Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, ja ji ale celkem chapu. taky jsem zila s cizincem, byl atraktivni, inteligentni a ve spolecnosti super gentleman. taky mi trvalo prijit na to, ze to, co se deje, neni normalni. taky mi vymyl mozek a milovala jsem ho. mi pomohla sestra.
@Lomikára píše:
To jsem se chtěla taky zeptat - co jeho bývalky? Znáš nějakou? Zeptej se.
Bývalé přítelkyně jsme občas probírali, ale co říkal, že nikoho přede mnou nemiloval. Se dvěmi ex přítelkyněmi je občas v kontaktu, obě už mají děti. Co vím, tak rozchody proběhly v pohodě, jedna ho podváděla, a druhá tlačila do ženění, byla o 7 let starší. Víc nevím, nejsem taková stíhačka. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj zakladatelko, mám podobnou zkušenost a opravdu mohu jen potvrdit, co tady psaly ostatní. Utíkej, nebo ještě chvíli nezávazně počkej. Věř tomu, že ten chlap Tě svým chováním za nějakou dobu neskutečně otráví, budeš ho nenávidět.
Ten můj měl strach mě seznámit i se svými kamarády, abych se do nich „nezakoukala“. Tudíž jsme jen seděli doma a nikam raději nechodili. Měl problém, abych si pozvala k němu návštěvu, i svoji maminku se sestrou. Pro ně to byl absolutní šok, když na plánovanou vycházku přinesly dort a pozvaly se k nám. Celou dobu můj drahý nervózně seděl na židli a neskutečně trpěl, dokud neodešly. Potom sčítal všechny škody, které tam návštěva zanechala. Vadila mu i židle na plovoucí podlaze
Byl to kulturista, takže vypadal úžasně a nemusel mít komplexy. Přesto je pravděpodobně měl. Chodili jsme spolu cvičit, ale jenom sami a večer, zařídil, aby tam nikdo jiný nebyl! Na vycházky jsme chodili do lesů, na hříbky, do polí, tam kde nepotkáš nikoho.
Také chtěl řídit můj osobní život, běda, když jsem něco nečekaně udělala já, například k němu nečekaně přijela domů. Chtěl mít všechno nalajnované a naplánované, hroutil se z každé změny. Když jsem nečekaně onemocněla, vyčetl mi, že mu to dělám schválně a měním skvělé plány na víkend.
Sex vyžadoval jen do konečníku, moje vagína byla pro něho zřejmě nevyhovující tím, že jsem nebyla panna. Konečník prozkoumal poprvé on a to taky naposledy, od té doby tento druh sexu nenávidím
Ten člověk mě neskutečně vysával, jenom si ode mě bral, nic mi vlastně nedával. Já si tehdy fakt myslela, že dává, najednou jsem otevřela oči. Vydržela jsem to dva roky, pak jsem si jednou sbalila pár věcí a už se nikdy neobjevila. Zbytek jsem si asi za rok nechala poslat poštou na adresu mojí maminky. Moji nynější adresu nezná.
Počítám, že u Tebe to bude složitější s odchodem, ale zařiď si to tak, ať můžeš kdykoli utéct, až to budeš potřebovat.
Tak to je husty. Jak jste chodili nakupovat? ![]()
Manipulativní psychopat s nějakou úchylkou, když tě v podstatě nutí k sexu. Bych brala nohy na ramena a dost bych čekala, že až tě ukecá do svatby, tak tě začne znásilňovat, mlátit a vždycky ti to zdůvodní velkou láskou ![]()
Hm, takže on může být v kontaktu s bývalkama, ale Ty si nesmíš ani povykládat u jídla, kde je i on, s jiným mužem!!! Ty jsi s nimi nikdy v kontaktu nebyla?
Začala bych být hodně nedůvěřivá a začala si ho víc prověřovat. Jeho chování nemá s láskou nic společného. Láska je, když je mi blbě, chlap mi pomůže. Když jsem na večírku, manžel pro mě přijede a odveze mě domů. Láska není, když mu musím říkat miluju tě. Ty nejsi stíhačka, ale on je!!!
Hlavně si schovej bezpečně pas (anebo si udělej jeho kopie)!
@Anonymní píše:
Ahoj zakladatelko, mám podobnou zkušenost a opravdu mohu jen potvrdit, co tady psaly ostatní. Utíkej, nebo ještě chvíli nezávazně počkej. Věř tomu, že ten chlap Tě svým chováním za nějakou dobu neskutečně otráví, budeš ho nenávidět.
Ten můj měl strach mě seznámit i se svými kamarády, abych se do nich „nezakoukala“. Tudíž jsme jen seděli doma a nikam raději nechodili. Měl problém, abych si pozvala k němu návštěvu, i svoji maminku se sestrou. Pro ně to byl absolutní šok, když na plánovanou vycházku přinesly dort a pozvaly se k nám. Celou dobu můj drahý nervózně seděl na židli a neskutečně trpěl, dokud neodešly. Potom sčítal všechny škody, které tam návštěva zanechala. Vadila mu i židle na plovoucí podlaze
Byl to kulturista, takže vypadal úžasně a nemusel mít komplexy. Přesto je pravděpodobně měl. Chodili jsme spolu cvičit, ale jenom sami a večer, zařídil, aby tam nikdo jiný nebyl! Na vycházky jsme chodili do lesů, na hříbky, do polí, tam kde nepotkáš nikoho.
Také chtěl řídit můj osobní život, běda, když jsem něco nečekaně udělala já, například k němu nečekaně přijela domů. Chtěl mít všechno nalajnované a naplánované, hroutil se z každé změny. Když jsem nečekaně onemocněla, vyčetl mi, že mu to dělám schválně a měním skvělé plány na víkend.
Sex vyžadoval jen do konečníku, moje vagína byla pro něho zřejmě nevyhovující tím, že jsem nebyla panna. Konečník prozkoumal poprvé on a to taky naposledy, od té doby tento druh sexu nenávidím
Ten člověk mě neskutečně vysával, jenom si ode mě bral, nic mi vlastně nedával. Já si tehdy fakt myslela, že dává, najednou jsem otevřela oči. Vydržela jsem to dva roky, pak jsem si jednou sbalila pár věcí a už se nikdy neobjevila. Zbytek jsem si asi za rok nechala poslat poštou na adresu mojí maminky. Moji nynější adresu nezná.
Počítám, že u Tebe to bude složitější s odchodem, ale zařiď si to tak, ať můžeš kdykoli utéct, až to budeš potřebovat.
No, popravdě, taky se radši moc nerozhlížím kolem, on si pak myslí, že se dívám po chlapech. A když chlapi koukaj po mně, tak na ně vražedně kouká nebo i něco prohodí. Ale jinak určitě neděláme vše dle něj, spíš podle mě. Já jsem lev, tudíž mám sklony k dominanci, a on mě spíš poslouchá. V sexu mě nikdy nenutí do ničeho, naopak, je něžný a pozorný
Prostě „je“ ta žárlivost, ta posedlost jeho. ![]()
Ještě jsem chtěla napsat, abys určitě k psychoterapeutovi šla i ty. Můžeš mít sklon vyhledávat partnery právě s takovým chováním. Je to dáno tím, jak jsi byla vychovávaná, v čem jsi žila..ani o tom nemusíš vědět. Měla by ses naučit rozpoznávat varovné signály, abys při případném rozchodu a novém vztahu, nemusela řešit opět stejný problém. Už po tomto vztahu budeš hodně poznamenaná do budování dalšího…
Nečetla jsem diskuzi, ale muj nazor je, že tě chce někam zatlačit vyznanim lasky na sebe upozornuje a někam tě chce dostat..citově tě vydírá a až tě bude mit zmanipulovanou, tak si s tebou začne dělat co chce…chce aby jsi měla vyčitky svědomí nenechá tě dychat a pomalu s tebou začina manipulovat…je atraktivni a ve společnosti oblíbený hmmmmmmm to byl muj byvaly taky a taky se z něj stal pěknej tyran
a ja krava, že jsem si nechala ubližovat
no sama uvidiš každopadně ja bych s nim nebyla jednoduše ztratíš pudu pod nohama a jsi jeho ![]()
@Aot píšeš že tě k sexu nenutí, takže třeba na těch záchodkách, nebo hotelu jsi byla,,nadržená,, a sex jste chtěli oba? Nebo chtěl on a ty ses podřídila?
on mě spíš poslouchá
To je právě ten omyl. Zdánlivě to tak v běžných věcech může vypadat…ale on tebou manipuluje skrytě. Ty to už vůbec nepozoruješ…Řada tvých rozhodnutí, která si myslíš, že jsou podle tebe a on tě „poslechne“ jsou už předem ovlivněná jeho chováním k tobě.
@nakukujici píše:
Hm, takže on může být v kontaktu s bývalkama, ale Ty si nesmíš ani povykládat u jídla, kde je i on, s jiným mužem!!! Ty jsi s nimi nikdy v kontaktu nebyla?
Začala bych být hodně nedůvěřivá a začala si ho víc prověřovat. Jeho chování nemá s láskou nic společného. Láska je, když je mi blbě, chlap mi pomůže. Když jsem na večírku, manžel pro mě přijede a odveze mě domů. Láska není, když mu musím říkat miluju tě. Ty nejsi stíhačka, ale on je!!!
Hlavně si schovej bezpečně pas (anebo si udělej jeho kopie)!
S jeho ex v kontaktnu nejsem, ale jména i profil na FB znám, ovšem psát se mi jim nechce. Co když by mě naprášily? že ho prověřuju? To by zas bylo.. ![]()
Jak píšou holky nebrat si ho a hlavně si nedělej děti.. nevíš kdy mu rupne a něco by třeba dětcku udělal jako že by tě vydíral skrz něj..
já bych si s ním promluvila a pak prchala kdyby to nezabralo teda..
Jo a at to nezajde jako u mě mě byvalej odpočitaval minuty v obchodě a nakazoval kam mam chodit aproč jsem byla v obchodě 15 minut když před tím jsem byla jen 8 minut atd ![]()
@Aot píše:
S jeho ex v kontaktnu nejsem, ale jména i profil na FB znám, ovšem psát se mi jim nechce. Co když by mě naprášily? že ho prověřuju? To by zas bylo..
no takže už tě má kde chce jsi lapena ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat