Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7.6.13 15:52

Zakladatelko, ten muž tě nemiluje v tom smyslu, jak to vnímáš ty, on je nemocnej
a ty jsi jenom objekt jeho „zájmu“ - nemoci. Možná ti to připadá hloupé, ale tu pomoc potřebuješ proto, aby jsi si připustila to, že jednoho dne přijde první rána, vyhrožování fyzickou újmou a některé případy, podobné tvému, končí smrtí toho, kdo již nechtěl pokračovat v takovém svazku. Zkus ve svém případě víc zapojit rozum a racionalitu, namísto srdce. Zkus se oprostit od toho, co k němu cítíš a vezmi si jen to, jak se k tobě chová de facto. Nejsi jeho partnerkou, ale obětí, věř mi.

• načítám...
Aot
149
7.6.13 15:52

Holky děkuji moc. :hug: Za podporu a drsnější příspěvky a i odkazy. Byla jsem fakt slepá, nikdy mi to nepřišlo, protože jsem neměla co skrývat. Když si ale dávám věci do souvislosti, tak mi to všechno do sebe zapadá. Když se mi díval do tašky, zda tam mám učebnice, a dělal že hledá pero nebo kapesníčky, párkrát jsme se i „náhodně“ potkali na obědě, i když pracuje v jiné čtvrti než já. Vlastně jsem asi věděla, že to nebyla náhoda, ale neřešila jsem to, byla jsem ráda, že mě chtěl vidět. Buh ví, kolikrát mě kdy třeba sledoval. Budu víc ostražitá, všímat si maličkostí. Nadšená z toho nejsem, ale věřím, že vy všechny to vidíte z nezaujatéo pohledu a já trubka zamilovaná, si vykládám nemoc jako lásku. :zed: :zed: :roll:

• načítám...
24603
7.6.13 15:55

Doufám zakladatelko, že nás budeš nadále informovat, docela mě zajímá jak nakonec dopadneš :hug:

• načítám...
1817
7.6.13 15:55

@Aot Hlavně, pokud budeš plánovat odchod, se ho snaž nevyprovokovat, aby se ti něco nestalo, budu na tebe myslet, posílám ti sílu a odvahu, budeš jí potřebovat :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
1174
7.6.13 15:56

Tak to je docela citovej vyděrač. Jestli se ho nezbavíš, tak tě úplně vycucne. Ona není žárlivost jako žárlivost. Můj přítel na mne ze začátku našeho vztahu taky trochu žárlil a i já na něj a postupem času se to zlepšilo. Nyní, když se známe dokonale, je mezi námi důvěra. U vás to ale zřejmě k ničemu takovému nevede. Nehledě na to, že i když jsme na sebe s přítelem trochu žárlily, nikdy jsme nedělali tomu druhému takové scény. To je prostě nepřípustné. To zdravě uvažující člověk nedělá.

• načítám...
1174
7.6.13 15:57

Pokud se rozhodneš odejít, nebude to zřejmě vůbec jednoduché. Sestra měla něco podobného a když se rozešli, měla taky 50 zmeškaných hovorů během jedné hodiny. Byl to opravdu teror.

• načítám...
2401
7.6.13 15:58

A na co chces cekat? Temhle lidem neni pomoci, nezmeni se. Nejsou schopny mit radi nikoho jinyho nez sami sebe, nikdy nebude chapat, co mu rikas, kdyz mu budes neco vysvetlovat. Ze strachu, ze prijde o svoji hracku bude chvili sekat latinu nebo ti ucpe pusu darkem a pak se vse vrati do starych jeste horsich koleji.

• načítám...
Marry11

Aot:je to síla tys toto vydrežla 2 roky? teda vyžadovat sexování ve společnosti tak to bych nezvládla fakt žejo si šikovná.
vše jsem nečetla jen od tebe a je to určitě posedlík no nechci ti ho komentovat ale toto naprosto není normální 8o

Hodně síly pkud se rozhodneš odejít nebudeš to mít vůbec jednoduchý protože tě bude určitě sledovat volat škemrat no bude to točo ale budoucnost by ybla hodně těžká dkyž už je ted takový. :roll:

• Upravit
6942

@Aot Moc držím palečky, ať to pro tebe dobře dopadne :hug:

• načítám...
4430
7.6.13 16:01
@Aot píše:
Kabab a proč potřebuju pomoct já? Nejsem ten typ, co by kvuli klukum skákal z okna. Nechci, aby to znělo namyšleně a povýšeně, ale nikdy jsem neměla o kluky nouzi a můžům přijdu atraktivní, takže opravdu nejsem nějaká husička, která se nechá doma týrat nebo ponižovat. Prostě jsem si jen myslela, že je to ten pravý. Ale nejsem žádný slaboch, na to odejít. I když v tomto případě, to bude na prd, budu muset odejít u z práce, prostě zmizet, asi..Kdo ví.

Nemyslela jsem to tak, jak jsi to pochopila. To promiň, jestli jsem se špatně vyjádřila. Není to o tom, že nejsi slaboch. Jsi ale oběť. A navíc izolovaná od pomoci, která by měla být tou nejpřirozenější a nejsilnější - od rodiny. Udělala jsi skvělou věc, bez které to nejde. Prohlédla jsi a přiznala sis to. Žel myslím, že odchod nebude tak snadný a právě odborná pomoc tě podpoří, posílí a dá ti řadu tipů na protimanipulativní techniky. A jak už jsem řekla - můžeš si sebou nést něco do dalších vztahů a věř, že neseš. Psychoterapeut (dobrý podotýkám), ti to pomůže odhalit a dát si na to pozor v dalším vztahu. Tolik sis zvykla na některé manipulativní metody, že už je ani nemusíš poznat později u někoho jiného. V tom ti dobrý odborník pomůže. A hlavně, podpoří tě teď při tomhle těžkém kroku. Též nevěřím, že je tvému partnerovi pomoci. Pokud po otevřeném rozhovoru nebude ochoten navštívit odborníka, nebo pokud to po jedné dvou návštěvách bojkotuje..není tu co zkoušet. Přeji ti hodně štěstí, ať to zvládneš bez větších šrámů a ať najdeš brzy klid a štěstí v jiném vztahu.

• načítám...
3168
7.6.13 16:02
@Aot píše:
Holky děkuji moc. :hug: Za podporu a drsnější příspěvky a i odkazy. Byla jsem fakt slepá, nikdy mi to nepřišlo, protože jsem neměla co skrývat. Když si ale dávám věci do souvislosti, tak mi to všechno do sebe zapadá. Když se mi díval do tašky, zda tam mám učebnice, a dělal že hledá pero nebo kapesníčky, párkrát jsme se i „náhodně“ potkali na obědě, i když pracuje v jiné čtvrti než já. Vlastně jsem asi věděla, že to nebyla náhoda, ale neřešila jsem to, byla jsem ráda, že mě chtěl vidět. Buh ví, kolikrát mě kdy třeba sledoval. Budu víc ostražitá, všímat si maličkostí. Nadšená z toho nejsem, ale věřím, že vy všechny to vidíte z nezaujatéo pohledu a já trubka zamilovaná, si vykládám nemoc jako lásku. :zed: :zed: :roll:

Jsem ráda, že sis to uvědomila a zkusíš se dívat nezaujatě. budu držet palce :srdce:

• načítám...
46867
7.6.13 16:06
@Anonymní píše:
Nakupovat mi dovolil, musela jsem chodit do práce, tudíž i nakupovat (za své) jsem mu mohla :zed: Ale co jsem nemohla, tak například jít k mužskému gynekologovi. Jednou jsem tam byla a byl obrovský výstup. Pro příště mi radši sehnal doktorku. Dále ho uklidňovalo, že pracuji v ženském kolektivu. Ale když jsem změnila místo, tak se mnou nemluvil snad týden. Naštěstí jsme se za nějakou dobu opravdu rozešli, nevím, jak by to zvládal dále, že pracuji mezi chlapama.
Pro pořádek se podepíšu.
Anonymní V.

No tak to byl teda vybornej 8o. Ja mela teda jen psycho kritika, nic nebylo dobry, SMS mi taky kontroloval a kdyz jsme sla na Dizu tak taky, ale ja jeho jsme nemohla. Ale pak ke konci vztahu, jsem ho schvalne sla prekvapit. Kamaradum me predstavil jako kamaradku :roll: :lol:

• načítám...
Aot
149
7.6.13 16:14
@pannacotta píše:
Doufám zakladatelko, že nás budeš nadále informovat, docela mě zajímá jak nakonec dopadneš :hug:

Určitě budu informovat, budu ráda i za vaši podporu. Nechci to zatím a možná vůbec říkat doma, aby neměli zbytečně strach. A tady nikoho neznám, komu bych se mohla svěřit a věřit mu. Stejně pořád doufám, že se změní, jsem pitomá. Ale naštěstí mohu znova číst vaše výstrahy a spadnout na zem :zed: :zed:

• načítám...
7257
7.6.13 16:20

Přesně, jak tu někdo psal, rozchod nebude jednoduchý. Svojí hračku jen tak nepustí a nevzdá se jí. Při případném rozchodu bude bojovat všemi způsoby. Napřed přemlouváním, potom agresí a stalkingem. Hodně síly..

• načítám...
3168
7.6.13 16:22
@Aot píše:
Určitě budu informovat, budu ráda i za vaši podporu. Nechci to zatím a možná vůbec říkat doma, aby neměli zbytečně strach. A tady nikoho neznám, komu bych se mohla svěřit a věřit mu. Stejně pořád doufám, že se změní, jsem pitomá. Ale naštěstí mohu znova číst vaše výstrahy a spadnout na zem :zed: :zed:

je mi jasné, že ho miluješ a doufáš a prosím tě: ON SE NEZMĚNÍ. leda k horšímu!!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová