Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7257
7.6.13 14:37

Podle mě už z toho, že pokud se baví s jiným mužem ihned vyžaduje pohlavní styk vyplývá, že patologicky žárlí a má potřebu partnerku 100 % vlastnit. A to není dobrý start pro manželství :nevim: Zakladatelko, jsi již dost ovlivněná a omlouváš ho..

• načítám...
Jedentypan
@jannina1 píše:
@Weru
No ono je to případ od případu…
Kamarádka měla chlapa, napřed velká láska, on šikovný, vzdělaný, ale…byl chorobně žárlivý..Jednou seděla u rodičů a přišla ji SMS:jestli ihned nepřijdeš, skočím z okna…nikam nešla, ale následoval rozvod. nešlo to s ním…
Druhá známá, kolegyně z práce si našla v práci přítele, bohužel byl chorobně žárlivý a první přítelkyni zabil, prý to byla nešťastná náhoda, ale seděl několik let…všichni jsme jí od něj odrazovali nedala si říct. Já jsem z práce odešla a po čase potkala jinou kolegyni a ta mi řekla, že Kristýnu zabil.Byla jsem v šoku, pěkný psychouš, taky chtěl ženy vlastnit.

Ten chlap je proste psychicky nemocnej, on za to nemuze, nekomu kdo to ma v mozku prehazeny muzete tezko vycitat, ze nevidi realitu. Ta holka si za to mohla sama, jestl iteda mela rozum.

• Upravit
24379
@jannina1 píše:
Já, já to s ní v práci ještě probírala, říkala, že se strašně milují, jen ten její chorobně žárlí. Půjčila mi nějáké knížky, no už jí je nevrátím…

Boze muj…

• načítám...
22939
7.6.13 14:38

Přečetla jsem si to z 8o.
Tohle opravdu láska není. Kontrolování mobilu, dokazování lásky… :think:
Já bych prchla hned, na nic bych nečekala. A číslo bych si dala jiné, aby na mě nemohl. A děti? ani náhodou.
Držím všechny :palec: :palec: :palec: :palec:.

• načítám...
2299
7.6.13 14:38

Tak jsem si to celé pročelta a připadá mi, že zakladadelka na naše rady vůbec zvědavá není. :think:
Jen ho omlouvá a jeho pro většinu z nás alarmující chování, ji připadá vlastně roztomilé… :zed: Vždyť jí ještě ani neuhodil… :nevim:

Příspěvek upraven 07.06.13 v 14:39

• načítám...
16694
7.6.13 14:39
@Jedentypan píše:
Ten chlap je proste psychicky nemocnej, on za to nemuze, nekomu kdo to ma v mozku prehazeny muzete tezko vycitat, ze nevidi realitu. Ta holka si za to mohla sama, jestl iteda mela rozum.

když je nemocnej, má se léčit. Tečka. Nemůže spoléhat na to, že všechny ženský světa budou mít rozum a nezapletou se s ním, aby je pak nemusel zabíjet.

• načítám...
7257
7.6.13 14:39
@Jedentypan píše:
Ten chlap je proste psychicky nemocnej, on za to nemuze, nekomu kdo to ma v mozku prehazeny muzete tezko vycitat, ze nevidi realitu. Ta holka si za to mohla sama, jestl iteda mela rozum.

No, pokud byl takhle nebezpečnej, neměl běhat po svobodě.
Kolegyně byla moc hodná holka, neměla v životě štěstí na chlapy a taky byla dost naivní, pořád myslela, že se změní…

• načítám...
nakukujici
7.6.13 14:40

Proč skončily jeho předchozí vztahy? Jak mluví o svých bývalých známostech? Odmysli si, co říká. Líbí se Ti, jak se chová? Ono se totiž za to „I-love-you“ toho hodně schová. Někomu to nedělá problém říkat. Ale jsou to jen slova. Důležité jsou činy. Takže ukazování esemesek, vymlouvání se na otce, sex hned, nemožnost normální komunikace s lidmi…nepřipadá mi váš vztah v pořádku.

• Upravit
1619
7.6.13 14:41

@Aot :psychopati jsou většinou lidi do kterých bychom to neřekli? Většinou jsou to úplně obyčejní lidé, kteří se úplně normálně chovají, proto se tomu ani nechce věřit když se to provalí.
Píšeš že tvůj přítel je skvělí a má jenom tuhle jedinou chybu. Myslím si že je to dost zásadní chyba. Věčné dokazování lásky způsobama který on vyžaduje by mě byli nechutný a už dávno bych s ním nebyla.

• načítám...
Aot
149
7.6.13 14:41
@pikola píše:
Z takový lásky bych se asi brzy oběsila já, máš vůbec nějakou osobní svobodu, můžeš jít kam chceš s kým chceš?

No, popravdě sama chodím jen na angličtinu a samozřejmě kosmetiku tak. Ale i to musím mu hned po skončení zavolat. Říká, že má o mě strach. Mezi lidi chodíme spolu, já moc přátel tady nemám, jen kolegy v práci, a pak jeho přátelé. Kdybych chtěla jít sama někam večer, tak by určitě brečel. Udělal to, i když jsem ctěla letět sama do Čech. :think:

• načítám...
24379
7.6.13 14:42
@nestela píše:
Tak jsem si to celé pročelta a připadá mi, že zakladadelka na naše rady vůbec zvědavá není. :think:
Jen ho omlouvá a jeho pro většinu z nás alarmující chování, ji připadá vlastně roztomilé… :zed: Vždyť jí ještě ani neuhodil… :nevim:Příspěvek upraven 07.06.13 v 14:39

To si nemyslim. Nepripada mi, ze ho omlouva, ale dava si veci v hlave nejak dohromady.

• načítám...
46867
7.6.13 14:42
@nestela píše:
Jen ho omlouvá a jeho pro většinu z nás alarmující chování, ji připadá vlastně roztomilé… :zed: Vždyť jí ještě ani neuhodil… :nevim:Příspěvek upraven 07.06.13 v 14:39

To si nemyslim. Ona ho miluje, asi to dyl potrva. A nevidim nic spatnyho na alternative, jako je navsteva psychologa. A az pak popripade odejit.

• načítám...
Anonymní
7.6.13 14:43

Ahoj zakladatelko, mám podobnou zkušenost a opravdu mohu jen potvrdit, co tady psaly ostatní. Utíkej, nebo ještě chvíli nezávazně počkej. Věř tomu, že ten chlap Tě svým chováním za nějakou dobu neskutečně otráví, budeš ho nenávidět.
Ten můj měl strach mě seznámit i se svými kamarády, abych se do nich „nezakoukala“. Tudíž jsme jen seděli doma a nikam raději nechodili. Měl problém, abych si pozvala k němu návštěvu, i svoji maminku se sestrou. Pro ně to byl absolutní šok, když na plánovanou vycházku přinesly dort a pozvaly se k nám. Celou dobu můj drahý nervózně seděl na židli a neskutečně trpěl, dokud neodešly. Potom sčítal všechny škody, které tam návštěva zanechala. Vadila mu i židle na plovoucí podlaze :zed:
Byl to kulturista, takže vypadal úžasně a nemusel mít komplexy. Přesto je pravděpodobně měl. Chodili jsme spolu cvičit, ale jenom sami a večer, zařídil, aby tam nikdo jiný nebyl! Na vycházky jsme chodili do lesů, na hříbky, do polí, tam kde nepotkáš nikoho.
Také chtěl řídit můj osobní život, běda, když jsem něco nečekaně udělala já, například k němu nečekaně přijela domů. Chtěl mít všechno nalajnované a naplánované, hroutil se z každé změny. Když jsem nečekaně onemocněla, vyčetl mi, že mu to dělám schválně a měním skvělé plány na víkend.
Sex vyžadoval jen do konečníku :oops:, moje vagína byla pro něho zřejmě nevyhovující tím, že jsem nebyla panna. Konečník prozkoumal poprvé on a to taky naposledy, od té doby tento druh sexu nenávidím :pocitac:
Ten člověk mě neskutečně vysával, jenom si ode mě bral, nic mi vlastně nedával. Já si tehdy fakt myslela, že dává, najednou jsem otevřela oči. Vydržela jsem to dva roky, pak jsem si jednou sbalila pár věcí a už se nikdy neobjevila. Zbytek jsem si asi za rok nechala poslat poštou na adresu mojí maminky. Moji nynější adresu nezná.
Počítám, že u Tebe to bude složitější s odchodem, ale zařiď si to tak, ať můžeš kdykoli utéct, až to budeš potřebovat.

• Upravit
nakukujici
7.6.13 14:44

A Tobě připadá normální, že se dospělý chlap rozbrečí, protože by měl večer nebo pár dní, když jsi pryč, trávit sám?

• Upravit
16694
7.6.13 14:45

@Aot Víš co? Běž k psychlogovi nejdřív sama. Bez chlapa. Pověz mu, jak se chová a zeptej se ho, jak ho máš přesvědčit, aby tam došel s tebou. Víš, věřím, že kdyby se zodpovědně léčil, mohli by jste mít jakžtakž normální vztah. Ale musí to chtít on. Pokud ví, jak na tebe, aby bylo po jeho vůli, tak nebude mít potřebu něco řešit. Ale sama cítíš, že to úplně v pořádku není.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová