Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2853
17.6.13 13:02

@poučená No já myslím, že si Aot to nové bydlení najde brzy, usuzuji podle toho, že i od Marca se odpoutala brzy, je šikulka, takže zvířátko bude mít určo co nevidět :D

• načítám...
2493
17.6.13 13:04
@Aot píše:
Ahoj devcatka, hlasi se vam jedna zdeptana zenska. Mne je tak na nic. Porad brecim. Ne jen kvuli Marcovi, ale celkove. Vsechny moje plany na rodinu, deti, spokojeny zivot s milujicim partnerem, vse je pryc a ja zas zacinam od znova. Uz bych tak chtela miminko, mam na to vek. A zas budu sama a zacinat od znova a cekat. Omlouvam se, ze se tak lituju, strasne to na me padlo. :( :,( :,(

Zas se vetřu… ;-)
Nelituj se, @Aot, anebo jo, ale jen chvilinku a pak šup dál! Plány jsou jen vzdušné zámky, neplánuj nic a nech se jen příjemně překvapovat.
Potkala jsem svého milujícího partnera skoro přesně před 3 lety; k tomu i malého „chlapa“ navíc a teď jsme už čtyři. Takže mám najednou chlapy 3 a je nám moc fajn. Já měla práci jako svůj život, na chlapy nic moc štěstí a moje hlava furt něco řešila. Jenže pak se naskytnul ON a bylo jasno, že dál budeme MY.
Trvalo mi to asi 10 let a těch chlapů, co jsem na cestě potkala…no, bylo jich až dost, většina z nich bylo rande dvě a šlus. A je mi prosím letos 38.
Všecko má svůj čas! Věř si.

• načítám...
2499
17.6.13 13:27
  • načítám...
46867
17.6.13 13:27
@mismurka píše:
@poučená No já myslím, že si Aot to nové bydlení najde brzy, usuzuji podle toho, že i od Marca se odpoutala brzy, je šikulka, takže zvířátko bude mít určo co nevidět :D
:mrgreen:
  • načítám...
7006
17.6.13 13:47

Nekde jsem cetla doporuceni pro lidi v tehle situaci - vyhradit si cas na litovani sama sebe, treba hodinu denne, a pak se do toho fakt oprit - mluvit, kricet, mlatit do polstare, psat seznamy krivd a podlosti partnera..
A pak po hodine skoncit a pak zase az druhy den. Prislo mi to jako vtipnej napad. Da tomu litovani nejaky hranice. :palec:

• načítám...
7006
17.6.13 13:48

A muze to bejt cokoliv - litovani, smutneni, vztek, rozebirani situace atd.

• načítám...
2499
17.6.13 13:58
@Kubula.K píše:
A muze to bejt cokoliv - litovani, smutneni, vztek, rozebirani situace atd.
:pankac: jo jo, mohu to potvrdit. Všechno v mysli běží, všechny ty vzpomínky a zavřené emoce, které si člověk v útisku, ani v boji, ani v útěku nemůže dovolit. Protože tam nasazuje své síly a s nimi i emoce jinak. A pak se uvnitř duše všechno povolí, napětí uvolní a začne to. Je to strašně těžké to přežít. Ale je nutné to ze sebe vyndat ven :! A pak přijde úleva, pochopení a život může jít zlehka :) No, však jí tady pomůžeme :) Když bude chtít.
  • načítám...
7576
17.6.13 14:21

Vtipny a ucinny :potlesk:
Na terapii se doporucuje inspirovat se napriklad scenou z filnu „Roman pro zeny“ jak tam Laura breci a breci a pak litost prevede na aktivni vztek a picha nuztickama do fotky na nastence a jeci „ten hajzl, ten hajzl, ten haaaajzllllll“ :pankac: Nebo kdo aktivne sportuje, vybije se vyborne pohybem (muj pripad, me tenkrat moc pomohlo, ze jsem hodne aktivni sportovec).

@Kubula.K píše:
Nekde jsem cetla doporuceni pro lidi v tehle situaci - vyhradit si cas na litovani sama sebe, treba hodinu denne, a pak se do toho fakt oprit - mluvit, kricet, mlatit do polstare, psat seznamy krivd a podlosti partnera..
A pak po hodine skoncit a pak zase az druhy den. Prislo mi to jako vtipnej napad. Da tomu litovani nejaky hranice. :palec:
  • načítám...
6942
17.6.13 14:30

@Háta_x Mně po rozchodu (normálním, žádný psychopat) hodně pomáhalo číst právě o týraných ženách, domácím násilí - jakože jsem si uvědomila, že se mi děje prd, že jsou na tom lidi mnohem hůř… a bývalému pomáhal florbal 7× do týdne.

• načítám...
sophinka1
17.6.13 14:44

Jeste se aot neozvala?

• Upravit
5199
17.6.13 15:27

Neozvala, už mi to taky přijde divný, nehledě na časovej posun. Tohle se teda nedělá, takhle nás napínat. :mrgreen: Doufám, že je v pořádku a že je to dobrý znamení. :palec:

• načítám...
8937
17.6.13 15:32

Taky netrpelive cekam, kdy se Aot ozve. Snad je v poradku

• načítám...
Aot
149
17.6.13 15:52

Ahoj děvčátka :hug: :hug: :hug:

Jak se mate? Ja jsem si hory moc uzila. Mela jsem „zakaz“ internetu. Tak vam pisu az ted. Nezlobte se. Jdu na skok do prace, musim tam neco vyridit. A jdu dle vasich rad se objednat ke kadernikovi :)

Jinak hory byly super, ale na Marca jsem myslela, co asi dela, jak se ma. Znate to. :zed: Navic porad kontaktuje mamcu, hraje ji na city. Ale verim ji, ze neprozradi kde jsem, ani moje cislo. Jen Marc na ni zkousi reci, jak se zmeni a tak, ze udelal chybu. Verila bych mu to i ja, nebyt tady vy.

Zatim se mejte krasne a uzivejte tepla u vas. :hug: :hug:

• načítám...
26295
17.6.13 15:55

@Aot to je dobře, že sis hory užila :palec: Dávej na sebe pozor :hug:

• načítám...
46867
17.6.13 15:55

@Aot uzij si dnesek :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie