Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
54030
14.6.13 17:45
@káťa píše:
Aot, děláš mi radost, jsi třída :kytka:

A můžu ti něco poručit??? :mrgreen: Koukej jet!!!

Jinak maily nečti, ani na ně nereaguj, napdalo mě, že by si potom třeba mohl zjistit IP adresu, odkus jsi to posílala a najít kde bydlíš. Myslím, že pro ajťáka by to nebyl problém…
:idea: :hug: :potlesk:
  • načítám...
54030
14.6.13 17:48

Holky, jste úžasné :srdce: smekám, jak dokážete Aot poradit a podržet ji :andel: :hug:

• načítám...
JedenTypan
14.6.13 17:49

Ja si ani nemyslim, ze je divnej v tom, ze chce ovladat druhy. To je v lidsky povaze, spousta zen i muzu chce mit ve vztahu navrh. Ale spis jak je nejistej a chtel porad dokazovat lasku a je fixovany strasne na ni. A ze s nim nebyla rozumna rec.

• Upravit
26295
14.6.13 17:54
@káťa píše:
Aot, děláš mi radost, jsi třída :kytka:

A můžu ti něco poručit??? :mrgreen: Koukej jet!!!

Jinak maily nečti, ani na ně nereaguj, napdalo mě, že by si potom třeba mohl zjistit IP adresu, odkus jsi to posílala a najít kde bydlíš. Myslím, že pro ajťáka by to nebyl problém…

JJ, to už jsem tady psala, že IP adresa dohledat jde ;)

@Aot užij si víkend, aspoň se příjemně odreaguješ. :hug:

• načítám...
7006
14.6.13 17:58
@JedenTypan píše:
Ja si ani nemyslim, ze je divnej v tom, ze chce ovladat druhy. To je v lidsky povaze, spousta zen i muzu chce mit ve vztahu navrh. Ale spis jak je nejistej a chtel porad dokazovat lasku a je fixovany strasne na ni. A ze s nim nebyla rozumna rec.

To asi dost souvisi ne? Kdyby si byl jistej sam sebou tak nepotrebuje ovladat druhy. A taky myslim ze mit ve vztahu navrch a mit absolutni kontrolu nad partnerem jsou dve ruzny veci.

• načítám...
1291
14.6.13 18:05

Ten vikend je nejlepsi, co te ohlo potkat, holka :palec:
Ver, ze se ti povede kouknout se na veci svrchu a ziskat si nadhled a klobouk dolu pred Martinem, je fajn, ze te v tom nechce nechat se placat.

• načítám...
3168
14.6.13 18:05

Aot, je mi jasny ze je ti smutno a vselijak, ale udelala jsi to nejlepsi rozhodnuti. O vikendu prijdes na jiny myslenky, jen jed :-)

• načítám...
JedenTypan
14.6.13 18:08
@Kubula.K píše:
To asi dost souvisi ne? Kdyby si byl jistej sam sebou tak nepotrebuje ovladat druhy. A taky myslim ze mit ve vztahu navrch a mit absolutni kontrolu nad partnerem jsou dve ruzny veci.

No prave, ze neznal miru toho ovladani a mel pak i drsne prostredky. :mrgreen:

• Upravit
7576
14.6.13 18:28

Typane Typane :roll: jsi jenom chlap (v nejlepsim slova smyslu), tak nemuzes vedet nic o empatii, podpore a nemektani o necem, o cem nic nevis. Ale chapat vetu „kdyz o tom nic nevis, neplacej nesmysly“ bys mohl ;) Nebo jsem narocna? :think:

• načítám...
Ttee
14.6.13 19:15

Ahoj Aot, chtěla jsem jen napsat, že jsi to všechno zvládla fakt skvěle!!za tak krátkou dobu sis dokázala uvědomit vážnost situace a najít v sobe silu odejít ( což rozohdne nebylo snadný) a bojovat sama za sebe! Moc ti držím palce!! Vikend na horách je super nápad;) moc si to užij;)

• Upravit
46867
14.6.13 19:18

@Aot Rozhodne jed a zkus si to uzit. Plakat muzes jak dojedes, to je taky potreba. :kytka:

• načítám...
532
14.6.13 20:40

@Aot Super, jsi hrdinka :potlesk: je tady spousta těch, co mají podobnou negativní zkušenost a radí ti dobře. Já sama bych přidávala jen teorii, tak to nemá smysl. Každopádne odjet na hory, je asi ten nejlepší krok, co teď můžeš udělat. Zůstat sama mezi 4 cizíma stěnama s nabaleným kufrem zavání průserem. Na truchlení budeš mít čas, neboj odžiješ si určitě vše, ale tipuju, že si připadáš jak po velký opici a trochu mimo a ještě vše nedocvaklo. Vypadnout pryč s partou lidí je nejlepší řešení. Martin je zlatej :pankac: drž se, spousta lidí tady za Louží na tebe myslí :hug:

• načítám...
Aot
149
15.6.13 02:54

Ahoj holky, prisla jsem se za vami rozloucit. Martin se trosku zpozdil, tak vyjedeme tak do dvaceti minut. Byla jsem dnes nandvou prohlidkach. Byly to pekne bytecky, ale ceny jsou opravdu hrozne.

Mluvila jsem jeste s mamcou. Marc ji zase volal. Mam pocit, ze je mamca na jeho strane, ze ji zmanipuloval, tak jako vzdycky me. Dneska mi rekla, ze jsem tvrdohlava 8o Ze je Marc tak hodny a ma o me starost. Nemohu se na ni uz obratit, mam pocit, ze se me snazi presvedcit, ze neni tak spatny?! Mozna proto, ze ji taka 20 let zahybal a mlatil ji, tak mensi zlo je pro ni prijatelne?

Porad mi vrta hlavou, co asi Marc dela. Neverim, ze sedi s rukama v kline a ceka. Uz mam zas predstavy, jak si najal detektiva a ten me brzy najde. Jsem asi blazen. Treba me opravdu nehleda. Kdo vi, vubec neo neznam, ale jeste nedavno jsem myslela, ze ano.

Tak jsem se zase rozepsala. Vzdycky jsem prijdu, vse co se mi honi hlavou napisu a hned je mi lepe. Tak snad vas tim neotravuju. Prirostly jste mi k :srdce:.

Nante horske chate by mela byt wifi, tak se pripojim, kdyz to pujde.

Chodi sem jeste neregistrovana Magnifique? Dlouho jsem ji tu nevidela. :think:

Mejte se krasne a uzijte si vikend. :hug:

A holky, co je lepsi, pejsek nebo kocicka? Nemohu se rozhodnout.

Ahojte :hug: :hug:

• načítám...
54030
15.6.13 03:49

Aot jestli chceš, napiš mi do SZ kontakt na tvoji maminku a napíšu jí. Jsem pro ni nezaujatá strana. Bohužel sama hodně vytrpěla a má to v sobě špatně nastavené :? :zed:
Měli jsme pejska :srdce: i kočičky :srdce:, ty máme teď 4 :srdce: :mrgreen: S pejskem je to opravdu jiné. Je na tobě úplně závislý, musíš ho venčit, jinak se bude trápit, že nemůže jít ven na záchod. Na druhou stranu ho můžeš vzít v podstatě kamkoliv s sebou. Rozhodně ho nemůžeš nechat doma samotného od rána do večera. Tohle ti s kočičkou, která chodí na záchod doma odpadne. Je méně závislá na tvojí přítomnosti. Máme kočky domácí, darované a jednoho kocoura mainské mývalí, kterého jsme si koupili. Ten mainský chlupáč je strašně společenský (i teď u mě leží a spí :srdce: :mrgreen: ), je strašně zvědavej a do všeho se zapojuje, všude se plete pod nohama :mrgreen: sám příjde a natáhne se do náruče. Všechny naše kočky jsou umazlené a komunikativní. Ale třeba teď, spí někde zalezlí a nevím kde :mrgreen: někde po baráku :mrgreen:, ten mainský leží přímo u mě, na vedlejší židli. Na dovolenou si s sebou v pohodě vezmeš pejska, náš s námi jezdil i k moři, kočky s námi nejezdí, v té době u nás bydlí rodiče a starají se o ně. Jsou i hotely pro zvířátka, zatím jsme je nevyužili. Záleží na tobě, co je ti bližší. Do postele se ti nastěhuje kočička i pejsek :mrgreen: :srdce: :hug: užij si víkend a drž se :srdce: :hug:

• načítám...
3174
15.6.13 06:12

@Aot gratuluju k prvnímu kroku :potlesk: vždycky když začneš pociťovat pochybnosti nebo snad lítost, opakuj si: ztracená kočka, zlomené hůlky, rozbitá sklenička, nutnost ukazovat telefon, jeho vztek, zlost, sama v ložnici.. atd. atd. myslím, že tě to brzy vrátí zpátky do reality

Se zvířátkem radím ještě počkat, než budeš mít stálejší bydlení.. ani pro zvíře není jednoduché stěhování, taky si zvyká a pak se musí vyrovnávat se změnami..jinak obecně platí, že pes je fixován na člověka, se kterým žije, kočka na místo, kde žije… teoreticky je tedy stěhování a změny snazší pro psa, když jde s člověkem, kterého zná.. ale i tak bych počkala, až budeš mít nějaké svoje doma a do tohoto domova bych až potom přivedla zvíře.. anebo si zatím pořiď něco malého, třeba křečka :D

Užij si víkend, odpočívej a mysli na hezkou budoucnost :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová