Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10959
7.6.13 14:26

@Aot PROSÍM TĚ, ten Marc je cizinec :roll: nějaký muslim, ne?

• načítám...
Aot
149
7.6.13 14:27

Mohu vědět, proč z člověka, který mě nikdy neuhodil, nikdy neřekl sprosté slovo, doma mi pomáhá se vším, mluví se mnou jen hezky, proč by z něho měl nakonec být násilník a psychopat? Až tak extrémní reakce, jsem nečekala a dobře mi z toho není. :think:

• načítám...
Aot
149
7.6.13 14:28
@siamka7 píše:
@Aot PROSÍM TĚ, ten Marc je cizinec :roll: nějaký muslim, ne?

Je to Kanaďan. :roll:

• načítám...
46867
@jannina1 píše:
@Weru
No ono je to případ od případu…
Kamarádka měla chlapa, napřed velká láska, on šikovný, vzdělaný, ale…byl chorobně žárlivý..Jednou seděla u rodičů a přišla ji SMS:jestli ihned nepřijdeš, skočím z okna…nikam nešla, ale následoval rozvod. nešlo to s ním…
Druhá známá, kolegyně z práce si našla v práci přítele, bohužel byl chorobně žárlivý a první přítelkyni zabil, prý to byla nešťastná náhoda, ale seděl několik let…všichni jsme jí od něj odrazovali nedala si říct. Já jsem z práce odešla a po čase potkala jinou kolegyni a ta mi řekla, že Kristýnu zabil.Byla jsem v šoku, pěkný psychouš, taky chtěl ženy vlastnit.

Ja bych ho tipovala na ten prvni pripad co popisujes. Ale teda ten druhy pripad 8o, nemam slov. Jak by mi chlap rekl, ze zabil svoji expritelkyni, tak uz mi sviti cervenej majak nad hlavou :mrgreen: :cert:. On ji taky zabil? Neee? 8o Tak to je husty. Ze takovy lidi vubec poustej z tech kriminalu.

• načítám...
16694

@Aot ale on už násilník je. Jen neprovozuje násilí fyzické, ale psychické.

• načítám...
46867
7.6.13 14:29
@Drovers píše:
Ukazovat, kdo psal sms, protože to chce vědět? 8o To není normální. :nevim: Zkus mu to neříct, proklepni si jeho reakce na běžné chování ženy v partnerském vztahu. Pak sem napiš, my to zhodnotíme ;), když nejsi nad věcí, jak píšeš.

To je dobrej napad. Jak bude reagovat, kdyz nebude po jeho. Podle me bude skakat z okna, rekne ji, ze ho podvadi, ze ji nemiluje a jde skocit z okna. Ona to vzda, ukaze mu tu SMS a on se bude tetelit blahem a chtit sex jako dukaz.

• načítám...
36009

Z takový lásky bych se asi brzy oběsila já, máš vůbec nějakou osobní svobodu, můžeš jít kam chceš s kým chceš?

• načítám...
1505
@siamka7 píše:
@Aot PROSÍM TĚ, ten Marc je cizinec :roll: nějaký muslim, ne?

To není o národnosti ani víře, to je o povaze.

• načítám...
cher
7.6.13 14:30
@Weru píše:
@sieta.m myslis, ze by muselo dojit na fyzicke nasili? :think: J abych ho videla spis jen na to psychicke :nevim:

jsem o tom přesvědčena, že by došlo i na facky, samozřejmě, že druhý den by se jí s velkou parádou v kleče omluvil

• Upravit
7257
7.6.13 14:30
@Weru píše:
Ja bych ho tipovala na ten prvni pripad co popisujes. Ale teda ten druhy pripad 8o, nemam slov. Jak by mi chlap rekl, ze zabil svoji expritelkyni, tak uz mi sviti cervenej majak nad hlavou :mrgreen: :cert:. On ji taky zabil? Neee? 8o Tak to je husty. Ze takovy lidi vubec poustej z tech kriminalu.

Já, já to s ní v práci ještě probírala, říkala, že se strašně milují, jen ten její chorobně žárlí. Půjčila mi nějáké knížky, no už jí je nevrátím…

• načítám...
46867
7.6.13 14:31
@Aot píše:
Mohu vědět, proč z člověka, který mě nikdy neuhodil, nikdy neřekl sprosté slovo, doma mi pomáhá se vším, mluví se mnou jen hezky, proč by z něho měl nakonec být násilník a psychopat? Až tak extrémní reakce, jsem nečekala a dobře mi z toho není. :think:

Podle me ( mozna s emilim ) nasilnik neni. Ale bude mit psychickou poruchu, zrejme diky otci, ktery mu byl vzorem. Mozna tam toho bude i vic. Proto bych zasla za psychologem, ci terapeutem. Kdo vi, treba mu tim pomuzes.

• načítám...
1505
7.6.13 14:32
@Aot píše:
Mohu vědět, proč z člověka, který mě nikdy neuhodil, nikdy neřekl sprosté slovo, doma mi pomáhá se vším, mluví se mnou jen hezky, proč by z něho měl nakonec být násilník a psychopat? Až tak extrémní reakce, jsem nečekala a dobře mi z toho není. :think:

A proč to nejdeš zkonzultovat s nějakým psychologem, jestli je to normální chování? Já bych teda šla. ;) Evidentně ti to dost vrtá hlavou, psycholog jasně rozliší, co je v chování norma a co ne. A tobě tím ušetří do budoucna spoustu stresu.

• načítám...
46867
7.6.13 14:32
@jannina1 píše:
Já, já to s ní v práci ještě probírala, říkala, že se strašně milují, jen ten její chorobně žárlí. Půjčila mi nějáké knížky, no už jí je nevrátím…

To je sileny :(. Proc si ty zensky nedavaji pozor. Jesteze ja jsem v prvopocatcich neduveriva.

• načítám...
1505
7.6.13 14:33
@jannina1 píše:

Z toho člověku běhá mráz po těle.

• načítám...
31292
7.6.13 14:36
@Aot píše:

ZATÍM tě neuhodil - a řekla bych, že je to proto, že jsi mu v jeho manipulátorských hrách, extrémní patologické žárlivosti a ovlivňování zcela po vůli. Jakmile se jednou šprajcneš, tak můžeš téměř jistě počítat s tím, že nějaká ta facka přiletí :?
Jako že se mu nelíbí, že se bavíš se sestřiným manželem, a ty se tedy za základě jeho nelibosti s ním bavit přestaneš, to mluví za vše… :nevim:

A taky je ještě „za hodnýho“, protože tě nemá zaháčkovanou svatbou a dětmi. Jakmile si bude jistý, že jen tak nevezmeš kramle, tak to bude mnohem mnohem horší…takových už bylo :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová