Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6388
8.6.13 14:16
@Magnifique píše:
Pročetla jsem celou diskuzi a musím uznat, že mám velice smutné pocity. V první řadě je fakt, že zůstat je riziko, zavánějící dost nepříjemným koncem. Skutečně bych si zajistila mimo domov: pas, hotovost a nový mobil s novou simkou. Nikoho bych nekontaktovala, respektive ne rodiče, které umí on za Tvými zády zkontaktovat například v době letu do Čech. Spíš bych skutečně zavolala, anebo napsala někomu, kdo by věděl, že v případě, že v tolik a v tolik nebudu na letišti v Čechách je něco špatně a bude kontaktovat policii a rodiče - kamarádka, spolužák, sousedka, kdokoliv. Skutečně bych nebalila super kufry, ale vytratit se jen s tím nejnutnějším, tak, aby netušil, že jsi se odstěhovala, ale nabyl dojmu, že jsi se třeba jen někde zdržela. Nevím jestli tato varianta existuje: ale dá se udělat duplikace pasu tak, aby nevěděl, že odjíždíš na duplikát a originál mu nechat? Tím bych i předešla tomu, že by sám od sebe volal rodičům. Přece by se neudal, že je něco špatně. Zmátlo by ho to tom směru, že by nemusel HNED nutně přijít na to, že jsi za hranicemi. Pokud by jim ale náhodou volal, neřekla bych jim co se děje jen proto, že oni ze starosti o Tebe by to jeho telefonátu mohli udělat chybu a nevědomky mu to v hovoru říci. Bohužel budeš muset na Kanadu zapomenout díky tomu, že se rozloučíš v práci. Ale teď je ještě otázkou, když Ti ji zajistil on, jaké tam on má konexe? Není to tak, že si nechá zjišťovat od kdy do kdy tam jsi, v kolik chodíš na oběd atp, když mu vycházejí náhody a on Tě párkrát na obědě zastihl? Protože pokud ano, nesmí na Tobě nikdo nic zpozorovat! A asi nebudeš moci běžně ukončit smlouvu, nebo dát předem výpověď. Nejslabší Tvoje srdíčko bude v momentě, kdy budeš vidět na displayi mobilu jeho volání. Proto tu simku neber s sebou. Musíš také uvažovat o tom, že existujeme v době moderních technologií a tak se skutečně dá najít telefon se simkou kdekoliv. A bohužel i IP adrea prozradí na go-gle mailu, z jakého místa byl otevřen. Je to nepříjemné, ale skutečné. Pod nátlakem, který spustí se v Tobě bude snažit vyvolat citové emoce a ty se budeš díky svému svědomí, cítit špatně a můžeš si napáchat strašné zlo, protože mysl má sílu všechnu bolest a smutek omlouvat a zapomínat. Uvědom si, že pro něj není problém sednout do letadla a přijít za Tebou, sehrát drama a s elegancí jemu vlastní, Tě nalákat zpět do Kanady. Rodiče to budou brát, jako, že jsi hloupá a šlapeš si po štěstí a on na to vsadí. Až budeš v Čechách, vše rodičům řekni. Netnám je, ale snad to přijmou a pochopí… Držím pěstičky. :hug:

Když to udělá aby to vypadalo, že se jen někde zdržela, tak po ní pak vyhlásí pátrání :D

• načítám...
782
8.6.13 14:20

@káťa tak to je fakt masakr :-(

@Gladys píše:
@Aot já to tak čtu a popravdě mám jedinou radu, bafni pas, prachy, mobil, pokud máš nějaké cennosti, tak ty, sedni na nejbližší letadlo do Čech a co bude následovat řeš až potom. Já už bych se ho bála, hodně. :|

Naprosto souhlasim, neni nač čekat :-)

• načítám...
Aot
149
8.6.13 14:23

Ahoj holky, tak jsem na prijmu. Marc sel behat a pak jde plavat a do sauny, tak mam dve hodinky pro sebe. Nikdy jsem nebyla tak rada, jako ted. Celou noc jsem nemohla dospat, az bude rano a pujde na svuj pravidelny trenink. Vecer probehl v poradku, kdyz uz jsme lezeli, tak jsem mimodek zacala povidat o rodine, jak se mi styska, a ze mi chybi. Nebylo mu to vubec po chuti, zacal mi povidat, proc mi chybi rodina, kdyz mam jeho. Zacal na me dokonce vytahovat veci, ktere jsem se mu sverila, co me mrzelo na moji sestre, kdyz se treba na me vykaslala a tak. Rikal, ze me ani nema rada, kdyz se takto ke me chova, ze on by se na me nikdy nevykaslal. Pusinkoval me a tutununu. Myslim, ze me ma prectenou, protoze se me ptal, co to se mnou je v posledni dobe. Nakonec jsem mu navrhla, jestli bychom nemohli jeden vikend navstivit jeho bratra a rodinu. Ziji 300km od nas, videla jsem je za dva roky jednou! Zase se me ptal, co me to napadlo, a ze se s bratrem pry pohadali. Nic takoveho nevim :nevim: Podle me mi lze, ze se moc nestykaji, to vim, volaji si na Vanoce a narozeniny. Premyslela jsem, ze bych mu zavolala sama? Zeptala se, co se stalo? Marc se o tom se mnou bavit nechce. Pripadam si jak detektiv. Najednou mi prijde vse podezrele, hledam zatim hned nejake jine veci. :zed:

Jinak, praci mi sehnal on, zna se s mojim sefem, takze tam nehrozi jakekoli zazemi. Jsou spoluzaci z vysoke. Svuj pas mam, penize mame spolecny ucet, mam svou kartu, nikdy mi nedal znat, ze by nejak kontroloval, kolik z uctu vyberu nebo tak neco. Jeste podotykam, ze Marc vi, kde v Cechach bydlim, byli jsme u nasich na Vanoce. :think: No, doufam, se z neho nevyklube nejaky psychopat, to prece je jen ve filmech a zpravach :nevim:

Uz to vidim, ze prijde z treninku, tak mi donese snidani a budu zas na vazkach. Holky, jestli tady nektera jste, napiste mi prosim, zda se mam smirovat v jeho pracovne a zavolat tomu bratrovi. Nemam moc casu, 2 az tri hodky, co bude pryc. Jo a ieste jedna vec, kdyz jsme mluvili o moji sestre, tak on potom sel jeste na toaletu, a prisahala bych, ze jsem zaslechla neco jako fucking bitch, ze si mumlal. Kdyz prisel, tak jsem mu rikala, co rikal, ze jsem nerozumnela, a on ze nic, ze vubec nic. Bud mam slysiny, nebo nevim. Nechi ho moc provokovat, ale toto ie strasny stav. Dobry pocit z toho nemam. 8o Je to jak na houpacce, ale zacinam mit strach.

• načítám...
sophinka1
8.6.13 14:27

@Aot ne nevolej mu. Nedělej nic co by ho mohlo rozhodit, a začni jen v sobě hledat co ti vadí a co na něm miluješ. A pak si zkus představit jestli a jak by ti ty věci vadili za pár let. A co dítě, jak by ho nesl? řekni mi protože to mě zarazilo úplně nejvíc, řekneš mu někdy dnes sex ne miláčku nemám chuť? a když to uděláš co se děje?

• Upravit
6381
8.6.13 14:27

@Aot bratrovi bych nevolala, ale pracovnu bych prošmejdila :oops:

• načítám...
6942
8.6.13 14:29

Psychopat se z něho vyklubat nemůže, protože už psychopat je :zed: A nepřijde mi jako dobrý nápad volat tomu bratrovi :nevim:
Tobě nevadí, že šel běhat a plavat a do sauny a ty nemůžeš nikam? 8o Holka, tady opravdu není na co čekat…

• načítám...
6942
8.6.13 14:30

@Timinka Když mu řekne že nemá chuť na sex, tak to pro něho bude znamenat jediné - že už ho měla někde jinde…

• načítám...
6388
8.6.13 14:31
@Purelily píše:
@Aot bratrovi bych nevolala, ale pracovnu bych prošmejdila :oops:
:palec:
Raději nevolej, mohl by ho hned kontaktovat nazpět..
Jinak je to vychcánek, to se ale musí nechat :cert:
  • načítám...
643
8.6.13 14:32

@Aot k tvému poslednímu příspěvku a vzhledem k tomu, že jsem vše četla, bych se na prohledávání pracovny vykašlala, stejně tak jako na kontaktování Marcova bratra. Ten o žádné hádce stejně nic neví (nestala se) a pokud o „stavu“ tvého přítele nic neví, mohl by ho, byť i nevinně, informovat.

Být tebou se opravdu spíš připravuji na úprk z Kanady. Nejsem žádná hysterka, ale ty zlomené hůlky a tvoje poznámka o tom, že by musel určitě následovat sex dokazující lásku jsou více než varovné.

Držím ti, a to zcela upřímně, palce.

• načítám...
2853
8.6.13 14:37

@Aot Jeho bratra bych raději nekontaktovala, ale po pracovně bych se asi mírně rozhlédla.
A kdyby sis chtěla jít zaběhat, zaplavat a zasaunovat Ty bez něj, tak by Tě nechal?

• načítám...
Aot
149
@Timinka píše:
@Aot ne nevolej mu. Nedělej nic co by ho mohlo rozhodit, a začni jen v sobě hledat co ti vadí a co na něm miluješ. A pak si zkus představit jestli a jak by ti ty věci vadili za pár let. A co dítě, jak by ho nesl? řekni mi protože to mě zarazilo úplně nejvíc, řekneš mu někdy dnes sex ne miláčku nemám chuť? a když to uděláš co se děje?

No, deti zatim nechce, chce e zatim pro sebe. Ale ja bych uz docela deti chtela. Bude mi 29. Milovani jsem mu parkrat odmitla, kdyz mi bylo opravdu treba zle, tak nadseny nebyl, musela jsem ho presvedcit, ze to neni tim, ze by me prestal pritahovat. :roll: Pak byl klid. Ale nedokazu si predstavit treba tyden bez sexu a samozrejme v zadnem pripade nesmi vedet, ze si obcas „pomohi“ i sama. To by byl vyslech. Jdu smejdit do pracovny. :roll:

• načítám...
364

Drž se, co ti radíme. Do pracovny bych zatím nešla, než bych si zkontrolovala, jestli tam není kamera. a vůbec, fakt, jestli tam nemáš kamery. Také buď opatrná při prohledávaní, nevíš, jestli někde nejsou fakt kamery. Uteč. Nějak vymysli jak a kdy vybrat nějaké peníze, pas si hodně schovej a vystřel od něj. Co bude pak…se uvidí a bude se to pak řešit. Myslim moc na tebe a držím ti pěstě. Piš jak budeš moci, furt sem chodím nahlížet.

• načítám...
1823
8.6.13 14:38

Byt tebou, tak zavolam na ambasadu, popisu jim situaci, aby o tobe nekdo vedel, po nicem nepatram, koupim letenku a valim dom.. doma to same nahlas na policii.. a pokud te bude obtezovat, tak mu rekni, ze o vsem vi urady a ze to budes resit.. ale udelej to hned, nez zacne mit podezreni a rupne mu v kouli.. treba az najde tuto diskusi.. a prelozi si na googlu obsah..

• načítám...
22590
8.6.13 14:39

@Aot nevolat, neprohledavat.Kdyz mate spolecny ucet jak si chces treba koupit letenku? Jezdi nekdy na sluzebni cesty?

• načítám...
sophinka1
8.6.13 14:39

@Aot takže na tom vidíš, že nejsi až tak svobodná jak jsi ze začátku psala. A ani nerozhoduješ o důležitých věcech. Je to jen zdání.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová