Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2401
7.6.13 18:13

@Marika2 No to je docela dost pravdepodobny. Ja bych mela z takovyho cloveka sevreny pulky

• načítám...
Anonymní
7.6.13 18:15

Ahoj,
take ziji s cizincem na stejnem kontinentu jako ty. Dokonce mame i podobny zpusob seznameni atd. :)
Musim uznat, ze jsem celkem prekvapena z nekterych komentaru - prchej atd. No ja nevim, ale myslim si, ze dokud nejste v manzelsti, jen spolu, chodite' a nedochazi k fyzickemu nasili - nikam bych neutikala, ale proklepavala si ho. Zkousela jeho reakce v ruznych situacich. Milujes ho a on tebe. Kazda laska ma jinou formu, zalezi, jak to vyhovuje obema. U tebe uz to trosku prekrocilo limit. Chapu ovsem, ze pro spoustu zen, ukazovat' sms, hlasit se casto na telefonu atd. je uz, nenormalnost'. Ja to tak ale nemam. Prijde mi to normalni, kdyz mi, ted uz manzel, ukaze, kdo mu pise a tak stejne i ja. Kdyz si nekolikrat behem dnes zatelefonujem a posleme zpravu, co zrovna delame. Vyhovuje mi to. Prijde mi obecne, podle mych zkusenosti i okoli, ze cizinci jsou kompletne rozdini ve forme vyznavani lasky, nez, nasinci'. A i okoli je na tom stejne. Kazdy si rika pred odtatnimi, I love you so much, you so beautiful'. V pulce vety se kamarad zadiva na svoji pritelkyni, prestane mluvit a rika, you are so cute honey, I love you so much'. Trvalo mi to dlouho, nez jsem si na to zde zvykla. Ale ted nejen ze jsem si zvykla, ale neumim si to bez toho predstavit. A sex? Ber to z pohledu preference. Treba zrovna sex v takoveto situaci ho rajcuje, nemusi to byt hned ve spojitosti s zarlivosti. Lide maji 100× horsi uchylky. A pokud se ti to neprici???
Takze, jediny aspekt, co stoji rozhodne za hlubsi zamysleni je otazka jeho reakce u kontaktu tebe & ostatnich muzu. Je jasne, ze tohle by mohlo delat obrovske problemy a psychicky te znicit. Zacala bych se na to soustredovat a resit to s nim. Nastoleni pravidel..

Pokud si chces vice promluvit a tak, predat zkusenosti, klidne mi napis do zprav ;)

• Upravit
5166
7.6.13 18:16

Já bych teda začala řešit tajný odchod, odjez. schovat si pořádně pas, doklady, peníze a odjet tajně pryč…

• načítám...
237
7.6.13 18:18

@elluan Jasně,taky nechci strašit, jen jak to tak čtu, tak mi vyskakují v hlavě všelijaký scénáře…a stahuje se mi z toho žaludek. Doufám, že tak horké to nebude a moc jí přeju, ať to dobře dopadne.

• načítám...
4430
7.6.13 18:20
@Anonymní píše:
Ahoj,
take ziji s cizincem na stejnem kontinentu jako ty. Dokonce mame i podobny zpusob seznameni atd. :)
Musim uznat, ze jsem celkem prekvapena z nekterych komentaru - prchej atd. No ja nevim, ale myslim si, ze dokud nejste v manzelsti, jen spolu, chodite' a nedochazi k fyzickemu nasili - nikam bych neutikala, ale proklepavala si ho. Zkousela jeho reakce v ruznych situacich. Milujes ho a on tebe. Kazda laska ma jinou formu, zalezi, jak to vyhovuje obema. U tebe uz to trosku prekrocilo limit. Chapu ovsem, ze pro spoustu zen, ukazovat' sms, hlasit se casto na telefonu atd. je uz, nenormalnost'. Ja to tak ale nemam. Prijde mi to normalni, kdyz mi, ted uz manzel, ukaze, kdo mu pise a tak stejne i ja. Kdyz si nekolikrat behem dnes zatelefonujem a posleme zpravu, co zrovna delame. Vyhovuje mi to. Prijde mi obecne, podle mych zkusenosti i okoli, ze cizinci jsou kompletne rozdini ve forme vyznavani lasky, nez, nasinci'. A i okoli je na tom stejne. Kazdy si rika pred odtatnimi, I love you so much, you so beautiful'. V pulce vety se kamarad zadiva na svoji pritelkyni, prestane mluvit a rika, you are so cute honey, I love you so much'. Trvalo mi to dlouho, nez jsem si na to zde zvykla. Ale ted nejen ze jsem si zvykla, ale neumim si to bez toho predstavit. A sex? Ber to z pohledu preference. Treba zrovna sex v takoveto situaci ho rajcuje, nemusi to byt hned ve spojitosti s zarlivosti. Lide maji 100× horsi uchylky. A pokud se ti to neprici???
Takze, jediny aspekt, co stoji rozhodne za hlubsi zamysleni je otazka jeho reakce u kontaktu tebe & ostatnich muzu. Je jasne, ze tohle by mohlo delat obrovske problemy a psychicky te znicit. Zacala bych se na to soustredovat a resit to s nim. Nastoleni pravidel..Pokud si chces vice promluvit a tak, predat zkusenosti, klidne mi napis do zprav ;)
U tebe uz to trosku prekrocilo limit

Trošku?? Omezování styku s rodinou, ořezávání fotek, sledování do restaurací, kde obědvá v rámci práce, VYŽADOVÁNÍ kontroly mobilu? :think: Chápu rozdíl v mentalitách..např. časté říkání I love you, honey..ano, i to znám zze svého okolí…ale toto je něco jiného!!!

• načítám...
5166
7.6.13 18:22

@kabab ty píšeš o klasické lásce, vztahu..o normálním vztahu. Tohle není normální partnerský vztah, to teda promiň.

• načítám...
rokris
7.6.13 18:22
@kabab píše:
U tebe uz to trosku prekrocilo limitTrošku?? Omezování styku s rodinou, ořezávání fotek, sledování do restaurací, kde obědvá v rámci práce, VYŽADOVÁNÍ kontroly mobilu? :think: Chápu rozdíl v mentalitách..např. časté říkání I love you, honey..ano, i to znám zze svého okolí…ale toto je něco jiného!!!

Ano :palec:

• Upravit
káťa
7.6.13 18:24

Já se přiznám, že se takovýchto lidí bojím. Nevím, nějak instinktivně se mi hnusí a při prvních náznacích zdánlivé závislosti ze strany partnera jsem vždy automaticky brala kramle. A tohle je moc.
Zakladatelko, asi bych se někomu svěřila v místě bydliště, abys měla nějakou psychickou podporu. I třeba lékaři nebo někomu takovému, pokud nemáš fakt dobrou kámošku. A potom bych se tajně chystala na cestu domů. Ale fakt tajně, ničím ho nevyprovokovat a až pojede třeba na služebku, zmizet. Člověka nepředěláš…

• Upravit
4430
7.6.13 18:24
@elluan píše:
@kabab ty píšeš o klasické lásce, vztahu..o normálním vztahu. Tohle není normální partnerský vztah, to teda promiň.

To bylo asi mířeno někomu jinému, ne ;)? Já totiž s tebou souhlasím ;)

• načítám...
5166
7.6.13 18:25

To nepatřilo @kabab tobě :kytka:, to byla reakce na Anonim..

@elluan píše:
  • načítám...
2401
7.6.13 18:26
@Anonymní píše:
Ahoj,
Takze, jediny aspekt, co stoji rozhodne za hlubsi zamysleni je otazka jeho reakce u kontaktu tebe & ostatnich muzu. Je jasne, ze tohle by mohlo delat obrovske problemy a psychicky te znicit. Zacala bych se na to soustredovat a resit to s nim. Nastoleni pravidel..Pokud si chces vice promluvit a tak, predat zkusenosti, klidne mi napis do zprav ;)

Ano, jsou obecne spontannejsi, ale tohle je chory jednani. A je skoro jedno jestli jsou manzele nebo ne- cas je to na cem ted zavisi, protoze cim delsi dobu v tom bude zit, tim hur se ji bude rozpoznavat co je a co neni ok.

• načítám...
24603
7.6.13 18:26
@elluan píše:

O normální lásce psal ale anonym ne?

• načítám...
5166
7.6.13 18:28

@pannacotta jj,už jsme to uvedla do pořádku… ;)

• načítám...
3168
7.6.13 18:30
@Anonymní píše:
Ahoj,

O to vůbec nejde, že by jí říkal příliš často že ji miluje, to bychom to neřešily ;-)
Já si s mužem taky píšu nebo volám několikrát denně, protože oba chceme. ale výslechy a hlídání, to je něco úplně jinýho!!

• načítám...
24603
7.6.13 18:30
@elluan píše:
@pannacotta jj,už jsme to uvedla do pořádku… ;)

Jo, už jsem se dočetla :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová