Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24603
7.6.13 18:30
@jajda32 píše:
O to vůbec nejde, že by jí říkal příliš často že ji miluje, to bychom to neřešily ;-)
Já si s mužem taky píšu nebo volám několikrát denně, protože oba chceme. ale výslechy a hlídání, to je něco úplně jinýho!!

myslím že anonym nečetl všechno.

• načítám...
2401
7.6.13 18:31

A taky je trochu rozdil, jestli ja sama svobodne nekomu rikam, ze ho miluju (treba tisickrat denne) a nebo jestli me k tomu nekdo nuti nasilim v nenormalnich situacich.

• načítám...
544
7.6.13 18:38

Mila zakladatelko, necetla jsem uplne vsechny komentare, ale jako holky tady ti rikam take ze to neni laska. Hlavne bud velice opatrna, protoze nikdy nevis co se takovemu cloveku muze zrodit v hlave.Je tebou uplne posedli a to opravdu laska neni. Drzim palecky at vsechno zvladnes.Drz se :kytka:

• načítám...
4430
7.6.13 18:40

V podstatě všechno jednání je za URČITÝCH okolností a v jisté MÍŘE normální. Já si taky sem tam ořežu fotku :mrgreen: Když se mi prostě líbí jako rodinná a je tam ještě nějaký kamarád…tak jo, nechám si ji..ale jako rodinnou ji oříznu. Takhle mám pár fotek oříznuto i když jsme spolu chodili..chtěla jsem tam mít jen nás dva, ale to je prostě něco jiného. Nebo přepadnutí při obědě v práci..jo, taky se mi to stalo a bylo to romantický…Zeptání se: miluješ mě, viď? Proč ne? I sebevědomý chlap, když to dlouho neslyší, může se zeptat…proč by ne..chce to prostě zrovna v tu chvilku říct (když je to jednou za půl roku ;) )
Ale tohle už je fakt nemoc…

• načítám...
4430
7.6.13 18:41

Kromě kontroly mobilu…to mi teda fakt přijde ujetý. A kde není důvěra, tam nemůže fungovat dobrý a zdravý vztah…

• načítám...
2853
7.6.13 18:42

Zakladatelko, stále na tvou situaci myslim a docela mám o Tebe strach. Až zase budeš moct, dej nám prosím o sobě vědět.

• načítám...
10959
7.6.13 18:52
@Anonymní píše:
Ahoj,
take ziji s cizincem na stejnem kontinentu jako ty. Dokonce mame i podobny zpusob seznameni atd. :)
Musim uznat, ze jsem celkem prekvapena z nekterych komentaru - prchej atd. No ja nevim, ale myslim si, ze dokud nejste v manzelsti, jen spolu, chodite' a nedochazi k fyzickemu nasili - nikam bych neutikala, ale proklepavala si ho. Zkousela jeho reakce v ruznych situacich. Milujes ho a on tebe. Kazda laska ma jinou formu, zalezi, jak to vyhovuje obema. U tebe uz to trosku prekrocilo limit. Chapu ovsem, ze pro spoustu zen, ukazovat' sms, hlasit se casto na telefonu atd. je uz, nenormalnost'. Ja to tak ale nemam. Prijde mi to normalni, kdyz mi, ted uz manzel, ukaze, kdo mu pise a tak stejne i ja. Kdyz si nekolikrat behem dnes zatelefonujem a posleme zpravu, co zrovna delame. Vyhovuje mi to. Prijde mi obecne, podle mych zkusenosti i okoli, ze cizinci jsou kompletne rozdini ve forme vyznavani lasky, nez, nasinci'. A i okoli je na tom stejne. Kazdy si rika pred odtatnimi, I love you so much, you so beautiful'. V pulce vety se kamarad zadiva na svoji pritelkyni, prestane mluvit a rika, you are so cute honey, I love you so much'. Trvalo mi to dlouho, nez jsem si na to zde zvykla. Ale ted nejen ze jsem si zvykla, ale neumim si to bez toho predstavit. A sex? Ber to z pohledu preference. Treba zrovna sex v takoveto situaci ho rajcuje, nemusi to byt hned ve spojitosti s zarlivosti. Lide maji 100× horsi uchylky. A pokud se ti to neprici???
Takze, jediny aspekt, co stoji rozhodne za hlubsi zamysleni je otazka jeho reakce u kontaktu tebe & ostatnich muzu. Je jasne, ze tohle by mohlo delat obrovske problemy a psychicky te znicit. Zacala bych se na to soustredovat a resit to s nim. Nastoleni pravidel..Pokud si chces vice promluvit a tak, predat zkusenosti, klidne mi napis do zprav ;)

nezlob se, ale když ořezává fotky jen aby tam byli oni sami dva, tak to není normální :cert: tohle není normální láska :nevim: :zed:

• načítám...
Anonymní
7.6.13 18:57

Taky jsem žila v cizině…taky s takovým…
nenápadně ale jistě mě vmanipuloval tam, kde mě chtěl mít
Mluvit s chlapama???–co s nima máš???odkud ho znáš???
koukala jsem kolem sebe…to jsem asi byla v čechách prostitutka
jedna příhoda…v restauraci šel do auta pro cigerety, já zůstala, přišel číšník, minutový rozhovor…a pak doma celonoční debata o tom, proč se s ním bavím, odkud ho znám, co s ním mám…několik hodin v kuse…vždyt já tě miluju, ty to nechápeš???
ještě dneska když si na to vzpomenu mi je ouvej a už to bude 20 let
Po návratu do čech byl denně na telefonu–pevná linka v kteroukoliv denní či noční hodinu…hodinové monology kdy já vyvěsila sluchátko a slyšela, jaká jsem kurva, že si mě najde
A po asi roce opravdu přijel…s tím, jak mě miluje
Neeee opravdu takového ne…
 PZM

• Upravit
Anonymní
7.6.13 18:58

Jo fotky…
byl v průběhu našeho vztahu v čechách…
a co myslíš,,,tehdá ještě fotky albu a on mi je všechny „ostříhal“
a ve finále mi ukradl pas
 PZM

• Upravit
6388
7.6.13 19:25
@Aot píše:
Bála jsem se takovýc reakcí, protože je to opravdu skvělý chlap, nebýt této jediné chyby. Pořád si říkám, že nikdo není dokonalý a přece každý má nějaké chyby. A je příliš velká láska chyba? Samozřejmě jsem s ním o tom mluvila, ale vždy mi jen zařal vysvětlovat, proč mě miluje a tak dále. Nejsem psycholog, tak nevím, jak ho přečíst. :roll:

Tohle ale není láska :think:
Určitě má každý nějakou chybu…ale hlavně jde o to, co ty? Vyhovuje ti to?

• načítám...
10075
7.6.13 19:36

Ha mě muj byvaly osočil v rastauraci z toho, že vedle u stolu se o mě bavily dva muži, že jsem je oralně uspokojovala už byl opravdu na hlavu a misto rozhovoru z toho byl pěknej monokl a nalomená ruka :-O

• načítám...
6388
7.6.13 19:41

Zakladatelko, omluvám se jestli to tady už zaznělo, ale zkusila si ho někdy ´´odmítnout´´?At ukázat telefon, nebo dokazovat lásku okamžitým sexem…jestli ano, co se dělo potom?

• načítám...
7240
7.6.13 19:43

Jednoduchá rada - uteč. :roll:

• načítám...
5342
7.6.13 19:59

Jeste mne napada…@Kaťa mela dobry tip…rict to treba doktorovi…musi udrzet lekarske tajemstvi a ty budes mit kryta zada. Porad na tvou situaci musim muslet a beha mi mraz po zadech. Asi bych uz nezkousela zadne testovani jeho reakci, ale se vsi vaznosti bych se pripravila na tajny utek.

• načítám...
6638
7.6.13 20:08

@Aot svěř se rodině, pomůžou ti, tohle je velký průser!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová