom. Jede se dnes odpoledne
Určitě běž, perfektně se zabavíš
![]()
@Aot Jeď, jeď, jeď!!! Vůbec o tom nepřemýšlej
Jinak budeš celý víkend truchlit pod dekou a ještě litovat, žes nejela. Přijdeš na nové myšlenky, vyčistíš si hlavu ![]()
@Aot píše:
Tak fakt mem jet?ja to odmitla, ale kdyz rikate
Neblázni a val do hor
my ti tady budeme závidět ![]()
@Mirii uplne nepodstatny to neni, ale jak myslis. kocka nebo pes je urcite skvely napad. a aot ted uvidis, ze se jen tak neztrati.
@Aot jasně.. vono si mezi námi eště popláčeš dost..
takže každá příležitost se trochu rozptýlit je v tuto chvíli nad zlato.. ![]()
@Aot určitě jeď, nejhorší je teď zůstat sama s bůhví jakýma myšlenkama. Bude to super rozptýlení
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat