Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17.6.13 15:55

@Aot

jé ahoj, že jsi se ozvala, ty jedna…Nesmíš si ani náznakem připustit, že by se opravdu mohl změnit, možná by na chvíli změnil chování, ale pak by udeřil ještě razantněji ve svémkonání, sama víš, je tady těch příběhů mraky, že tomu tak téměř vždy je, ne-li úplně vždy. Nenech se zviklat, měj se hezky a piš piš piš, nebo tě sní myš :hug:

• načítám...
5342
17.6.13 15:56

@Aot ahoj kocko, moc hezky se ctes…jsi optimisticka., uzasna, super. Uzij si kadernika :hug:

• načítám...
6942
17.6.13 16:00

@Aot Ještě že jsi jela ;) A zakázaný internet náhodou schvaluju, aspoň sis odfrkla :palec: Kadeřník bude taky fajn a Marc… klasika, no :pocitac: Užívej si svůj „nový“ svobodný život, bude líp :kytka:

• načítám...
sophinka1
17.6.13 16:06

@Aot hory,kadernik skoro zacinam zavidet. Jeste masaz :mrgreen:

• Upravit
8911
17.6.13 16:15

@Aot Zníš úžasně silně, optimisticky a odpočatě! A to je super. :palec: Pamatuj si tento pocit až dojde ke konfrontaci s Marcem, kdy budeš přímo vystavena jeho omluvám, naléhání a jiné manipulaci. :? Protože takhle skvěle se můžeš cítit i ve vztahu! Budoucím, jiném, lepším… :srdce: Rozhodně ne s Marcem. 8)

• načítám...
24603
17.6.13 16:31

Paráda že ses bavil a kadeřníka schvaluji, konečně uděláš aj něco pro sebe :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
1291
17.6.13 18:38

Tak sem dve stranky preskocila, jak sem hledala, kdy napise Aot :mrgreen: mozna casem, az bude chvilka, doctu… jsem rada, ze hory byly fajne, novy uces je bezva, doufam, ze se budes sobe libit :srdce: mamca to casem pochopi, zvlast, kdyz ji budes porad opakovat, ze je to definitivni, neboj.
Preju, at ti de prace od ruky a mas krasnej den :hug:

• načítám...
2853
17.6.13 18:38

@Aot Já si to s tím internetem myslela :mrgreen: a udělalas dobře :kytka:
Zníš krásně odpočatě :palec:

• načítám...
8937
17.6.13 18:40

Super, ze sis vikend v horach uzila a kadernik bude jiste take parada. Nekde jsem cetla, ze kdyz se v zivote zeny neco zasadniho zmeni, tak zmeni i uces, takze jen do toho :-)

• načítám...
7576
17.6.13 20:26

Aot, jsem moc rada zes v poradku :kytka: jak to tak ctu, prosim te zkontaktuj nejakou pomoc :kytka: mamka a jeji vztah s otcem, ve kterem jsi zila, jsou tve velmi velmi slabe clanky! Postarej se o sebe, o pomoc pro tebe, at se nevratis :hug:

@Aot píše: … ale na Marca jsem myslela, co asi dela, jak se ma. Znate to. :zed: Navic porad kontaktuje mamcu, hraje ji na city. Ale verim ji, ze neprozradi kde jsem, ani moje cislo. Jen Marc na ni zkousi reci, jak se zmeni a tak, ze udelal chybu. Verila bych mu to i ja, nebyt tady vy.
  • načítám...
6311
17.6.13 21:56

Dospely clovek sa podla mna nezmeni, maximalne po velmi intenzivnej liecbe. Urcite by som takym slubom neverila.

Super, ze mas kamarata a pracu, ja by som si obstarala aj to zvieratko. :hug:
Tesim sa, ze zatial nemas ziadne stresy s tym, ze by Ta Marc prenasledoval, snad to ani nepride. A Tvoja mamina by snad mohla verit viac vlastnej dcere nez cudziemu cloveku.

• načítám...
Aot
149
18.6.13 11:58

Ahoj holky,

Nemuzu spat, tak nakukuju. Byla jsemm vcera v praci a bylo to divne. Mluvila jsem se sefem, a ten rikal, ze bych se mela dat dohromady a vzit si dovcu, nez se vsechno vyresi. :think: Rekla jsem mu, ze bych ted radeji pracovala, ale on nechce najednou. Tak premyslim, ze poletim domu..na par dni? Co myslite? :nevim: Jdu zkusit spat, jsou teprve ctyri. :hug: :hug: Rano sem juknu.

• načítám...
5162
18.6.13 12:03

@Aot já bych se podívala domů a mamince to pěkně v klidu vysvětlila co se děje

• načítám...
sophinka1
18.6.13 12:05
@Aot píše:
Ahoj holky,Nemuzu spat, tak nakukuju. Byla jsemm vcera v praci a bylo to divne. Mluvila jsem se sefem, a ten rikal, ze bych se mela dat dohromady a vzit si dovcu, nez se vsechno vyresi. :think: Rekla jsem mu, ze bych ted radeji pracovala, ale on nechce najednou. Tak premyslim, ze poletim domu..na par dni? Co myslite? :nevim: Jdu zkusit spat, jsou teprve ctyri. :hug: :hug: Rano sem juknu.

Takze ho asi markc otraboval? Nezeptala ses primo? Volala jsi na nejakou tu organizaci?

• Upravit
10959
18.6.13 12:10

@Aot no, doufám, že tě Marc nebude tajně doma čekat v česku :roll: bacha na to :cert: já myslím, že on tvého šéfa zpracoval, nebo mu vyhrožoval :P tomu věř! já myslím že už s ním ani s tebou nechce mít nic společného :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová